Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristinos rioožinis mezginys... ir dar pabanguotas.... Labai dailu.

Atsakyti

o čia kaži ne toks jausmas to šilko priedo, kaip kad senovinių tarybinių vaikiškų pėdkelnių :hmm:

Kokias čia brabangybines pėdkelnes dėvėjai?

Atsakyti

nu va suknele issiusta truksta kalnieriuko

nu gal kartais kas nors turit?

nia tai negi teks megzt nert

Atsakyti

sveikos gyvos ;)

grizus po dantistes,kol nuskausminimas dar veike,buvau labai aktyvi ir spejau net sriubos isvirt ir pavalgyt.nes dabar,kai nuskausminimas jau garuoja,tai oj oj...i kanalus si karta idejo vaistu,bet panasu,kad vel krapstysiu,siaubingai skauda...

pagaminau guliasa , pridariau dvieju rusiu desertu,niam :

http://www.neringa-b...anna-cotta.html

reiktu ir pamegzt

Atsakyti

Hmmm.. ir kokios gi????

turbūt belekokios, tik kad be geltonos-raudonos-rudos atspalvių :D

Atsakyti

turbūt belekokios, tik kad be geltonos-raudonos-rudos atspalvių :D

pageidautina iš 50-ties mėlynų atspalvių :D

Atsakyti

pageidautina iš 50-ties mėlynų atspalvių :D

Gal taip, o gal ir ne :P aš pasidariau labai išranki mėlyniems atspalviams :rolleyes:

Atsakyti

Gal taip, o gal ir ne :P aš pasidariau labai išranki mėlyniems atspalviams :rolleyes:

bet iš 50 skirtingų mėlynų bent dvi vis tiek įtiktų :)

Atsakyti

katuks, 12 Sau 2017 - 11:48, parašė: spėju, nekilnojamas turtas :hmm:
Oj nea :D Bet iš pardavimų pusės: 1. Amway nuosavos grupės kūrimas (ne produktų pardavimas, bet mokymas žmones susikurt sau darbo vietą). 2. Mezginiai užsienio rinkoms. Bus biznis ir kaifas :) ir kaifas nuo biznio :D Nes aš 15 metų kaliau pinigus kažkam kitam. Moku tą daryti. Jaučiu nusipelnius nustatinėt pati sau darbo valandas, užimtumą ir pajamų lygį :) Mane šiandien aplankė Kalėdos Saulėlydžio pavidalu. Neiškęsiu nepasirodžius nors telefoninės foto:

Tik kaźkodėl paguldė ant šono telefoninę foto

Priedas  20170112_130700.jpg   69,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tiesa, panos primygtinai rekomenduoju nusipirkt Jonažolių arbatos. Ir pagerkit tokoą stipresnè. Bet ją tik rudenį ir žiemą galima. Man blogai buvo vasarą, aš negalėjau gert dėl galimos reakcijos į saulę.

Atsakyti
man reikia pramokinio piku nurinkejo... radau namie toki miniatiurini, tik ranka iskaudo, o nuo Manto megztinio puku ne puses nenueme
Atsakyti

Kur skustis, kad per telefona SM funkcijos neveikia? Kai BlackBerry spaudziu Sekami- meta Forbidden- tipo neturiu leidimo naudotis sita funkcija.

Atsakyti