qqte nu praita sav. labai saulėta buvo
Man irgi keista, kad be tyrimo liepė sugerti
Ką mūsų gyd. tuo klausimu galvoja
Ačiū Dievui, nepažįstu migrenos ir nenoriu net pagalvot...
Sveikos
Nulėkiau šiandien tyrimų priduoti (skykliaukė, kepenys) gyd. klausiu kad turbūt D nebeapsimoka, o ji sako aišku neapsimoka, nusipirk ir sugerk. Aš galvojau, kad neapsimoka, nes saulės jau nemažai
Oi Olaiva įsivaizduoju kiek streso buvo
Mano draugė po savaitės atostogų Graikijoje pasidarė tyrimą - ir vis tiek buvo didelis trūkumas. Jeigu saulės ir nemažai (o pas mus buvo vos kelios dienos kol kas dar), tai kiek tu joje būni, klausimas? Aš tai šeštadienį sumušiau rekordą - 6 val, paskutiniai išėjom iš klasės iškylos Belmonto sode. O kadangi lapų obelys dar neturi, tai truputį pasvilau veidą .
qqte nu praita sav. labai saulėta buvo
Man irgi keista, kad be tyrimo liepė sugerti
Ką mūsų gyd. tuo klausimu galvoja
labas rytas ;)
Aš tai siūlyčiau pasidaryt. Nes gali būt tiek trūkumas (didesnė tikimybė), tiek norma ;) mes visi skirtingai biški surėdyti ir sunaudojimas vitaminų skiriasi. Vieniem gali jau trūkt,kitiem dar būt norma. Ir jei norma, o vasarą išeina kasdien ištrūkt po 1-2valm į lauką, tai gert tikrai nereikia. Jei trūkumas, net ir prieš vasarą rekomenduočiau sugert.
Ejau Gedimino pr ir kikenau, kam kas... Kas 6-7 ryto i miska eina fotografuot, kas tokiu laiku suoliuko ieskos ryt praejau idomu labai, bet baisiai zmoniu daug, reiks, jei nepramiegosiu ir netingesiu, bandyt ryt anksti ryte atvaziuot, kol prospekte dar niekas nedirba
Ačiū Dievui, nepažįstu migrenos ir nenoriu net pagalvot...
Mano draugė po savaitės atostogų Graikijoje pasidarė tyrimą - ir vis tiek buvo didelis trūkumas. Jeigu saulės ir nemažai (o pas mus buvo vos kelios dienos kol kas dar), tai kiek tu joje būni, klausimas? Aš tai šeštadienį sumušiau rekordą - 6 val, paskutiniai išėjom iš klasės iškylos Belmonto sode. O kadangi lapų obelys dar neturi, tai truputį pasvilau veidą .
Aš va ūkanotam Londone tiek metų, o vit. D net truputį viršija normą.
kampukai ant pakabos ir gulintys viską apdailinau 2 eilutės biserio,viduj pamušaliukas medvilninis megztas.siūto nenorėjau,būtų klostės kažkur susimetę,o čia tamprus gavosi.laukia akupunktūra
Nu labai labai (Kaip ir visada).