Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte nu praita sav. labai saulėta buvo :wub:  

Man irgi keista, kad be tyrimo liepė sugerti  :hmm: 

Ką mūsų gyd. tuo klausimu galvoja  :D 

Atsakyti

Ačiū Dievui, nepažįstu migrenos ir nenoriu net pagalvot...

Sveikos

Nulėkiau šiandien tyrimų priduoti (skykliaukė, kepenys) gyd. klausiu kad turbūt D nebeapsimoka, o ji sako aišku neapsimoka, nusipirk ir sugerk. Aš galvojau, kad neapsimoka, nes saulės jau nemažai  :hmm:

Oi Olaiva įsivaizduoju kiek streso buvo  :blink:

Mano draugė po savaitės atostogų Graikijoje pasidarė tyrimą - ir vis tiek buvo didelis trūkumas.  Jeigu saulės ir nemažai (o pas mus buvo vos kelios dienos kol kas dar), tai kiek tu joje būni, klausimas? Aš tai šeštadienį sumušiau rekordą - 6 val, paskutiniai išėjom iš klasės iškylos Belmonto sode. O kadangi lapų obelys dar neturi, tai truputį pasvilau veidą :).

Atsakyti

qqte nu praita sav. labai saulėta buvo :wub:  

Man irgi keista, kad be tyrimo liepė sugerti  :hmm:

Ką mūsų gyd. tuo klausimu galvoja  :D

:D labas rytas ;)

Aš tai siūlyčiau pasidaryt. Nes gali būt tiek trūkumas (didesnė tikimybė), tiek norma ;) mes visi skirtingai biški surėdyti ir sunaudojimas vitaminų skiriasi. Vieniem gali jau trūkt,kitiem dar būt norma. Ir jei norma, o vasarą išeina kasdien ištrūkt po 1-2valm į lauką, tai gert tikrai nereikia. Jei trūkumas, net ir prieš vasarą rekomenduočiau sugert.

Atsakyti

Katuk, kada tyrimus darais? ;) (čia priminimas) :)

Atsakyti

kampukai ant pakabos ir gulintys :) viską apdailinau 2 eilutės biserio,viduj pamušaliukas medvilninis megztas.siūto nenorėjau,būtų klostės kažkur susimetę,o čia tamprus gavosi.laukia akupunktūra :)

DSC_4393_medium2.JPG

DSC_4390_medium2.JPG

DSC_4387_medium2.JPG

DSC_4376_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 gegužės 2017 - 10:41

Katuk, kada tyrimus darais? ;) (čia priminimas) :)

:geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda: :geda:

Atsakyti

DSC_0705.JPG

Atsakyti

Sita siula sunku suvaldyt buvo

DSC_0710.JPG

Atsakyti

Ejau Gedimino pr ir kikenau, kam kas... Kas 6-7 ryto i miska eina fotografuot, kas tokiu laiku suoliuko ieskos ryt :D praejau idomu labai, bet baisiai zmoniu daug, reiks, jei nepramiegosiu ir netingesiu, bandyt ryt anksti ryte atvaziuot, kol prospekte dar niekas nedirba

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 08 gegužės 2017 - 11:19

Olaiva, na, labai labai daili suknutė :wub:  Pienės pūkelis :wub: 

Ir apatinis tas sluoksnis labai puikiai primontuotas :) 

Pagalvojau, kad su tokiom prognozėm ir man reiktų grietuoju būdu rankoves ilgas primontuot, bet atsiminiau gi, kad siūlo tai nebeturiu, sumezgiau viską..

Atsakyti

Zverius atidare vasaros sezona

DSC_0715_medium2.JPG

Atsakyti

Ačiū Dievui, nepažįstu migrenos ir nenoriu net pagalvot...

Mano draugė po savaitės atostogų Graikijoje pasidarė tyrimą - ir vis tiek buvo didelis trūkumas.  Jeigu saulės ir nemažai (o pas mus buvo vos kelios dienos kol kas dar), tai kiek tu joje būni, klausimas? Aš tai šeštadienį sumušiau rekordą - 6 val, paskutiniai išėjom iš klasės iškylos Belmonto sode. O kadangi lapų obelys dar neturi, tai truputį pasvilau veidą :).

Aš va ūkanotam Londone tiek metų, o vit. D net truputį viršija normą.

kampukai ant pakabos ir gulintys :) viską apdailinau 2 eilutės biserio,viduj pamušaliukas medvilninis megztas.siūto nenorėjau,būtų klostės kažkur susimetę,o čia tamprus gavosi.laukia akupunktūra :)

DSC_4393_medium2.JPG

Nu labai labai  :wub:  (Kaip ir visada).

Atsakyti