Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man jei vaikystėj kas apžiūrėjęs būtų gal daug problemų neturėčiau dėl dantų...bet vaiko tai iš vis kreivi auga, mano tokie nebuvo, tiesiog susigrūdę ir apatinis "stalčius" didesnis :)

ortodontė sakė nėr sudėtinga vaiko situacija, o man tai atrodo baisokai, bet užgarantavo kad jei nešios tvarkingai tai ištaisys...tai va tikiuosi išmoks kramtyt su ja, nes kol kas mėsos paduot be šansų, tik košė ar bananas tiko

Atsakyti
tai gi - mano paprastas, kaip trys kapeikos,gerai nuteikiantis, persikėlis rolleyes.gif. Siūlas - Lang yarns Aiko (45% merino fine, 15 % mohair, 25 % viscose, 15% polyamid), suėjo visi 209 g. (pirkau tai dvigubai tiek doh.gif) be galo mielas siūlas, lyg į pūkus būčiau įkritus, jokio kandimo, o ir šiltas…atlaikiau visą vakarą terasoje. nuotraukos darytos, taip pat po to vakaro, tai gal apačia šiek tiek palaisvėjusi, nes jis ilgas, atsisėdus, kaip tik ta vieta ir pasitempia, bet man nekliūna, nes sumanymas ir buvo kažkas oversize stiliuje. kai žiūriu į nuotraukas, kyla noras kabinėtis, matau raukšle pažasty unsure.gif, bet natūroje buvau labai juo patenkinta, tai nuo šiol žiūrėsiu į jį tik natūroje angel.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

pripozavus tai daugiau victory.gif biggrin.gif http://www.ravelry.c...eika/persikelis
bet tai kas per nesamonė, kiek privargau su tom nuotraukom, iš ravelry taip ir neleido prijungti, rašo toks plėtinys draudžiamas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 05 gegužės 2017 - 08:48

man jei vaikystėj kas apžiūrėjęs būtų gal daug problemų neturėčiau dėl dantų...bet vaiko tai iš vis kreivi auga, mano tokie nebuvo, tiesiog susigrūdę ir apatinis "stalčius" didesnis :)

ortodontė sakė nėr sudėtinga vaiko situacija, o man tai atrodo baisokai, bet užgarantavo kad jei nešios tvarkingai tai ištaisys...tai va tikiuosi išmoks kramtyt su ja, nes kol kas mėsos paduot be šansų, tik košė ar bananas tiko

išmoks išmoks, iš pradžių ir kalbėt sunku. ten gi viskas suspausta, o dantys irgi tai jaučia. iš pradžių net kiek pakelti atrodo tie dantys. ir dėlto sunku kramtyt. bet po kokių 2 savaičių jau turėtų būt net be plokštelės ne tas jausmas :D , t.y. nemokės valgyt be jos. O jūsų plokštelė nesiukiojama? t.y. nėra sudaryta iš kelių dalių, suveržtų varžtukais? pas maniškes tai reikėdavo kas kiek laiko suveržti, kad dantims pripratus vėl tliau vyktų spaudimas

Atsakyti

Drakiaus grobi pradeda nest

18162207_1307139989322522_38112323235217

Atsakyti

Laba :4u:

Donstop, kada jau į darbą grįši ir nebeerzinsi tokiais tempais :B  :D Siūlus žinau, esu leliukinį projektuką mezgusi, fainučiai. Smagus rūbelis turėtų būti, švelnus prie kūno, o rankovytes gal kažkaip nesunkiai sutvarkysi ;)

Taigi šiandien atgavau pinigus už suknelę :yahoo: Nunešiau užvakar siuvėjai taisyti, žiūrėsim kas gausis. Dar reikia princesės karūną nupirkti kokią padoresnę, ir lyg bus viskas. Bolero stovi vietoje, pradėjau megzti iš Niumos siūlų su alpaka, ir pagalvojau, gal šiek tiek kandžiosis? 2 dienas ne nuotaikoj buvau, tai mezginys stovi, nežinau, ar verta toliau megzti su mano tempais.

:)  dar negrįžtu, rudenį pradėsiu ieškot, kur nutupt, per vasarą dar tikiuosi produktyviai padirbėt, vaikams rudeninį-žieminį garderobą papildyt...

