Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, pasivijau  :karsta:

Katuka sveikinu su daiGtu, 

Aš kaip išardžiau megztukæ, tai ir guli, tikriausiai kartu kablį nuardžiau  :oh: Pasiėmiau šiandien virbalus, tikiuosi pandutės spirs šiknon  :ax:

greičiau įdurs :D

Atsakyti

truputį sarmata, kaip mezgėjai, bet ką darysi.... :D Buvo dar mažesnė pora dydžiu, tai net Olaivai skambinau, sako jau pusė numezgiau, nebenervuok :D

nevesk manęs į oagundą.aš gera mama ir galiu savo vaikui numegzti tokia proga suknelę :D o jei rimtai,balto moherio nelabai kur sunaudosiu,tai jokių pirktinių nenoriu.mezgu ir taškas :D grįžus po pamokų Luknė dar užsiminė,kad jai labai gražu,kai būna su mažais įmegztais karoliukais,nu tai ką...mezgu :D

Atsakyti

241730b0b5b5e8dca7347f54b96066ea.jpg

Atsakyti

Kiek bebūtų metrų ir gramų, tuose grožiuose tokios kainos nepateisina :D Suprasčiau jei būtų koks stebuklas sudėty, o dabar... :D

Olaiva, Tai ar nepamiršai įmegzt karoliukų??? :D

Aš galėsiu megztuką numegzt. :D nes man irgi abydna dėl siūlų,  labai fainūs šampaniniai, identiškai atitiko šilko ir medvilnės spalva, šiaip irgi nelabai kur panaudosiu tokius šviesius, bet gi siūlai valgyt neprašo ir Drakiaus guolio nedrasko, gali ir iki veselių pagulėt  :D

Gero oro minusas, kad labai blaško darbinę nuotaiką, o ypač, kai toks retas atvejis.... pasiklojus krūvą instrukcijų, bet taip tingiu skaityt, taisyt ir galvot.... tai tik čia ir čia...  :angel_not:

Katuk, ar pradėjai megzt>?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 02 gegužės 2017 - 14:54

Megsiu ir aš ta įžymia proga :D tik pilkus atspalvius.

Atsakyti

Nesupratau. Ar iš pilkų siūlų, ar kita prasme...? :D 

Atsakyti

Katuk, ar pradėjai megzt>?

oj, taigi pradėjau dar praeitą savaitę ar net savaitgalį. dukrai tokią simply palaidinę a la golfą, bet ne tokiu aukštu kaklu. visiškai lygiom akim. paėmiau meriną, gi vistiek blyn šalta :D  tik šiom dienom, tai aišku, kad nepamezgiau visai.

o anom dienom tai visai nemažai pavariau ratu, gal kokį sprindį net. o prisimenant, kokio dydžio tas mano vaikas, tai gal net iki vasaros užbaigsiu :D  vakarais, jei tik ne per vėlai iš virtuvės iššliaužiu, pasiiimu virbalus, įsijungiu serialą vis tą patį, ir mojuoju be jokio galvos skausmo. net liemenavimo nedariau, nors čia gal ir bus mano klaida :D

Atsakyti

Nesupratau. Ar iš pilkų siūlų, ar kita prasme...? :D

Nu tiesiogine. Pilkų siūlų prasme :D Family look bus  :D 

Atsakyti

Šarange,karoliukai surasti,įmezginėsiu padalkose,kur apatinis tulpyčių raštelis ;)

9678199221_14945c4d5d_z.jpg

Atsakyti

Sakot nera kur sviesius siulus det... :D O as tik is ju ir mezgu...

Va siandien galvos skausma meile per pietus radau, reikia sampanines spalvos storesnio geros sudeties siulo...

Lyg turejo drakius aplakos su silku, o jei ne tai bus proga ismandyt prabangia mohera is Siulu damos, aisku jei ji tures jos  :D

Atsakyti

Labas

Siulai rodyti grazus bet sudetis it kaina.......

Sugedo snd masina autostradoj :(

Atsakyti

Labos

gražios Šarangės levandos  :wub: 

Sauleimeilei  :4u: Ar daug kamuoliukų sueis?  :unsure: 

Aš šiandien ne geriausios savijautos šviesaforą per dideliu greičiu praskridau... Tikiuos neateis laiškas... Pas mus kiekviena sankryža filmuojama. Niekaip nepriprantu, kad žalia nemirksi  :unsure: Važiuoji ir tik pyyyst - geltona. O tada jau spaudi, kad ant raudonos neišvažiuotum. Kirstum per stabdžius, stipriai rizikuoji į galą gaut, nes čia visi skrenda per geltonas. Nu žodžiu...

Suknelės jau klubus pasiekiau. Ta proga, kad sušalau šiandien, suknelę pasidėjau pailsėt ir išsitraukiau mėtinę sintetiką (jautruolės, užsimerkit :) ) Minštai, švelniai ir šiltai irkluoju.

Atsakyti