Merginos, ačiū dar kartą visom už patarimus
Nu gal ir ryšiuos antram dubliui, su tiek pagalbos, jei per prastai išeis dovanojimui, pasiliksiu sau, dabar jau aiškiau matau savo klaidas
Šarange, ačiū už nuorodą, saugau
Sveikatos dukrai
Ryžkis ryžkis aš tavo vietoj tai daryčiau su statytom rankovėm o antram dubliui siūlao bus tokie patys? Ar kažkas visai kito?
Antram dubliui siūlai kitokie, Alize Diva, jie su "šilko efektu", slidesni, gal kris geriau. Tiesa, storis panašus, plonesni tik vos vos, bet daug vilčių dedu į kritimą Na dar pasitarsiu su mama dėl NEįliemenavimo, jai gal tai nesvarbu
Dar kartą ačiū už pagalbą Casual friday aš ir šiaip mielai atkartočiau koks yra, labai patiko
Va ka man kudikis parnese siandien IMG_20170504_144033_014.jpg 165,94KB 2 Parsiųsta kartų
Laba
Donstop, kada jau į darbą grįši ir nebeerzinsi tokiais tempais Siūlus žinau, esu leliukinį projektuką mezgusi, fainučiai. Smagus rūbelis turėtų būti, švelnus prie kūno, o rankovytes gal kažkaip nesunkiai sutvarkysi ;)
Taigi šiandien atgavau pinigus už suknelę Nunešiau užvakar siuvėjai taisyti, žiūrėsim kas gausis. Dar reikia princesės karūną nupirkti kokią padoresnę, ir lyg bus viskas. Bolero stovi vietoje, pradėjau megzti iš Niumos siūlų su alpaka, ir pagalvojau, gal šiek tiek kandžiosis? 2 dienas ne nuotaikoj buvau, tai mezginys stovi, nežinau, ar verta toliau megzti su mano tempais.