Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na spalva ir raštai labai minimalistiniai,dailūs.bet nežinau,ar nešiojamas...rankovytės styro,reglano takeliai per toli nuo kūno,link rankos labiau...gal tu nekepk taip tų mezginių,o kažkaip labiau apsiskaičiuok,apsimatuok,prisitaikyk sau...

Na tai, gyvenu ir mokausi, skaičiuoju be abejo, ne iš lūbų gi mezgu  :) 

Beje, šį kartą visus skaičiavimus padarė ta mnemosinos programa, apie kurią rašiau, na bet sutikrinau, ar teisingi skaičiavimai, perskaičiuodama ant popieriaus  :) 

Dariau su 9 cm laisvumu, atitinkamai ir rankovės gavosi plačios. Toks buvo sumanymas, bet ko gero man tiesiog netinka toks platumas  :unsure: 

Prisitaikymas sau toks ir yra, kol nenumezgu viso, nematau, tiks ar ne.. Norisi eksperimentuot su skirtingais modeliais, ne varyt vis tą patį jau atrastą-atitaikytą. Klaidų ir bandymų metodas, tsakant  :D 

Atsakyti

Šarange, iš kur mėlynas paskutinis, toks gražus  :) 

Atsakyti

Visad imu 1 nr skirtumu, ant siauresnių apmetu akis pačioj pradžioj, kitaip ištampytas kraštas būna, taip pat užbaigiu plonesniais, vėlgi dėl to paties  :)

tai vat kaip tada taip gaunas kad rankovių užbaigimas yra toks platus :hmm: per daug su lygintuvu prasiėjai?

dar galbūt būtų geresnis vaizdas užbaigus i-cordu. kitas dalykas, kuris rėžia akis - rankovės plačios, o kūnas liemenuotas. nes kai viskas platu, tai gali pagalvot, kad toks užmanymas laisvo modelio, o kai platu tik rankovėse, tai tada jau galvoji - išsitampė....

Atsakyti

dar vienas pastebėjimas - raštas ant rankovės baigiasi lapelio vidury, būtent ten, kur išplatėja. jei baigtum "galiuku" būtų siauresnė apačia. pažirūėk, kaip tavo lapeliai išsipučia per viduriuką, tai vat tas išispūtimas dar išplatino kraštą

Atsakyti

Sveikos

kada megzt kai toks oras  :wub: vakar visą dieną prasivaikščiojau, nusipirkau naujus akinius nuo saulės. Eisiu šiandien pas šeimos gyd. reikia skydliaukę ir kepenis išsitirti. D vit. tai jau neapsimoka, galvoju ką dar užsiprašyti  :hmm: 

Donstop sutinku su Olaiva, kad ne vietoje reglano takeliai  :mirksiukas: 

Atsakyti

dar vienas pastebėjimas - raštas ant rankovės baigiasi lapelio vidury, būtent ten, kur išplatėja. jei baigtum "galiuku" būtų siauresnė apačia. pažiūrėk, kaip tavo lapeliai išsipučia per viduriuką, tai vat tas išispūtimas dar išplatino kraštą

Atsakyti

Sveikos,

siryt dasilo, kad ne tik skaru atsargas ispirko, bet ir siulu atsargos baigiasi, ryte panikos apimta knisau dezes, kol radau, kad vistikturiu dar siulu visiems uzsakymams siuo metu turimiems. Bet ta proga buvo leista drakiui pasiautet, tai prasinese zveriukas per kelias parduotuves, prisisake ir projektams, kurie noru stadijoj...

dar vena parduotuve paliko man gundyt, nes ten Paypalo nepriima, o is korteles gyvuneliui tokiu sumu moket niekas neleidzia...

Bet vistik esu siuloholike, tas laukimo jausmas, :wub: kai jau susimoki ir lieka laukt kada atvaziuos groziai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 04 gegužės 2017 - 10:27

dar vienas pastebėjimas - raštas ant rankovės baigiasi lapelio vidury, būtent ten, kur išplatėja. jei baigtum "galiuku" būtų siauresnė apačia. pažirūėk, kaip tavo lapeliai išsipučia per viduriuką, tai vat tas išispūtimas dar išplatino kraštą

Taip, taip, ko gero kiauraraštis išplatino rankovės vidurį, nes ripsinis apmezgimas tikrai nėra platesnis, nei pati "rankovė"  :hmm: 

Atsakyti

Donstop sutinku su Olaiva, kad ne vietoje reglano takeliai  :mirksiukas:

Na o čia ar reikiamoje vietoje?  :unsure: 

DSC_0069_medium2.jpg

Atsakyti

Donstop, manau, kad tokia nuomonė susiformavo (dėl reglano ne vietoj), būtent dėl to, kad megztinio kūnas liemenuotas, t.y. apglundantis, o reglanas suformuoja tokią pūslę, nes užmanymas tai "laisvas". tavo rodomam pvz. pūslės nėra, nes ir kūnas platus, nors aš asmeniškai rankovę siaurinčiau čia.

Atsakyti

Donstop, as siaurinciau kuno dali nuo pazastu i virsu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 04 gegužės 2017 - 10:30

Donstop, manau, kad tokia nuomonė susiformavo (dėl reglano ne vietoj), būtent dėl to, kad megztinio kūnas liemenuotas, t.y. apglundantis, o reglanas suformuoja tokią pūslę, nes užmanymas tai "laisvas". tavo rodomam pvz. pūslės nėra, nes ir kūnas platus, nors aš asmeniškai rankovę siaurinčiau čia.

Donstop, as siaurinciau kuno dali nuo pazastu i virsu.

Ačiū už patarimus  :4u: 

Susipainiojau galutinai :wacko:   :) 

Ko gero nemegsiu aš jo mamai, vargu ar pataikysiu, kad ir platu būtų, ir ne per platu, ir įliemenuota, ir reglano linija kad ten, kur reikia atsidurtų dar tuo pat metu  :wacko:  :hihihi: 

Atsakyti