Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u:

SAM_3259_medium2.JPG

SAM_3262_medium2.JPG

----------------

Man tai atrodo perplatus virsus 

Atsakyti

Ačiū už patarimus  :4u:

Susipainiojau galutinai :wacko:   :)

Ko gero nemegsiu aš jo mamai, vargu ar pataikysiu, kad ir platu būtų, ir ne per platu, ir įliemenuota, ir reglano linija kad ten, kur reikia atsidurtų dar tuo pat metu  :wacko:  :hihihi:

dar yra variantas nuspirkt aprašymą :mirksiukas:

Atsakyti

dar yra variantas nuspirkt aprašymą :mirksiukas:

Tai man originalas nelabai (patiko tik pati idėja su raštuotu petuku :) ), nepatinka nei tokia nuoga nugara, rankovė taip pat žiūrisi ne ką geriau, nei pas mane gavosi, įliemenavimas man būtinas...

DSC_0054_medium2.jpg

Atsakyti

bet yra tokių modelių,kur tas įliemenavimas ir visai nereikalingas...įliemenavus vizualiai pečiai kaip rėmas atrodo,o va ties liemeniu laisvesnis mezginys tiesiog gražiai krenta...ravelry visko galima prisižiūrėti,ir vykusių ,ir nelabai variantų...

na ką,suknelės sijoninės dalies padalkų liko 20 karoliuotų eilučių :D ryt brūžinsiu kūną ir rankoves,savaitgalį surinksiu,apdailinsiu ir bus primierka :D jei netiks-turiu savaitę :D

Atsakyti

bet yra tokių modelių,kur tas įliemenavimas ir visai nereikalingas...įliemenavus vizualiai pečiai kaip rėmas atrodo,o va ties liemeniu laisvesnis mezginys tiesiog gražiai krenta...ravelry visko galima prisižiūrėti,ir vykusių ,ir nelabai variantų...

na ką,suknelės sijoninės dalies padalkų liko 20 karoliuotų eilučių :D ryt brūžinsiu kūną ir rankoves,savaitgalį surinksiu,apdailinsiu ir bus primierka :D jei netiks-turiu savaitę :D

Jei netiks, yra Saranges turgelis :D

Atsakyti

Modelių tai gal ir yra, o figūra duota tokia, kad įliemenavimas būtinas  :D 

Grįžom nuo ko pradėjau, kad tiesiog netinka pagal figūrą  :hmm: 

Atsakyti

Jei netiks, yra Saranges turgelis :D

daug vilciu nededu paskutine savaite kazka rast nupirkt.jau greiciau numegzt.bet pagal zibancias vaiko akis jau matau,kad jai patiks :D kelis kartus pasimatavo,sake grazu :)

Atsakyti

Modelių tai gal ir yra, o figūra duota tokia, kad įliemenavimas būtinas  :D

Grįžom nuo ko pradėjau, kad tiesiog netinka pagal figūrą  :hmm:

aš tai nieko ypatingo toj tavo figūroj nematau :D

ir be to peršasi išvada, kad ir rankovės tokio tipo tada ne tavo figūrai

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Man tai dar atrodo, kad ir siūlas netinkamas tokiai bliuskytei. Originalas lininis, tai gerai atrodo ir pasitampęs, ir pasiglamžęs. O šitas jis toks labiau megztukinis, storokokas. Donstop, pabandyk megzt iš plonesnių siūlų - rezultatai tikrai labiau džiuginantys bus. 

Ech kaip miegas po pietų ima...

Atsakyti

Šarange, iš kur mėlynas paskutinis, toks gražus  :)

:D Dėdama tą foto, kaip tik ir pagalvojau, kad tau turėtų patikti :D http://www.ravelry.c...its-a-party-top

Mano mergina apsirgo prieš paskutinį testą, nors ėjo rašyt ir be sveikatos... ir dar pamokas atbuvo, bet gi šiandien ir ryt dar po koncertą motinos dienai ir dar solfedžio atsiskaitymas ryt ...  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 gegužės 2017 - 12:29

DontStop,man siūlai labai dailiai susidryžavę :) ir šiaip gavosi labai panašu į originalą (kuris man šiaip sau...). Ir galiu spėt, kame bėda  :ax: kiek mačiau, tu esi pratusi prie progludusių ir liemenuotų mezginių, o šitą bandei padaryt laisvą, lengvą, bet nenutolt nuo savo vaizdo. Tai viršus ir gavosi laisvas, bet liemenavimas daro meškos paslaugą, nes atsiranda disproporcija. 

Pasiūlymai:

1. Rankovių kraštuose įvert elastinį siūlą ir sutraukt biški tą styrojimą.

2. Nuardyt paskutines rankovių eilutes ir numegzt normalią atnarą, kuri susiaurintų. Čia kažkas panašaus http://www.ravelry.c...inecitta/peopleman žiūrisi gražiau.

3. Nukirpt viską ties rankovėm ir numegzt siauresnį reglaną į viršų su rankovių pataisymu arba viską į apačią be liemenavimo ir išlaikant platumą (tuos +9cm), kad kristų labiau.

4. Išardyt ir permegzt visiškai kitokį variantą. Su tavo tempais užtruksi 3 dienas, o rezultatas džiugins labiau  :mirksiukas: 

Atsakyti

Dėl "ne reglano", tai siūlyčiau išbandyt:

1. Tolygiai platinant tiesiog ir mezgant tuos raštuotus petukus.

2. contigious būdą.

3. Statytas rankoves, bet pradžioj nusimezgant tuos petukus su raštu, paskui visą bliuskutę ir gale rankovytes, kaip šitam megztuke http://www.ravelry.c...y/casual-friday(aprašymą turiu, jei pradžia labai neaiški) ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 04 gegužės 2017 - 12:39