Šitas vis dar gražus
kazkur matytas labai nesiotinas jau keli metai is rogutinio kasmyrelio
Mašininius projektus tai bent du sau turiu galvoj ir dar du iš reikalo-proginiai, bet malonumo iš jų mažai... noriu grynai virbalinio, nors sąžinė tai nelabai leidžia pradėt, bijau, kad laikas spaudžia proginius projektus...
Luknės suknelei buvau nusibružinus 7 palas kliošiniam sijonui ir supratau, kad negražu bus, siūlas labai fainas, slidus, blizgus (medvilnę su šilku miksuoju) bet skersinasi ir šiaip toks sunkokai valdomas, tai pirminis projektas nepasiteisino, reikia naują galvot.... Ūpas jau palei žemę... Vakar nusibružinau suknelę, kur ilgai ieškojau mėlynų siūlų, atrodo, lyg viskas gerai, lieka tik paraštavimas rankinis...tikiuosi, bent šitas pasiteisins.
Sveikos
Katuk, aš tau pavydžiu
ir ko gi tu man pavydi?
raudonos nosies?
nušalusių pirštų?
o gal purvyno viduje to statinio?
ar vėliau pavydėsi man juodų panagių ir surakintos nugaros
bet šiaip, jei užaugs, pažadu tau kokį vieną kitą pomidorą
šiaip, toks statinys yra brangokas, ir realiai pasvarsčius turbūt atsipirks tik po keleto metų. bet mane vilioja galimybė bent jau kokį žalumyną vakarienei nusiskint neinant į turgelį.
beje, dar noriu bent trijų lysvių 3x1 m..... oj... kol kas MB šnairuoja į mane.... nes ten irgi užsimaniau ne kaip visi žmonės: pakeltų lysvių. taip sakant, "u nas bogatych, svoji pričudy"
siūlų nereik. nebent pomidorams parišti
Laba
Pavydžiu tokių sugebėjimų, Šarange, koks gražus tavo megztukas
Ristinos abu labai dailučiai
Rasyte, man atrodo, kai daugiau šviesios pamegsi, bus viskas gerai, dabar toks kontrastas matosi, o paskui susitvarkys, gražiai gaunasi
Nuoširdi, fainas pledukas, kam skirtas, pardavimui?
Ačiū Tiesiog lengvas siūlų naikinimo būdas, filmus žiūrėdama mezgiau, nereikia sukti galvos. Gal kas ieškos tokio, tai parduosiu
Šiandien gero oro proga nušliaužiau turgelin per pietus, nu ir kokių gėrybių prisipirkau.... Vyrui maikonų firminių su etiketėm, Kukuliui irgi, o svarbiausia, net pati netikiu, kad nupirkau Luknei komunijos suknelę Net nulėkiau į mokyklą pamatuot, IDEALIAI tiko, Luknės akys tik sužibo, nes ji nelabai ir norėjo megztos, turbūt todėl,kad nelabai įsivaizdavo kokią aš jai numegsiu, o aš pati irgi nelabai įsivaizdavau, o dabar ir atkrito ta problema, aišku, truputį sarmata, kaip mezgėjai, bet ką darysi.... Buvo dar mažesnė pora dydžiu, tai net Olaivai skambinau, sako jau pusė numezgiau, nebenervuok
Nuoširdi, tu gavai suknelę? Kada jums komunija?
Nuoširdi, tu gavai suknelę? Kada jums komunija?
Prieš savaitę nupirkau tokią labai paprastą/kuklią pieno spalvos trikotažinę, sakau jei rasim gražesnę, tą aš sunešiosiu, nes XS dydis. Žadėjau siūti pas siuvėją, blaškiausi, o Saulė pareiškė, kad jai tinka ta suknutė, priderinau tokius aukso spalvos batelius su 1,5 cm kulniuku iš memberšopo, užsakiau iš šventiniai akcentai lankelį, apyrankę, gėlytę ant būsimo bolero (jei kas gausis) ir nutarėm visi, kad tiks, bus kukli mano panelė. Nes princesišką suknelę tai turiu, bet su tokia į Komuniją neleisiu.
Komunija gegužės 20 d.