hmmm tuoj pabandysiu kitaip ikelt
gražios skaros,norėčiau kažkokią megzti,akupunktūrinti,fotkinti ir...pasidėti į spintą
Abelo,kas yra veiksminga nuo stomatito? apart vit. C,fucidin,šaltalankių aliejaus.apie skalavimą vandeniu su soda kažką esu girdėjusi,ar klystu?
Aš ne Abelo, bet kai sirgo mano 1 vaikas, tai padėjo tas pats Daktarin gelis, kuri ir nuo pienligės mažiams.
Aš ne Abelo, bet kai sirgo mano 1 vaikas, tai padėjo tas pats Daktarin gelis, kuri ir nuo pienligės mažiams.
oj,šitas jau seniausiai nebepadeda...
Nepadeda - tai kartojasi tas stomatitas? Nes mano buvo tik 1 vaikui ir tik 1 kartą, tik tokia patirtis. Jeigu dažniau būna, tai gilesnių priežasčių ieškot, matyt, reikia. Čia prieis Abelo ir pasakys .
Labas
Grazi Luknes suknele
oi iki asaru prisijuokiau, nezinau ko nepasidalino Mantas su katinu, greiciausiai Mantas is nuobodulio, kad gulet reikia katina ierzino, bet rezultate katinas Manta is lovos isvijo, dusauja, kad i sona ikando
Labos
Olaivos pūkelis
Ligvita kiek skarų prirodė
Aš va ūkanotam Londone tiek metų, o vit. D net truputį viršija normą.
Tikrai, kad kiekvienam skirtingai Aš saulėtoj valstijoj gyvenu, o vit. D pas mane labai didelis trūkumas. Ir pas mus pieną su +vit. D pardavinėja. Vistiek gyd. liepė sukramtyt visą D buteliuką. Sakė, kad tokiems baltaodžiams daro tą tyrimą net neklausę.
pamenu katuko ir liniukos linines labai dailaus kiaurarascio sukneles.bet ravelry ner ju...parosykit dar,kąąąąą...noriu is lino kazka parastuoti smulkybiško nuostabybiško
Stomatitas - vaistas isoprinosinas (receptinis). Olaiva, jei nori, ryt pasiskambink, susitiksim, paduosiu receptą iš liaudiškų priemonių daugiau nieko vaiksmingo nežinau, tik šaltalankių aliejų.
Stomatitas - vaistas isoprinosinas (receptinis). Olaiva, jei nori, ryt pasiskambink, susitiksim, paduosiu receptą iš liaudiškų priemonių daugiau nieko vaiksmingo nežinau, tik šaltalankių aliejų.
noriu...iki kelių tu ryt dirbsi? ar apie 15 val ar 19_20 val. galiu prasukt?