Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba :),

man tai beprotnamis iki kito penktadienio. Tik dabar prie darbo stalo atsisėdau, o šiandien laukia dar  2 koncertai - vienas Viltės, kitas Jurgio Didžiulio, į kurį gavau antrą asmeninį pakvietimą ir jau pasiryžau nueit, nes pirmąkart buvau dar labiau nupušus ir nenorėjau nieko... Jaučiuosi pasigyrus :D.

Del ko klausiu, nes mezgiau skara moherine, jau toki nysusvietnai mandra raštą issirinkau, galvojau busiu pirma mergas kaime su tokia skara biggrin.gif, o kai numezgiau - is to rasto nieko neliko, paprasciausiai jo nesimato.
Dabar uzsimaniau laisvo megztinio.

Burbekliuke - pralinksminai :). parodyk tą savo skarą, tai būtų bent koks susipažinimas ir prisistatymas, mes čia senos tarkos, tokius mėgstam :). ir aiškiau bus, kas ten tavo per mohera ir raštas, ir mezzgimo stilius. Nes šiaip kiauraraščiai ant moheros visai matosi. Paprastas laisvas megztukas man būtų gražiausias lygiuoju mezgimu.

Mano noruose kažkada buvo va šitas http://www.ravelry.c...y/morning-dew-3ir va šitas (vis dar yra)  http://www.ravelry.c...-minimalist-top .

Atsakyti

Vat ir aš žiūriu, kad nieko gero savo favorituose neturiu su mochera... Man mochera irgi kažkur tolumoj...

O skara buvo ištampyta ir išgarinta? :hmm: 

Atsakyti
Garint negarinau, tik buvau istampius.
Dabar ji netampyta.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 gegužės 2017 - 15:03

va moherai tiktų

c0bfbce891147fbcd3ad02d6f958a579.jpg

ir šitas, gal net maikono nereiktų apatinio

8d3db776ceab297516c9a33ddf58ee24.jpg

šitas pusė velnio

82b4b8090149c30ba4569d98174223dd.jpg

Atsakyti
O va cia mano mohera, jauciu trims megztiniams uztektu. Tik nuo stovejimo ziauriai susiplojus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

BUrbanti, nu man rodos per tankiai sumezgei :hmm:  kokio numerio virbalais mojavai? čia iš tos šviesiosios moheros? tai ji tokia storėlesnė iš foto man atrodo. mezgei rekomenduojamo numerio virbalais? gal tiesiog esi kietamezgė, t.y. gana tankiai mezgi?

Atsakyti
Qqte, tavo kieme siandien svente, nors... kaip paziuresi... :D
Atsakyti

Labas

Kokia svente pas Qqte?

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2017 05 04, 15:45)
<p>BUrbanti, nu man rodos per tankiai sumezgei hmm.gif  kokio numerio virbalais mojavai? čia iš tos šviesiosios moheros? tai ji tokia storėlesnė iš foto man atrodo. mezgei rekomenduojamo numerio virbalais? gal tiesiog esi kietamezgė, t.y. gana tankiai mezgi?
</p>

Zinau, lad virbalai daug storesni uz siulus buvo, daugiau nieko nepasakysiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Man Subtilaus mezgimo gražūs rūbai. Paskutinio grožio juodo varianto sau norėčiau. Ir net turėčiau iš ko pasigamint. Bėda viena- paskutiniu metu labai migdo mezgimas.

Priedas  18192582_1840546212926427_6912497224053898701_o.jpg   252,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaledos pas man Saulemeile

KnitPro kaledos  :D 

Burbanti, a man visai grazi skara

Atsakyti

Labos :4u: 

Atidariau dviracio sezona :wub: 

Qqt, bemindama apie tave pagalvojau :wub: sakiau sau, grizus butinai paklausiu kas per svente tavo kieme, buciau klausus bene Simuks sese ar broli tures :wub: , bet susukaiciau kad KnitPro tave taip dziugina :D . Gal dar bus proga Simuka nudziugint :D .

Atsakyti