Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

hmmm tuoj pabandysiu kitaip ikelt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 08 gegužės 2017 - 15:58

IMG_20170508_165041_659.jpg

Atsakyti

gražios skaros,norėčiau kažkokią megzti,akupunktūrinti,fotkinti ir...pasidėti į spintą :) 

Abelo,kas yra veiksminga nuo stomatito? apart vit. C,fucidin,šaltalankių aliejaus.apie skalavimą vandeniu su soda kažką esu girdėjusi,ar klystu?

Atsakyti

Aš ne Abelo, bet kai sirgo mano 1 vaikas, tai padėjo tas pats Daktarin gelis, kuri ir nuo pienligės mažiams.

Atsakyti

Aš ne Abelo, bet kai sirgo mano 1 vaikas, tai padėjo tas pats Daktarin gelis, kuri ir nuo pienligės mažiams.

oj,šitas jau seniausiai nebepadeda...

Atsakyti

Nepadeda - tai kartojasi tas stomatitas? Nes mano buvo tik 1 vaikui ir tik 1 kartą, tik tokia patirtis. Jeigu dažniau būna, tai gilesnių priežasčių ieškot, matyt, reikia. Čia prieis Abelo ir pasakys :).

Atsakyti

Labas

Grazi Luknes suknele

Atsakyti

oi iki asaru prisijuokiau, nezinau ko nepasidalino Mantas su katinu, greiciausiai Mantas is nuobodulio, kad gulet reikia katina ierzino, bet rezultate katinas Manta is lovos isvijo, dusauja, kad i sona ikando :D

Atsakyti

Labos

Olaivos pūkelis  :wub: 

Ligvita kiek skarų prirodė  :wub: 

Aš va ūkanotam Londone tiek metų, o vit. D net truputį viršija normą.

Tikrai, kad kiekvienam skirtingai  :huh2: Aš saulėtoj valstijoj gyvenu, o vit. D pas mane labai didelis trūkumas. Ir pas mus pieną su +vit. D pardavinėja. Vistiek gyd. liepė sukramtyt visą D buteliuką. Sakė, kad tokiems baltaodžiams daro tą tyrimą net neklausę.

Atsakyti

pamenu katuko ir liniukos linines labai dailaus kiaurarascio sukneles.bet ravelry ner ju...parosykit dar,kąąąąą...noriu is lino kazka parastuoti smulkybiško nuostabybiško :wub:​ 

Atsakyti

Stomatitas - vaistas isoprinosinas (receptinis). Olaiva, jei nori, ryt pasiskambink, susitiksim, paduosiu receptą  :mirksiukas: iš liaudiškų priemonių daugiau nieko vaiksmingo nežinau, tik šaltalankių aliejų.

Atsakyti

Stomatitas - vaistas isoprinosinas (receptinis). Olaiva, jei nori, ryt pasiskambink, susitiksim, paduosiu receptą  :mirksiukas: iš liaudiškų priemonių daugiau nieko vaiksmingo nežinau, tik šaltalankių aliejų.

noriu...iki kelių tu ryt dirbsi? ar apie 15 val ar 19_20 val. galiu prasukt?

Atsakyti