Na ačiūD, kad grąžino  :super:

Aš vakar pabaigiau bolero, mezgiau pagal šią video pamoką: https://www.youtube....h?v=AeUKxXVYydo Rodo kone kiekvieną akį, mezgasi greitai, video pradžioj perspėjo, kad galima spėti numegzti per pusdienį, man pavyko per vakarą ir kitos dienos rytą  :ax:  Greita, paprasta, bet simpatiškas modeliukas  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 gegužės 2017 - 08:51

tai gi - mano paprastas, kaip trys kapeikos,gerai nuteikiantis, persikėlis rolleyes.gif. Siūlas - Lang yarns Aiko (45% merino fine, 15 % mohair, 25 % viscose, 15% polyamid), suėjo visi 209 g. (pirkau tai dvigubai tiek doh.gif) be galo mielas siūlas, lyg į pūkus būčiau įkritus, jokio kandimo, o ir šiltas…atlaikiau visą vakarą terasoje. nuotraukos darytos, taip pat po to vakaro, tai gal apačia šiek tiek palaisvėjusi, nes jis ilgas, atsisėdus, kaip tik ta vieta ir pasitempia, bet man nekliūna, nes sumanymas ir buvo kažkas oversize stiliuje. kai žiūriu į nuotraukas, kyla noras kabinėtis, matau raukšle pažasty unsure.gif, bet natūroje buvau labai juo patenkinta, tai nuo šiol žiūrėsiu į jį tik natūroje angel.gif

pripozavus tai daugiau victory.gifbiggrin.gifhttp://www.ravelry.com/projects/kapseika/persikelis
bet tai kas per nesamonė, kiek privargau su tom nuotraukom, iš ravelry taip ir neleido prijungti, rašo toks plėtinys draudžiamas unsure.gif

Spalva kokia skani, ir siūlai įdomūs  :thumb_yello: 

Nugaroj didesnė iškirptė, nei priekyje?  :) 

Drakiaus grobi pradeda nest

Varvinu seilę  :wub: 

Aš Florai kaipiausi-kaupiausi, laukiau nuolaidos, o kai sulaukiau, pavėlavau matyt, visos norimos spalvos buvo išpirktos  :P  Na tikiuosi iki kito pavasario vėl laukt neteks  :D 

Atsakyti

Nugaroj didesnė iškirptė, nei priekyje?  :)

Jep. Bet galima ir apsukti prisireikus ar užsinorėjus :D

Atsakyti

Kapseika, nu gražus tas tavo persikiukas. o kaklo iškirptė nugaroj toks užmanymas,ar apsivilkai priekiu į nugarą :)

ai, nu, jau atsakei :D

bet jau fotkių gražumas.... iki bambos graužimo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 05 gegužės 2017 - 09:02

Kapseika, nu gražus tas tavo persikiukas. o kaklo iškirptė nugaroj toks užmanymas,ar apsivilkai priekiu į nugarą :)

ai, nu, jau atsakei :D

bet jau fotkių gražumas.... iki bambos graužimo :D

tai kai nieko mandro nenumezgu, reikia bent jau nupaveiksluoti kažkaip kitoniškiau :D

Atsakyti

tai kai nieko mandro nenumezgu, reikia bent jau nupaveiksluoti kažkaip kitoniškiau :D

Nieko "mandro" ir nereikia megzt :D 

Atsakyti

Katuk sukiojama sukiojama plokštelė, pripras kalbėt tada jau suksim, nes kaip kitaip tą žandikaulį išplės :)

nuraminai su tuo valgymu, reiškia reikia nenusileist. nes nu vaiks taip vakar graudžiai verkė, negaliuuuu vaaaalgyytt uuuu :)

kapseika ant tokios gražuolės tai ir maišas gerai atrodytu (banalu bet teisybė) o dar spalva spalva...ir cinkelis su gilesne nugaros iškirpte labai faina, tik klausimas o patogu?

Atsakyti

ai, prisiminiau, mano panoms buvo leidžiama pačioj pradžioj, kokią savaitę, jei jau labai sunku, valgyti be plokštelės, pratinti po truputį. bet mano panos labai ištvermingos, neprireikė, na ir panoms buvo 10-11 metų....

Atsakyti