Nu ta kur rusiskai rukav pogon vadinas
Aciu abelo tikrai apie ta pati...
Labos
mane tai gyvenimo klausimas kamuoja - kaip išsiskirti su migrena? Su mm arba stresu dažniausiai susijus. Nu bet žinojau, kad tokia savaitė bus, visą savaitę ramiai iš namų su pamezgimais dirbau, nemaloniems žmonėms ragelio nekėliau ir visaip kaip kitaip savim rūpinaus. Vistiek visas šeštadienis lovoj su šlapiu rankšluosčiu ant galvos, vaistų apsiėdimu ir nemielu gyvenimu
Biškį palengvėjo, suknelę vėl ratukinu. Nagai niežti kitų projektų greičiau imtis.
Užtat apsižiūrėjau, kad NASA oro uostas tik už 7,5 val. kelio nuo namų Suplanuosim šią vasarą keliom dienom į NASA ir į pliažą kur šalia. Žiauriai pasiilgau jūros.
Gal zinot kaip angliskai tas rankoves modelis antpetis vadinas?
Tu apie tokias?
Lietuti, moteru gyd sakei? Man buvo migrena iki pykinimo ir draugavimo su wc 2 kartus gyvenime, kai pakeite hormonkes. Kai pasakiau, sake butinai reikia keist, nes netinka ir gali but net insultas, jei tirsteja kraujas. Nu zodziu, liepe nejuokaut del migrenos.
Lovytej kava isgeriau, sumustini suvalgiau, eilerasciu prisiskaiciau, buciniais apsidalijom...
Vyras sake, kava isgeri ir svente baigsis. Hm, reiketu gal pusdieni ta kava gert
Galvoju, kad blizgio apacia reikes padekoruot permatomais arba pilkais karoliukais gal. Labai jau lengvas ir besipuciantis siulas atrodo.
Sveikos
Balionai visoms sirguliuojančioms ir nuotaiką pametusioms
Vakar buvau klasės susitikime. Mes neįprastai susitikinėjam - su tais, kurie išėjo po 9 klasių. Tai buvo kelios klasiokės, kurių nemačiau 25 metus O šiaip nerealiai smagu buvo, visiems tiek kalbos ir prisiminimų Tiek geros energijos pasikroviau
Labos
visoms mamytėms sveikinimai
Gerai, kad pas mus tik po savaitės. Nėr šito savaitgalio...
Lietuti, moteru gyd sakei? Man buvo migrena iki pykinimo ir draugavimo su wc 2 kartus gyvenime, kai pakeite hormonkes. Kai pasakiau, sake butinai reikia keist, nes netinka ir gali but net insultas, jei tirsteja kraujas. Nu zodziu, liepe nejuokaut del migrenos.
Lovytej kava isgeriau, sumustini suvalgiau, eilerasciu prisiskaiciau, buciniais apsidalijom...
Vyras sake, kava isgeri ir svente baigsis. Hm, reiketu gal pusdieni ta kava gert
Galvoju, kad blizgio apacia reikes padekoruot permatomais arba pilkais karoliukais gal. Labai jau lengvas ir besipuciantis siulas atrodo.
Man ir prieš KT buvo. Vien dėl migrenos jas paskyrė. Jau daugiau nei pusę metų geriu, bet man rodos dar blogiau. Nusprendžiau mest šitą reikalą.
Tau visą dieną šventė priklauso, gali gert ir gert tą kavą
Man būtų gražu su karoliukais.