Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

senai berasiau, kazkaip laikas bega bega.... :) kartais net ne kasdien paskaitau....

Groziu, kad primezgusios visos :) kas is paskutiniu isimine tai Liniukos natsumi, ir man noretusi, bet kazkada... Saranges alyvinis ir super...  :super:

Siandien neplanuotai ir as protini praradau :) ir keista neskauda nei trupucio, galvojau skaudes kai atsileis :) Dar vienas eileje laukia...

Katukui pavydziu siltnamio :) galvojau siemet pirkti nauja, bet tikriausiai siemet bus geri seni, kitamet reikes pirkti.

Mes su dukra ziurime filmukus internete, per filmux, visi yra kur rodo kinotetruose :)

Senokai mezgiau, pradetas megztukas dukrai, mezgu iskart prieki ir nugara, numezgiau iki pazastu, reikia islaidyti ir megzti toliau, bet kai sustojau tai sustojau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 03 gegužės 2017 - 19:50

Labas

Puse dienos ieskojau ir laikinai persedu prie mersedeso vairo.  

Atsakyti

Sveikos.

Neriu pagal šitą schemą Kairėj, nr 3: 

attachicon.gifschema.JPG

Man čia taip išplatėja, kad gaunasi tiesiog volanas, nors to neturėtų būti. Ką darau ne taip?

34045632690_f0fcd455a3_b.jpg

Tiesiog pakoreguok pagal save, - kartais ir man taip gaunasi neriant. O kodel taip gaunasi neaisku, gal del aameniniu nerimo ypatumu

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Rodau dar praeito mėn darbelį  :)

Siūlai Scheepjes Sunkissed, virbalai 1,75 ir 2,75, modelis savo, inspiravo Camelia tee iš R.

SAM_3285_medium2.JPG

SAM_3287_medium2.JPG

SAM_3259_medium2.JPG

SAM_3268_medium2.JPG

SAM_3262_medium2.JPG

Kažkas blogai, o kas, negaliu suprast  :hmm:  Vaizdas ne itin džiūgina, gal man tiesiog netinka, ir vėl dejuosiu, kad storina  :P

Ši maikytė buvo pirmas blynas, ketinau mamai megzti antrą tokią, tik pasirenkant kitą raštelį pečiui, o dabar nežinau net, pati sunešiosiu kaip yra, bet dovanai nelabai tinka, jei taip pat sėdės  :mmm:  Gal ne reglaną daryti, bet tada nežinau, kaip išgaut tą petį  :mastau:

O siūlai tai žiauriai smagūs, lygusis raštas kaip man tai gavosi gan lygus  :didis: , taip pat siūlas gerai susuktas, neišsisluoksniuoja į kelis atskirus siūliukus, patko ir minkštumas, ir po skalbimo neišsitampė nei į plotį, nei į ilgį, net džiovinant ant virvės :ax: , nu žodžiu liuks, jei dar kada užtaikysiu ant nuolaidos, pirksiu kokiam nors vaikiškam rūbui   :super:

----------------

Šiandien mezgu dukrai bolero  :happy:

Atsakyti

Pabudome ir kelkimės!!!

Labas rytas,

small-55_medium.jpgKnitScene-Spring-2017-0577_medium2.jpgIMG_20160912_115546_HDR_medium2.jpgIMG_1194_medium2.JPGDSC_9392_medium2.JPGpattern-knit-crochet-woman-dress-autumn-

DSC_1593_medium2.JPG

20161207_113106_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 gegužės 2017 - 09:19

Dontstop, sparnai negerai...., per platu... skalbta>?

Atsakyti

Kažkas blogai, o kas, negaliu suprast  :hmm:  Vaizdas ne itin džiūgina, gal man tiesiog netinka, ir vėl dejuosiu, kad storina  :P

na spalva ir raštai labai minimalistiniai,dailūs.bet nežinau,ar nešiojamas...rankovytės styro,reglano takeliai per toli nuo kūno,link rankos labiau...gal tu nekepk taip tų mezginių,o kažkaip labiau apsiskaičiuok,apsimatuok,prisitaikyk sau...

Atsakyti

Donstop, per plati rankovė pati. kažkiap nesupratau, sakai reglanu daryt kitą, o tai čia kas :hmm:  jei ne reglanas. mano manymu konkrečiai šitam mezginyje reglanas per staigus, o rankovėse netgi per didelis. kartais reikai daryt skirtingus platinimus/siaurinimus rankovėms ir kūnui. mezgie nuo viršaus? kodėl nesimatavai, kai atskyrei rankoves? jau tada turėjo matytis, jog per platu. nors geria pažiūrėjus, tai manyčiau pačioms rankovėms netgi per daug akių užsidėta

šiaip maikytė graži, bet jei mezgei nuo viršaus, tai permezgimas būtų visas visutėlis. gaila.

tikrai kartais verta daugiau pagalvoti, pasimatuoti, pasiskaičiuoti

Atsakyti

beje, Ravelry tai lygiai taip pat styro :D

DSC_0052_medium2.jpg

Atsakyti

beje, dar klausiams Donstop. apie virbalų storį. naudojami šiam mezginiui skiriasi visu numeriu. kodėl tiek daug? ir neatrodo tos atnaros tokiso jau sutrauktos, kaip kad būtų pas mane, jei visu numeriu skirtųsi :D

beje, aš tai nekeitinėju virbalų storio arba darau tai yyyypač retai

Atsakyti

beje, Ravelry tai lygiai taip pat styro :D

Taigi, mezgiau reglanu, nuo viršaus, rodau jau skalbtą ir net lygintą, norėjau plačios rankovės, matavausi bemegzdama žinoma, viskas man patiko, galūtinis vaizdas jau ne  :oh:  :)  Ko gero, taip, nepatinka, kad styro rankovės, pats platumas patinka  :hmm:  Gal... :D  Pati neužčiuopiu, kas blogai, ir ką daryt antroj kitaip  :hmm:  Megsiu iš labiau krentančių siūlų, gal nestyros taip  :hmm:  Siauresnes rankoves bijau daryt, nes "užsakovė" pageidauja rezultato, kaip originalo nuotraukoje, t y gan plačios, neaptemptos... :huh2:  Nu galvosiu, megsiu kiek vėliau, bet dar šį mėnesį, turiu spėt iki birželio pradžios, ne tik numegzt, bet ir išsiųst paštu (matavimo galimybės nebus...)

Atsakyti

beje, dar klausiams Donstop. apie virbalų storį. naudojami šiam mezginiui skiriasi visu numeriu. kodėl tiek daug? ir neatrodo tos atnaros tokiso jau sutrauktos, kaip kad būtų pas mane, jei visu numeriu skirtųsi :D

beje, aš tai nekeitinėju virbalų storio arba darau tai yyyypač retai

Visad imu 1 nr skirtumu, ant siauresnių apmetu akis pačioj pradžioj, kitaip ištampytas kraštas būna, taip pat užbaigiu plonesniais, vėlgi dėl to paties  :) 

Atsakyti