Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Soliuk neee, vaiks tai neapsidziaugtu tokia "svente" mes irgi. Vat isivaizduok buna zmoniu kuriem vieno vaiko gana, su tuo paciu atrakciju uztenka

Uztat vaikis isigijo siandien melyna daigta burnoj..plokstele

Jeckau kleckau, valgyt zmogui nesigauna, springsta...

Atsakyti

Abelo kai rekomendavai skydliaukės tyrimus koks ten anti.-.. buvo. Aš jaučiu raides ne tas užsirašiau  :hmm: 

Burbanti visai gražiai tas raštelis atrodo.

Atsakyti

Anti-TPO :)

Atsakyti

Qqt, suprantu ir jus ir Simuka. Suprantu ir tuos kurie is vis seimos pagausejimo nenori, ir tuos kurie vaiku niurkyt nenori. Cia gal su amzium tas ateina, gal del to kad aplink tokiu zmoniu sutikau, su jais puikiai sutariu, pazistu ir keiciu savo nuomone, poziuri i visa tai.

Del ploksteles apsipras, reik truputi laikelio. Maniskiai abu nesiojo, dukra tai virsuj ir apacioj,,tai va cia tai siaubo zeme buvo :D muilinos tik naktim detis. Gerai kad situacija ner tragiska,issiderejo ir su gydytoja ir su mumis :D tik nakciai.

Atsakyti

O aš vakar užsakiau sagutes, šiandien gavau! :)

20170504_140502_medium2.jpg

Supakuotos atskirose dėžutėse (nes ten po kelias rinkinukai, ėmiau tris) ir dar kelios dovanų įdėtos! Tas toks blyniukas fotkėj, tai ale makaroonso pavidalo dėžutė :D ir net sąskaita į tokį mažutį vokutį supakuota :) nu, labai smulkmeniškai viskas ir dailiai :)

Tik pasidžiaugt neilgai man teko - nusavintos mažųjų per kelias minutes :D Negalėjau atsakyt, kai gražiais balseliais prašė: "mamyte, gali buti cia mūsu eujai? Netikji, mes vaidinam" :wub: Vaidinimas: vienas eina "į dajbą", kitas "algą" moka "eujais", po to abu eina į "pajduotuvę" ir perka Makvyną su poniu  :lol: Čia mes sergam vėl namie....

Atsakyti

Labas rytas,

Abelo, smagus siuntinys. Kristina visada taip - daug dėmesio skiria malonioms smulkmenoms, net nusiprikusi iš jos jautiesi, lyg dovaną gavusi. Kažkada teko virtualiai susipažint swapų temoje ir kartą jos dovaną gaut. :wub:

Atsakyti

Sveikos,

Abelo, dovanos, kaip dovanos, bet jau mažiukų nuotykiai kokie :wub:

šiaip jau per klaidą kaip ir turėčiau ką parodyti, bet nesusitariu su technika, rasint ką ne taip darau, visad keldavau per Flicker, bet jau kaip stringa :unsure:, ar yra galimybė tiesiai iš Ravelry įkelti?

Atsakyti

Sveikos,

simet Manto renginiai man apsiriboja tik kelniu ir marskiniu lyginimu :D isstraksejo siandien i kazkoki koncerta mokykloje, sake jie dainuos pirmi, paskui klausys kitu...

kazkokia pavargus jausiuosi, eiciau mielai paulet, bet... darbai laukia

Atsakyti

Sveikos,

Abelo, dovanos, kaip dovanos, bet jau mažiukų nuotykiai kokie :wub:

šiaip jau per klaidą kaip ir turėčiau ką parodyti, bet nesusitariu su technika, rasint ką ne taip darau, visad keldavau per Flicker, bet jau kaip stringa :unsure:, ar yra galimybė tiesiai iš Ravelry įkelti?

nu tai kaip paveikslėlį. copini nuorodą, pastini čia per "nuotrauka"

labas

kaip visad, nieko naujo, esu pikta ir nelaiminga. kažkaip viskas buksuoja... nuėjau miegot gal kokią 21 val, pabudus pašliaužiojau apie 22 val. po to kelis kart per naktį pabudinėjau, užmigt negalėjau. indaplovė kažkokius erorinius garsus liedo. blyn, jeigu sugedo.....vaiką ryte kontrolė pagavo, nuolatinis prieš tris dienas galioti baigė, baudą gavo.....šldymo katilas durniuoja.... nu . dar ir megzt nesigauna :cry2:

Atsakyti

labas rytas

Soliuk ar padėjo taviškiams plokštelės?

nu maniškiui ačiū Dievui tik viršuj tai dar dar

prašiau mokytojos kad pašefuotų pirmom dienom

apie mezgimą...nusigramdžiau vakar nagus (gelinis lakas buvo), nusikarpiau ir ..pajutau koks kaifas megzt trumpais nagais, daaug greičiau einasi

dabar va galvoju ar būt gražiai ar efektyviai geriau :)

Atsakyti

labas rytas

Soliuk ar padėjo taviškiams plokštelės?

nu maniškiui ačiū Dievui tik viršuj tai dar dar

prašiau mokytojos kad pašefuotų pirmom dienom

apie mezgimą...nusigramdžiau vakar nagus (gelinis lakas buvo), nusikarpiau ir ..pajutau koks kaifas megzt trumpais nagais, daaug greičiau einasi

dabar va galvoju ar būt gražiai ar efektyviai geriau :)

Atsakyti

qqte, apie plokšteles. mano nuomone, viskas priklauso nuo konkrečių dantukų. maniškės panos pvz nešiojo kelis metus plokšteles vien dėl paruošiamųjų darbų breketams. nu nes reikėjo praplėsti žandikaulį. o paskui su breketais juos stūmė. o galų gale reikėjo pašalintivisus protinius, ns jimes neliko vietos. tiksliau, jeigu jie būtų augę, tai vėl stumtų visus dantis į priekį.

sūnėnui pvz, užteko panešioti gal pusmetį, tam, kad surikiuoti dantukus į lygią gretą.

aš pati asmeniškai vaikystėj nešiojau 8 mėnesius, bet iš to tinginio nelabai ką sureguliavau. nu nes pamiršdavau užsidėt, ar numuilindavau. o mama matyt irgi nelabai tam nusiteikus buvo, tai numečiau ir numečiau. dabar gailiuosi. aišku, galėčiau užsiimt ir dabar, bet nežinau ar beverta...

Atsakyti