O sveika, nuoširduk Senai besimatėm. ir aš pataikiau ant susipažinimo.
Pagaliau baigiau paskutinius lapus spausdint Viliui.
Trečiokų namų darbai tokie pagerinti..... Nu jie žiemos atostogom skirti buvo. Ale, ką dabar daryt, kad per atostogas visi sąžiningai ir atostogaujam
Nuotrauka iš FB, tai be kokybės, atsiprašau
Niumuk, aha, aš irgi stebiuosi kiek tiem mažiukam užduoda, mano ketvirtokė, klasė stipri, tai jie jau ir projektus grupėmis kuria ir šiaip daug visko, elektroninės ema pratybos ir t.t.
Abelo, ačiū už išsamų atsakymą, bandysim
Labos kūdenos
Aš irgi prie tokių pačių Siaurinu-platinu taip pat kaip Abelo aprašė.
Namų darbais ir aš stebiuosi. Maniškei užduoda raides rašyt namie. O ji tokia piešt ne itin mėgėja, teks rankytę lavint.
Sektos įtaka :
IMG_0836.JPG 154,58KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
Lietuti, tai Makalai jau priešmokyklinukė, kad namų darbus gauna?
hrrrr,pusryčiaujant tiek prirašiau apie nesėkmingą bandymą kultūrintis ir viskas nudingo
o jei trumpai, nuvežiau mažę į lėlių teatrą, Šekspyras adaptuotas vaikams, nu ir ką, vidurį pasirodymo, girdžiu per visą salę ataidinčius (ačiū Dievui) lietuviškus žodžius: "mamą man nuoboduuuuuu"
vakare tarsi to meno dar ne gana, susirandu filmą, bais išgirtas, norą, kad jis niekuomet nesibaigtų sukeliantis, įsijungiu, žiūriu, jau po penkių minučių kankinuosi, dar po kurio laiko, kai pasirodo moteriškė, kažkuom apsivyniojusi galvą, tačiau pliku užpakaliu ir stebint būriui žiūrovų įsibėgėja ir kiek jėgos leidžia rėžiasi galva į sieną suvokiu, kad aš anei tokios rūšies menui, anei "Didžiam grožiui" dar neužaugus tad įsijungiau "Didžiuosius lūkesčius" ir ramiai sau megztelėjau...
DontStop žinoma junkis, pasakok kuom gyveni?
Sveikos,
Kapseika, prajuokino tavo kultūrinimasis . Aš labai atsargiai kultūrinuosi, nes kai tam laiko mažai, tai bijau nusivylimų, ypač, kurie kainuoja . Filmą irgi, jeigu keletą minučių nesuprantu apie ką ir neįtraukia, metu lauk. Gaila laiko kankintis.
Niuma, tavo pakilimas tikrai žavi, džiaugiuosi, kad išbridai ir dar su naujom puikiom idėjom. Būsi vadybininke sektantėm?
Donstop - prisistatyk, iš kur, ką veiki, ką mezgi .