Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, pavarai....

Atsakyti

Jo, Olaiva, galima ir asocialia mama pasijausti :tomato: :D

Atsakyti

dar viena grazi moteris, net ne moteris, o mergicka _ Kapseika .  tokia gaiva persikelio  :) labai  grazu :)

olaivos tempai :) ir katinuku nuotykiai :D mano  mazyle ismoke mane keltis kaip i darba 7.30 . Vyras Vilniuje dirba. sunus  keliasi i darba 7.00 tai  katinukas su juo  pabuna o kai tik sunus pro duris 7.30  , tai  Mija mano duris  krapsto ir miauksi ( labai pritiko sitas vardas jai mijau ir mijau istisai )  isileidziau, tai ji tvarka ima daryt, reik  keltis ir  valgyt idet .

Atsakyti

ir šitas, gal net maikono nereiktų apatinio

8d3db776ceab297516c9a33ddf58ee24.jpg

Katuk, apie šitą kur nors kas nors daugiau yra? :) jei ne, tai ar teisingai suprantu, kad čia praktiškai du kvadratai, kurių šonuose raštas, o rankovės atskirai su raštu ir po to įsiūtos? Ar vis tik pečiai dar paplatinti kažkiek?  :hmm: 

Ir dar klausimas :) kiek sunaudojai AirLux'ų savo tam paprastuoliui su kaspinu? :) Turiu 4 kamuoliukus, galvoju, kas čia man gražaus išeit gali  :ax: 

Atsakyti

Katuk, 1 kaba ant mašinos, beliko nugarą užbaigt, rankoves nuregzt ir susiūt. Ir nežinia, kas iš to gausis :). Bo nes nemoku aš su ta mašina draugaut taip, kad dydžius atitaikyčiau ir išėmas. O ardyt nemėgstu :). Keli neardyti gabalai voliojasi, kol siūlų netrūkumas :). Vat jeigu šitas gausis, tai ir kitų nusimegsiu. Tas dėmes iš megztinio jau valiau ir buvau tikra, kad nebėr :), kol veidrodis ryškus neparodė. Ne tik dėmėse problema, ir ne tik megztukų žmogui reikia, kad būtų laimingas. Noriu suknelių(trumpos arba ne tai, ko noriu), sijonų, bliuskių naujų gražių, basučių (čia didžiausias iššūkis ever, nes batų dar randu). Dar labai norėčiau sulieknėti, bet viską darau priešingai tam... Emocinė krizė. Ir dar nespėsiu šį savaitgalį pas tėvą dėl vaikų veiklų, o dar ir į sodą norisi ir vis tiek suknelę reikia susirasti kitos savaitės renginiui...

Atsakyti

ojei, Restar, reik tau baliončikų  :4u:  :4u:  :4u: ir atostogų  :mirksiukas: 

Atsakyti

OI, Abelo, kasmet tuo pačiu metu būna tas pats - darbinės perkrovos ir metų novargis su vitaminų trūkumų sumišę. Tai žinodama, labai nesiparinu, tik reikia išverti dar  1 savaitę, paskui bus lengviau.

Atsakyti

Labos

labai skanų persiką mačiau  :wub: Netrukdo jokios raukšlės ar pasitampymai.

Restar ir Katukui  :4u:  Būna dienų kaip tyčia...

Aš suknelę ratukinu ir galvos 100 projektų. Bet neturiu daug 2 mm virbalų, tai pradėtukų kiekį stipriai riboja. Nagai niežti  :D 

Atsiųskit šilumos šiandien mums. Net LT šilčiau šiandien. Palijo ir atšalo iki +12  :unsure: O mes jau prie +30 pripratom...

Atsakyti

Restarčik, čiupk :4u:, kad ta savaitė ore praskristų...

kas dėl drabužių, pas mane irgi totali bėda, bet gal dar blogiau, nes net neturiu noro, ką nors pirkti...reiktų savo mažosios kaimynikės  (2m.) pagailėti, kai tik pamato mane su mano nudriskusiais džinsais, nustato tokį užjaučiantį veidą ir ima dūsauti - "paput, paput", supraskit (kaput, kaput) :D

o megzti tam, kad turėčiau ką apsirengti, senai praradau viltį, vaikščiočiau pusnuogė, nu gal kokiu šaliku prisidengusi :B gi šis megztinis man gimė po kokių trijų metų pertraukos.

Dėkui, merginos už smagias reakcijas, pasidžiaugimus, :4u: tarsi būtumėte skaitę mintis, kurias sudėjau į jį, jį mezgant - saulutė, laisvė, atostogos ir  pan... 

Šiandien gavau kvietimą sudalyvauti mezgėjų vakare Hamburge, kažkaip nejauku vienai, bet gal kurį kitą kartą ir susikaupsiu...tuos vakarus organizuoja nuostabi parduotuvė, vargiai ar ką ten pirksiu, bet būtų bent jau proga paniurkyti kokias prabangybes :rolleyes:

Atsakyti

ir už recepčiukus dėkui, atsirinksim su vaikais ir darysim šį savaitgalį probinius kepimus, panašu, kad į pernykščius džinsus įlindimas ir toliau nesišviečia :unsure:

Atsakyti

Kaip užėjo noras ką nors nerti, tiesiog rankos niežti :D iš šilkų ką nors :D bet gal praeis...

Olaiva, pagal kokį receptą savo mielines bandas kepi? :4u: 

Atsakyti

Pagaliau baigiau..galiu eit megzt  :4u:  kol ponia miega  :rolleyes:

Atnesu prie kavutes  :D special for Restar ir Katukui..nors Katuks trb nevalgo  :hmm:  :D

Priedas  2017-05-05 16.55.50.jpg   168,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti