Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Man tuos nemirksinčius šviesoforus Lavtvijoj teko patirt. Kažkada važiavom keliu Daugpilis-Ryga ir aš vairavau, tai ten taip buvo. Važiuoji sau ramiai per žalią ir staiga jau geltona. Širdis šį kulnus taip ir nukrito pirmais kartais, galvoju, kaip nepastebėjau, tik paskui supratau, kad nemirksi.

Atsakyti

Labas rytas, nu gėda gėda, bet nesuprantu kaip taip gaunasi, kad tik kartą savaitėj bepasirodau.. Ir laikas kažkur tirpsta.

Darbe tempai dideli. O ir mezgimu nelabai turiu kuo pasigirti. Persimezgiau savo tą mėlyną. Dabar dukrai adijalo ėmiausi iš Drops Lima. Jie idealiai tinka. Ir vėl akcija nebloga. Ir dar sau kažko noriu.. Daug favoritų prisidėjusi esu, bet nei vienas kažkaip nekabina.

Šarangės alyvinis dailus. Kas rodosi FB tuos greičiau pačiupinėju  :4u: 

Ryt turėčiau Kaune atsirasti. Bet laiko susitikimams nelabai bus.

Linkėjimai  :4u:   Komunijų nuotaikom gyvenat  :wub: ... O man paskutinis skambutis jau artėja...

Atsakyti

Sveikos,

aš greit viską peržiūriu ir kaip ir žinau sektos gyvenimą, bet kelintoj dienoj susivokiu, kad pati tik stebėtoja, nieko nepasakau, tik laikus paspaudau. Fainas Šarangės megztukas ir pritariu dėl ilgesnių plaukų - tavo ūgiui ir figūrai jie priduoda pliusų :). Nuoširduko pledukas be priekaištų. Na, jeigu neparduosi, tai anūkams būsi pasiruošus :).

Prasideda finalinės varžybos, koncertai, išvykos, renginiai ir man. Bet kiek jau beliko, kaip nors iškentėsiu, palyginus su gruodžiu - šiek tiek lengviau, nes nereikia sukti galvos apie dovanas :).

Katuko šiltnamis jau vietoj, liuks. Aplinka tai apie tave įdomi :). Galėsi su kaimyne per tvorą apie pomidorus bendrauti :). Na, ir ligom pasidalinsit, jeigu tokios užklups... Pakeltos lysvės irgi faina ir tavo aplinkoj tiks geriau, negu tradicinės. Ne taip ilgai ir užtrunka j padarymas, tik žemės reiks. Relaksas apie augalėlius tupinėti, kai jų ne perdaug. Kai ima nervas, kiekviena proga lendu į balkoną pomidorų paglostyt :). Pomidorinė terapija :).

Vakar pasiryžau ir užbaigiau mezginio mašina nugarą. Tiksliau galvojau, kad bus nugara :D. Išmokau pirmą kartą daryti pečių ir kaklo išlaidymą, bet gi viską darau eksperimentuodama, tai išėjo geras priekio išėmimas :). Ir dydį turbūt iš akies būsiu beveik atitaikius. Tik nežinau, ar šiandien imsiuosi vėl nugaros, ar naujo šilko :rolleyes:.

Iš MZ puslapio įlindau į http://smaguvisiems.com/sagos... Šiaip tai noriu auskarų, tik nežinau ar jie bent pasidabruoti, bet sagų drakius irgi siunta. Nežinau, kaip jos nešiojasi, bet labai jau gražių yra - gal ką užkrėsiu :).

Atsakyti

jau kai tyla tai tyla....

ką veikiat?

Atsakyti

Dirbu.

Ir šiaip nekalbadieniai. Paskutiniu metu labai juodas vidinis periodas.

Atsakyti

Dirbu. Ir nėra ką tarpuose paskaityti.

Atsakyti

jau kai tyla tai tyla....

ką veikiat?

Straipsnį rašau ir baigiamąjam egzui bandau ruoštis ;) bet nesusilaikau bent nepaskaičius. Gal ir gerai, kad tyrlu, greičiau grįžtu prie darbų :D

Tiesa, šiltnamis dailiai atrodo ;) dabar kilo tokia idėja, kad vasarai įsibėgėjus reik kokio pomidorų baliaus gal, kad jau mezgimas aprimęs? :D

Atsakyti

Straipsnį rašau ir baigiamąjam egzui bandau ruoštis ;) bet nesusilaikau bent nepaskaičius. Gal ir gerai, kad tyrlu, greičiau grįžtu prie darbų :D

Tiesa, šiltnamis dailiai atrodo ;) dabar kilo tokia idėja, kad vasarai įsibėgėjus reik kokio pomidorų baliaus gal, kad jau mezgimas aprimęs? :D

na, su šiųmečiais orais, tai kažin ar ne rudeniui nusikels. o dar kol pasiruošiu žemę,,,,,,

galiu tave paegzaminuot? nors su odos ligom turbūt tik bendrais bruožais esi susipažinusi... turiu tokią diagnozę, bet googlas ją ignoruoja. R.E.M. yra pavadinusi profesorė Lapinskaitė...

pas mane tai štilis. darbe. ir jausenos ne kokios. nesergu, bet šiaip esu pikta ir jaučiu akis kažkokiais apsmėlintas ir apgruvusias

Atsakyti

Tikrai kol kas tik bendrais bruožais žinau ir apie tokį daiGtą nesu girdėjus. Google

http://www.dovemed.c...tous-mucinosis/

Kažko pakomentuot negaliu, reik daugiau paskaityt. Jei kas labai neaišku, klausk, paieškosiu kokių mokslinių straipsnių.

Atsakyti

https://www.google.l...chrome&ie=UTF-8

Atsakyti

Restar, ačiū už sagas! Jau užsisakiau :) Kaip tik reikėjo mezgamam dryžiukui (niekaip aš jo nebaigiu.... Bet jau kūną turiu!) :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 03 gegužės 2017 - 11:02

Sveikos,

mano drakius pasiautejo, prisisake moheros is lana grosso.

O siaip bandau spet megzt kur jau bendraut :) nors paskaitau beveik viska

Atsakyti