Sveikos,
Labai miegas ima, reikia degtukų O pasakyt kaip neturiu ką tai net pačiai keista, matyt, vakar atsikalbėjau
Gal kas įsivaizduoja, kokia konstrukcija šito daiGto?
http://www.ravelry.c...library/maeve-5
Įtariu, kad rankovės vienas "šalikas", o paskui aplinkui ripsu kitas "šalikas"
šarange, greičiausiai taip. nepanašu, kad būt daryti kokie paplatinimai
Abelo, ačiū ta pirmoji nuoroda kaip tik tai, ką man pasakojo dermatologė. bet tai blyn kokai zaraza ji..... kadangi man atsinaujino, kai saulės nė kruopelės nesimatė, tai įtariu, kad vistik su imunine sistema man bus bėdos, tiksliau, autoimunine. tą kitą priežastį atmečiau nors ir negali žinot, bet kraujo tyrimai daryti n kartų.
gražios sagos patiko tie rinkinukai artimų spalvų, tik kad kol kas nėra tikslo joms....
miego ir aš noriu. per piet "pieno" prisipirkau pusę bagažinės
Kasiulai ikele foto FB tu margu. Is vieno kamuolio iseina suknele mergaitei ir lieka dar nemazai. Komentare raso, kad is vieno nusimezga bliuskyte vasarai.
Snd visokius daiktus i garantinius veziojau. Vaikai kompa numete- ekranas geltonas. Kavos aparatas piena uzverda, o ne suplaka. Zadejo po savaites grazint.
Lauke vasara.
Ristina proto netekai?
kas per amžiaus negražusis?
Šarange, sutinku, kamuoliuke šimtą kartų gražiau. mezginy geriau kaip Kerpena ar Rasyte kad daro. gal kas nusisaugojot kas kiek ten eilių ir kaip ten Kerpena kaitaliojo tuos siūliukus?
šarange, to bolero tarpinė išklotinė. elementaru
Katuk, kerpenos perėjimai:
"Keičiau šiaip po vieną siūlą, bet dar tose vietose, kur prasideda naujos spalvos pirmas siūlas mezgiau taip - vieną eilę su vienu naujos spalvos siūlu, tada dvi dar vienspalviu, tada vėl vieną su nauju siūlu, viena vienspalviu, vieną su nauju, vieną vienspalviu ir tada jau su nauju siūlu. Analogiškai mezgiau ir kai paskutinis siūlas ruošiasi pereiti į vėl vienspalvį. Kitus perėjimus, kur tik prisideda papildomas siūlas, perėjau iš karto."