Ir man paskyrė gydytoja vit. D kiekį nustatyt
Nu ir net smalsu pažiūrėt, kas čia bus - nes aš tai specialiai stengiuos kuo mažiau saulėj būt
Sveikos,
Nieko nenutuokiu apie vit D, niekad nejaučiau trūkumo ir nesitikrinau, neskaitant kol vaikai buvo maži, tai jiems duodavau lašiukus.
Olaiva, pūkelis.... turbūt ne saulės kliošas? neatrodo labai klostuota? Bumbulus irgi nusipirkai? Mano vaikai vis dar pešasi dėl jų ...
Aš neiškentus pradėjau megztuką tuo praeitos savaitės rašteliu Kol Mūza tupi ant peties sakau reik griebt... Siūlas, tipo medvilnė, šviesiai žalsvos spalvos, kaip gražiai mezgasi... Bet kol apsiskaičiavau kaip išdėstyt raštą, galvojau, jau nusišausiu, kažkaip su matematika visai blogai
Su užsakymine mėlynaja suknele turėjau streso savaitgalį... Mezgu iš Šilto siūlo mercerizuotos medvilnės, tipo maxi, siūlas labai fainas, bet bijojau, kad gali skersuot, mezgiau dyyyydelį mėginį, tai matėsi vos vos, įstrižumas,kampuose, bet kadangi planavau dar raštuot padalkose ir palei kaklą, galvojau susisiūs siūlės ir dėl tiek tikrai nesimatys, bet kur tau, kai susiuvau siūles, kaip tik viskas persisuko ir gan stipriai Kadangi suknelė ilga tai būtent per ilgumą, ties padalkom, kaip puoliau skalbt naktį, išstiesiau šlapią, lyg grįžo į vėžes, bet pailgėjo.... Vos ne dvigubai, galvoju šakės bus, liemuo neatitiks. Išdžiuvus ilgis dalinai grįžo atgal, tačiau skersumas irgi grįžo dalinai, laimei, užsakovė buvo atvažiavus pasimatuot, tai ji nesuprato, ko aš pergyvenu, o dar ir ilgio nutarėm "nuimt", tai dedu visas viltis, kad nusiardys visa skersuma, o damezgus rašteliu galutinai ištaisysiu padėtį ir ne tik užsakovė, bet ir aš nebematysiu broko...
Olaiva kad suskubo būt gera mama . Dailiai olaiviška, jau pamušalo įsiuvimas man misija nesuvokiama kol kas.... Linkiu, kad per komuniją būtų šalta, kad suknelė pasiteisintų. O gal dar liko laiko ir atsarginę lininę numegzt, jeigu ką .
Tiesa, sapnavau, kad lyg pas Limit darbe buvau ir kažką norėjau, kad ji mane pamokytų su mašina. Tai pamačiau, kokį ji gražų džemperį su kapišonu pasiuvo (storesnis trikotažas, dryžiukai šviesiai pilki su tamsiau pilkais), i ten, kur turi būti užtrauktukas kažkaip su mašina apmegzė/priketliavo, buvau sužavėta.
Šarange, bijau, kad skersavimas niekur nedings, tikrai. Gal tik labai nesimatys, kai išsitiesina. Aš savo mašininį megztinį vis atitiesinu išskalbus, paskui kažkiek vis tiek pasisuka, nors neimu į plaučius, kai jis jau kasdieninis tapo.
LIgvitos dryžiukė man labai graži. Išvis turiu kolekcijoj man labai nemažai gražių skarų, ir net vieną mezgu, bet vat nesugalvoju, kur toks realus žmogus, kaip aš, jas galėčiau praktiškai nešioti ir taip gražiai, kaip foto atrodyti .
taigi čia taip tos Manto suorganizuotos mezgiminės atostogos atrodo serga vaikinas?
Nu... Atostogauju atsibudo su temperatura, bet reikejo paimt KnitPro grobi. Pakeliui dar ieskojau kur skaras nufotografuot, i vaistine uzejau, dar VIP klientei pristaciau iki duru virbalus... Tai va taip ta pirma diena ir praejo