Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ta kur rusiskai rukav pogon vadinas

Aciu abelo tikrai apie ta pati...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 gegužės 2017 - 13:12

Labos

mane tai gyvenimo klausimas kamuoja - kaip išsiskirti su migrena?  :huh2: Su mm arba stresu dažniausiai susijus. Nu bet žinojau, kad tokia savaitė bus, visą savaitę ramiai iš namų su pamezgimais dirbau, nemaloniems žmonėms ragelio nekėliau ir visaip kaip kitaip savim rūpinaus. Vistiek visas šeštadienis lovoj su šlapiu rankšluosčiu ant galvos, vaistų apsiėdimu ir nemielu gyvenimu  :mega_shok: 

Biškį palengvėjo, suknelę vėl ratukinu. Nagai niežti  kitų projektų greičiau imtis.

Užtat apsižiūrėjau, kad NASA oro uostas tik už 7,5 val. kelio nuo namų  :bigsmile: Suplanuosim šią vasarą keliom dienom į NASA ir į pliažą kur šalia. Žiauriai pasiilgau jūros.

Atsakyti

Mielos mamytės

216.jpg

Atsakyti

Gal zinot kaip angliskai tas rankoves modelis antpetis vadinas?

Tu apie tokias?

Pridėta:

Atsakyti

Lietuti, moteru gyd sakei? Man buvo migrena iki pykinimo ir draugavimo su wc 2 kartus gyvenime, kai pakeite hormonkes. Kai pasakiau, sake butinai reikia keist, nes netinka ir gali but net insultas, jei tirsteja kraujas. Nu zodziu, liepe nejuokaut del migrenos.

Lovytej kava isgeriau, sumustini suvalgiau, eilerasciu prisiskaiciau, buciniais apsidalijom...

Vyras sake, kava isgeri ir svente baigsis. Hm, reiketu gal pusdieni ta kava gert :D 

Galvoju, kad blizgio apacia reikes padekoruot permatomais arba pilkais karoliukais gal. Labai jau lengvas ir besipuciantis siulas atrodo. 

Atsakyti

Ingriga aga..noriu pasidairyt pavyzdziu tiesiog

Atsakyti

Jei reikes recepto, sakyk :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Balionai visoms sirguliuojančioms ir nuotaiką pametusioms :4u: 

Vakar buvau klasės susitikime. Mes neįprastai susitikinėjam - su tais, kurie išėjo po 9 klasių. Tai buvo kelios klasiokės, kurių nemačiau 25 metus :rolleyes:  O šiaip nerealiai smagu buvo, visiems tiek kalbos ir prisiminimų :wub: Tiek geros energijos pasikroviau :wub: 

Atsakyti

Ingriga bet receptas pas tave originalo?t.y. be visu pynuciu?nes mane tai butent tavo variantas zavi..bet aisku recepto noreciau, rasta gal koki pagal save pasiderinciau

Atsakyti

Liniuka, mes darem visos laidos susitikima (nes musu klase maza buvo) po 10 metu berods. Idomu. Vienu vaikai jau nemazi, kiti dar net nevede :) 

Visa diena tvarkausi pakampes. 2 maisus vaiku rubu ismeciau - moraliskai pasene.

Atsakyti

Labas

Kaip greitai savaitgalis prabego.

Atsakyti

Labos

visoms mamytėms sveikinimai  :4u: 

Gerai, kad pas mus tik po savaitės. Nėr šito savaitgalio...

Lietuti, moteru gyd sakei? Man buvo migrena iki pykinimo ir draugavimo su wc 2 kartus gyvenime, kai pakeite hormonkes. Kai pasakiau, sake butinai reikia keist, nes netinka ir gali but net insultas, jei tirsteja kraujas. Nu zodziu, liepe nejuokaut del migrenos.

Lovytej kava isgeriau, sumustini suvalgiau, eilerasciu prisiskaiciau, buciniais apsidalijom...

Vyras sake, kava isgeri ir svente baigsis. Hm, reiketu gal pusdieni ta kava gert :D

Galvoju, kad blizgio apacia reikes padekoruot permatomais arba pilkais karoliukais gal. Labai jau lengvas ir besipuciantis siulas atrodo. 

Man ir prieš KT buvo. Vien dėl migrenos jas paskyrė. Jau daugiau nei pusę metų geriu, bet man rodos dar blogiau. Nusprendžiau mest šitą reikalą.

Tau visą dieną šventė priklauso, gali gert ir gert tą kavą :)

Man būtų gražu su karoliukais.

Atsakyti