Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kapseika ant tokios gražuolės tai ir maišas gerai atrodytu (banalu bet teisybė) o dar spalva spalva...ir cinkelis su gilesne nugaros iškirpte labai faina, tik klausimas o patogu?

Dėkui, Qqut :4u: stipriai nesiplėsiu, bet patikėk turiu ir aš tų taip vadinamų figūros killerių, nu bet gi logiška, rodau dailiasniąsias  puses :rolleyes: o dėl nepatogumo, tai vienintelis ką sumąstau būtų, tinkamos maikutės (jei jos norisi) susiradimas, kad nelįstų laukan. o visa kita čiki piki...

Atsakyti

prie to paties, gal kuri turit patikrintą žagarėlių receptą? ar dar kokį receptą, kad būtų gan paprasta ir vaikų mėgstama? pas dičkį vyks pyragų diena, tai yra visa klasė susineš skanėstus ir prekiaus per pertraukas...vargeli, vargeli...blogiausiu atveju darysiu tinginį, tik reikia sugalvoti, kaip jį tvarkingomis porcijomis supakuoti...

Atsakyti

Sveikos,

Mes darbe kaip visada penktadieniais su savo eksperimentais....  :oh: 

Kapseika, labai smagi fotosesija, saulėta spalva ir pati gražuolė, kaip iš pieno plaukusi...  :wub: 

Taigi daryk Abelo avižinių dripsnių tinginukus-sausainiukus ir paprasta ir greita, netgi reik labai greit daryt nes lb stingsta :D

Atsakyti

gal kokia bananų duona tiktų :hmm:

mano panos kepė, joms gavosi-skanu. aš kepiau ir ką-nesigavo. bet mūsiškė tai be kiaušų gi.

o tinginį kažkada irgi mugei pakavom į tokį traškantį skaidrų celofaną ar gal net maišelius, pirkom berods dovanų pakuočių parduotuvėj kažkokioj. dar kažkada į maistinę plėvelę vyniojom....

Atsakyti

pvz http://www.beatosvir...bananu-duona-2/

Atsakyti

darbščiųjų rankų būrelis nuo pat ryto,bei liko tik rankovės suknelei  :yahoo: 

Atsakyti

Laba diena,

Oho Olaiva, sparčiai darbuojiesi :blink: Kiba visai net miegot nėjai :D Kiek sumezgei?

Ką su pamušalu darysi?

Kapseikos persikiukas labai man patinka  :wub: Toks laisvės pojūtis smagus :wub: 

O žagarėlius esu darius pagal Beatos pamoką, gan greit, skanu:

http://www.beatosvir...tes-zagareliai/

Atsakyti

Labos :4u:

Kapseika, persiukiukas labai atimptinas megztukas :rolleyes: ir kad nugara gilesne - super, patinka man tokie megztukai :D

prie to paties, gal kuri turit patikrintą žagarėlių receptą? ar dar kokį receptą, kad būtų gan paprasta ir vaikų mėgstama? pas dičkį vyks pyragų diena, tai yra visa klasė susineš skanėstus ir prekiaus per pertraukas...vargeli, vargeli...blogiausiu atveju darysiu tinginį, tik reikia sugalvoti, kaip jį tvarkingomis porcijomis supakuoti...

Man sia zagareliai patys paciausi ..tirpsta burnoje, o ir produktu daug nereik :D labai rekomenduoju. Tesla laikau saldytuve 2 valandas jei skubu :4u:

http://aguonele.blog...reliai-nr2.html

Kepu torta.. ir ilgesingai ziuriu i mezgini :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 gegužės 2017 - 12:29

Sveikos,

persikutė labai miela, džiaugsmas akims. Nuo to dar blogiau jaučiuosi :). Vakar naktinėjau su darbu, atsikėliau visa "susiglamžiusi", neturėjau kuo apsirengt, išsitraukiau savo megztą megztuką vasarinį nevilnonį, galvojau, bus pusė bėdos. Nuvažiavau į Aprangos išparduotuvę ko nors paieškoti apsirengt -matavimosi kabinoj matau, kad megztukas dėmėtas... o atrodė, kad tos dėmės išsiskalbę buvo. Reiks mest. Ir suprantu, kad namie nebeturiu nei vieno mielo drabužio, su kuriuo gerai jausčiausi, viskas pasenę, padėvėta, išaugta, nebetinka, o pati jaučiuosi stora rajūnė, brrrr... O megzti išvis neapsimoka, nes kai pagalvoju, kiek darbo, o kaip greit susinešioja arba, blogiausia, jeigu išvis mezginys nesigauna tobulas... Žodžiu, savigailos ir savinemeilės priepuolis buvo. Biškį pasitaisė, kai pora drabužėlių nusipirkau - džinsus ir trikotažinius marškinėlius 3/4 rankovėm. O reikia daug daugiau. Taip mielai paišlaidaučiau, jeigu nebūtų dar krūvos būtinų poreikių.

Atsakyti

Restar, o mezgimo mašiną įdarbint? daug greičiau turėtum kokį vieną kitą budintį megztelį.

dėmes gal galima pabandyt kaip nors ir išnaikint?\

kodėl visą savaitę "varnas gaudau", o penktadienį tada bandau visos savaitės darbus nudirbt. :hmm:  ar čia aš taip lėtai įsivažiuoju, kad reik visų 4 dienų :D

Atsakyti

Labas :4u:

Kapseika, kokį skanų persikiuką atnešei į temą, jau spalvytė tai tiesiai į pliažą kviečia, toks atostogų megztukas, vien pažiūrėjus nuotaika atsiranda, super :wub:

Katuk, Restar, čia nuotaikos balionėliai :4u: :4u: :4u: Suprantu, būna dienų, aš irgi perku rūbus atrodo sistemingai vis papildau, bet į darbą vis nėra ką rengtis ir nėra, :D nusipirkti atrodo per puošnūs, arba aš darbo švente nelaikau, ir nesivadovauju posakiu "į darbą kaip į šventę"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 05 gegužės 2017 - 13:05

Laba diena,

Oho Olaiva, sparčiai darbuojiesi :blink: Kiba visai net miegot nėjai :D Kiek sumezgei?

Ką su pamušalu darysi?

Kapseikos persikiukas labai man patinka  :wub: Toks laisvės pojūtis smagus :wub:

O žagarėlius esu darius pagal Beatos pamoką, gan greit, skanu:

http://www.beatosvir...tes-zagareliai/

5 matkeliai suknutei.kliošinis pasijonis iš tos pat mocheros,o viršuj po apačia tokios pat spalvos plonos medvilnės nubrūžinau 

naktim su katuku kariauju.jis dienom išsiparpia,tai naktim šėlsta :)) aną naktį ant neuždaryto pianino užšoko,tai garsai išgąsdino :))

Atsakyti