Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Idomu kokius raštus rinktumetes moherai?

raštus rinktumėmės. nu.

Atsakyti

raštus rinktumėmės. nu.

nu ir pasikelimas. nu

:P

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2017 05 04, 13:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71609032" data-time="1493897545"><div><p>Idomu kokius raštus rinktumetes moherai?</p></div></blockquote><p>raštus rinktumėmės. nu.
</p>

Kas 'nu'?
Jei esat uzkieteje mezgejos, tai jus zinot kokie kiaurarasciai graziausiai atrodo megzti mohera.
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2017 05 04, 14:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="katuks" data-cid="71609094" data-time="1493899088"><div><p>raštus rinktumėmės. nu.</p></div></blockquote><p>nu ir pasikelimas. nu
</p><p></p><p>:P
</p><div>
</div>

As ir norejau parasyti, kad kazkas serga didybes manija. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuka @ 2017 05 04, 13:35)
<p>O laba diena kur rolleyes.gif </p>

Dzyyyyzis....
Lenkiuosi zemai, su bankuchenu rankose biggrin.gif
Dabar gerai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 gegužės 2017 - 14:15

ne nu. aš rimtai. imčiau sau bent kiek patinkančius raštus ir bandyčiau, t. y. rinkčiausi. tiesiog.

nes kas patinka man, nebūtinai patiks tau.

nes kiekviena mezgėja skritingai laiko virbalus, mezga laisviau ar tampriau, nuo to raštas atrodo skirtingai.

galų gale, dar ir mohera yra skirtinga, storesnė plonesnė, priemaišų daugiau mažiau, vienos rūšies, kitos ar net kelių.

rodyk, kas patinka, pasakysim savo nuomonę, kas mūsų manymu tiktų, kas nelabai, o kas visai netiktų.

tirkai galiu pasakyt, kad netiks pynės (nors čia irgi ginčytinas klausimas, kartais, jei retai susuktos minimalistinės, visai gerai atrodo)

nesimatys visiškai gerų/blogų akių raštų, nors vėlgi, ripsas gali visia neblogai atsiskleisti.

taigi.....

kaip šauksi, taip atsilieps. parašei du žodžius, dviem žodžiais ir atsakiau.

Atsakyti

Prie geriausių norų neįmanoma atsakyt į tokį klausimą, nes neaišku kas planuojama megzt, ko norima, kas gražu, kas ne ir taip toliau......... O jei bendrai tai mocherai, manau, gražiausia stambesnių motyvų kiauraraščiai mezgant laisviau....

Mane irgi migdo, o dar tokį nuobodų darbą mučinu....  :oh: 

Atsakyti

oi smagiai pasijuokiau... :D

mezgu nauja skara, bet daug lygaus rasto, nuobodi pradzia

Atsakyti

O man neišeina iš galvos šitas raštas  :wub:  Bet  ne mocherai jis....

2015-07-29_11.58.05_medium2.jpgbaby_book_073__1024x683__medium2.jpgimage_medium2.jpg13_medium.jpg

P1120176_Kopie_medium2.jpgIMG_3297_medium2.jpgIMG_0619_medium2.JPG

Va dar koks gražus...

P1150525_Kopie_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 gegužės 2017 - 14:36
Sarange, imesk nuoroda i ji
Atsakyti
Del ko klausiu, nes mezgiau skara moherine, jau toki nysusvietnai mandra raštą issirinkau, galvojau busiu pirma mergas kaime su tokia skara biggrin.gif , o kai numezgiau - is to rasto nieko neliko, paprasciausiai jo nesimato.
Dabar uzsimaniau laisvo megztinio.
Atsakyti

Sarange, imesk nuoroda i ji

http://www.ravelry.c...ashells-blanket

Atsakyti

Va mocheriniai

IMGP4521_medium2.jpg4680071866_427b1eced6_z.jpg57465911_medium.jpgDSC00643_medium.JPGIMG_3788_copy_copy_medium2.jpgsomething_borrowed_002_medium2.jpgblanket_medium2.jpg

Atsakyti

Del ko klausiu, nes mezgiau skara moherine, jau toki nysusvietnai mandra raštą issirinkau, galvojau busiu pirma mergas kaime su tokia skara biggrin.gif, o kai numezgiau - is to rasto nieko neliko, paprasciausiai jo nesimato.
Dabar uzsimaniau laisvo megztinio.

nu biškį aiškiau jau :D

gal labai tankiai sumezgei skarą, dėl to nesimato. :hmm:  nors apie  skaras mano nuomonę visos seniai žino. jos gražu pažiūrėt, išskleidus. o nešiojant tai jokio grožio nebesimato, nes raštas susigrūda

apskritai mohera man asmeniškai nėra pats mylimiausias siūlas. neseniai kažkokį megztuką rodžiau ploną laisvą :hmm: žydrą. elementarus kiauraraštis. nu arba dar tva tas man gražu būt iš moheros

86fb8648913772b2448e2f9d9081d301.jpg

Atsakyti