Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

kas nors apie šitą yra? Gražus  :rolleyes: 

Obraz_066_medium.jpg

Apie ciberžolę nežinojau. Indai ją visur deda, naudojama ritualuose ir t.t. Reiks gal pasidairyt parduotuvėj.

Niuma, aš IT praktiškai niekada neturėjau antrojo varianto  :) Kartais sušvelnintoj formoj būdavo norų pakontroliuot, bet nėra sudėtinga primaklint ką nors ir pasidaryt kaip tau geriau  :rolleyes: 

Iš knygos aprašymo nesupratau, koks knygos tikslas, ką bando įrodyt.

Mezgat ir siūlus perkat taip gražiai, kad man pavydu. Negirsiu ot  :rolleyes: 

Atsakyti

zaidziam su Mantu saldainiais

32269557665_c1a3197a82_c.jpg

Atsakyti

Siandien ragavom tepama PArnidzio suri Mantas ivertino LABAI skanu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 sausio 2017 - 20:47
Pakeičiau trenerį, tai grįžau be rankyčių ir kojyčių. Bet toks kablys. Ir naujas klubas už impulsą n kartų fainesnis. Va tik megzt jėgų nebėra.
Atsakyti

Prigaminau ir aš guliašo. Nu ir kas kad be mėsos :D 

Ir prisiminiau, kad turiu kolegės gaminto naminio aviečių vyno. Tai aš jį pasikarštinau su prieskoniais :alc:  gydausi taip sakant

Atsakyti

:alc:Į sveikatą, Katuk :alc:

Aš iš kirpyklos graži arbatą geriu, pavasariu namie džiaugiuos ir ramybe kaifuoju, nes darbe vėl drakės buvo :zoo_taz:

Atsakyti

Bijau aš to liemenavimo, gal neliemenuot, jei jis man aptemptas yra, gal pagal figūrą pats išsiformuos? :lady:

Atsakyti

Bijau aš to liemenavimo, gal neliemenuot, jei jis man aptemptas yra, gal pagal figūrą pats išsiformuos? :lady:

Nu biškį reikia gal.. nesi visiška pliauska gi :rolleyes: 

Atsakyti

Nespėjau pamatyt tavo kišenėtos.... :( nu kų padarysi.

Liemenuok tikrai bent minimaliai, kokiose 2-3 vietose (ir paskui tiek pat padidink). Mano nuomone, tikrai geriau žiūrisi liemenuoti daiktai ;)

Atsakyti

A nepabėgsi? įmesiu :)

Atsakyti

Jeigu šonuose kiek mžd akių sumažint?

Atsakyti

Esu esu ;) vaikai užmigdydi, gal pamegsiu kelias eilutes :)

Aš šonuose mažinčiau po 2 (tai vienoj eilutėj -4), kas kokią 4 eilutę (žiūrint, kaip greit ilgėja tavo mezginys), kokius 3-4 kartus. Bet visada matuojuos. Pamažinu, pamezgu iki kito mažinimo ir prieš mažindama apsivelku. Jei jau labai tempiasi akys, tai gana, pamezgu daugiau ir tada tokiu pat principu platinu. Bet esmė tai mauotis (bent jau man...) :)

Atsakyti