Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien kaip tik pas mus svečiuose buvo mergaitė, kuriai padovanojau savo megztą Totoro. Gavėja labai apsidžiaugė, tai aš irgi džiaugiuosi. :rolleyes:

Atsakyti

Smagu kai gavejai dziaugiasi

Atskyriau rankoves..nu sudetinga su dydziu kai ner ant ko matuot, sese uz mane siek tiek stambesne tai mezgu didesni dydi, mieruoju ant saves ir is iprocio nervuojuosi kad per didele

Atsakyti

Labas rytas, mezgėjos!

tegul naujai prasidėję metai atneša jums kuo daugiau įvairiausių galimybių!

kaip matau, dauguma nusiteikę megzti megzti megzti. :D  kiaurus metus.

aš panašiai matyt, nes biškį mezgiau. dar biškį filmų žiūrėjau ir dar biškį miegojau bežiūrėdama. taigi, nieko naujo :D

mano metų mezginio nieks nepafotkino, tai dabar vėl nusikelia demontracija. nugis tamsu mano gyvenime. net ir šiuo metu už lango kažkokia naktis :frusty:

laukiam šią savaitę dar ir gilios žiemos. kažkodėl būtent šiais metais tas šaltis mane smarkiai nervina. iki depresijos :B

ką mezgu :hmm:  norų buvo daug, bet kadangi labai tingėjau galvoti, skaičiuoti modeliuoti, nuėjau lengviausiu keliu-pradėjau simply megztuką iš Air Lux'ų. turėtų būt kaspinas nugaroj, ale bet iki jo dar toli, tai sunku prognozuot ar idėja išliks pirminė.  nepamenu tik, ar kai siūlus pirkausi, planavau iš dvigubo emgzt ar iš viengubo :hmm:  jis toks plonokas, ir iš to plonumo kol kas norimo svorio ir kritimo trūksta.

Atsakyti

tai šiais metais nebendrausit :hmm:

Atsakyti

Laba diena, su Naujais metais :)

Atsakyti

nepritraukiu, ar tik ta balta suknutė ne megzta :hmm:

kaledinis-labdaros-vakaras-13-5865a427f1

Atsakyti

Labas,

Visos dar neatsigavusios po švenčių :)

Aš irgi mezgiau Naujųjų sutikime. Sutikinėjom ramiai namie, tik vyras pagamino šventinį patiekalą, kuo labai džiaugiuosi.

O metus pradėjau, kaip jau sakiau, minkydama duoną, tai išeitų, kad šiais metais megsiu ir daug duonos kepsiu :lol:

katuk, man irgi panašu, kad megzta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 sausio 2017 - 11:15

tai šiais metais nebendrausit :hmm:

Nelabai turiu ką pasakyt :D bandau dirbt  :angel_not: 

Padariau pernai apykaklės apdailą iš trečio karto :oh: , nu gavosi ne perfect , bet good enough :rolleyes:

O dabar megsiu rankovę ir bus matyt kaip man sekasi savo pačios patarimais vadovautis :hmm:  :D 

Atsakyti
Sveikos, su naujais. Aš irgi su mezginiu sutikau. Kablys nugaroj. Artėju prie dilemos ar imtis begalybinių rankovių ar begalybinės užsegimo juostos. Ech kaip nesidirba šiandien po atostogų... Kaip musė apsvaigus šlitinėju.
Atsakyti

Sveikos, Naujuose metuose, Naujuose namuose,

jungiuosi prie visų sveikinimų ir palinkėjimų :4u:

Kalėdas prasirgau, Naujus šventėm iki penkių ryto (beveik sektiškai :D), grįžau skaudančią gerklę, sutikimas vyko keturiomis kalbomis, tai matyt persistengiau, vyras užtat šokime pasižymėjo, grįžo raišas :D

tarpušventyje gavau ir pamegzti, Kalėdoms jau turėjau nubrūžinusi megztuką mažei,

net apdailą padariusi, bet kai ligos įguldė ir visiškai neturėjau jėgų pradėti kažką naujo ėmiau kabinėtis prie jau padaryto, tai galima sakyti perdariau į visai kitokį, liko dar užsegimą degaminti :rolleyes:

o į tarpą dar šaliką pradėjau narplioti, tokį papratą, kad visai nereikėtų galvoti.

Kerpena, tau atskiras pagiriamasis žodis už tavo fokusus,kas kart kažką naujo ir netikėto ištrauki iš rankovės ar kepurės :D

O šiaip tai tarpe tikrai daug gražių daiktų rodėte, žinau, kad pribėgdama vis spaudžiau patinka, bet dabar jau nebesuvardysiu visko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 02 sausio 2017 - 11:35

Sveikos Naujuose metuose  :4u: 

aš kažkodėl šiemet jaučiausi taip, lyg man kažkas tą NM šventimą būtų per prievartą primetęs.  :huh2:  Tai iš tiesų nelabai ir švenčiau - pavalgėm vakarienę apie 9 val. ir sutūpėm prie teliko. Gavau ir pamegzt  :)  O 12.30 jau gulėjau lovoje.  :rolleyes: 

Atsakyti
Siūlau kitais metais sektos mytą daryt gruodžio 31, nes vis tiek didžioji dauguma su mezginiais namie tupi.
Atsakyti