Lusi, ačiū
Noriu spalvų ir nenoriu pamest to trišakio kablio, kuris dar kaba ant vieno spyglio likęs nuo to alyvinio megztuko....
Sakot, bus naudos iš to mano kūrinio nu gal, jei susitvarkysiu. bo nes pas mus gi molynas, o po penktadieninio lietaus, tai toj šiltnamio vietoj tai tiesiog purvynas, kada ten išdžius kažin.....
ir tas mano kūrinys labai įdomiai šalia kaimynės šiltnamio atrodo
Šarange, man tai tokios konstrukcijos nepatogios, padariau tokią išvadą po užmestuko. nu nes, man nesilaiko ant pečių, tai vienas, po paltais netelpa, tai du. o be palto jeigu, tai neristaikau tinkamo oro arba žr. numerį vieną nebent kur nors teisiog sėdėt susisupus.
ajo, taigis pagaliau įsitaisėm vėliavos laikiklį ir pačią vėliavą. džiuginom vakar kaimynus
Spalvos neapsakomai gražios, bet kaina nesuvokiama, jei dar paverti litais tai išvis...
https://www.siltassi...-lola-3-ply-150
Liniuka, ką megsi, o gal jau mezgi iš to margiausi, pasirodyk kaip deliojasi spalvos
Sveikos
Šarange, nu labai fainas tas megztukas Ir spalva, ir tikimas. Ir ratų nematau, bet tikiu, nes pati pastoviai jaučiuosi lieknesnė nei pamatau nuotraukose
Tokie skersi užmestukai tikrai nepatogūs. Turiu vieną ir nemyliu jo, nes labai smunka nuo pečių.
Tie pereinantys siūlai truputį bibliotekiniai, kamuoliuke žiauriai gražu, o mezginy juostos matosi. Principas jų lygiai toks kaip rasytè mezga - 4 nesukti siūliukai ir kas kažkiek vis viena spalva pririšama nauja. Kol kas dar nenusprendžiau, ar gražu. Bet kad kamuoliukai gražūs tai tikrai Na ir dar mezgant nuolatinis stresas užteks ar neužteks.
Katuk, aš tau pavydžiu
Spalvos neapsakomai gražios, bet kaina nesuvokiama, jei dar paverti litais tai išvis...
https://www.siltassi...-lola-3-ply-150
Liniuka, ką megsi, o gal jau mezgi iš to margiausi, pasirodyk kaip deliojasi spalvos
as jau seniai nebeverciu, vienas galvos skausmas spalvos nesvietiskai grazios, tik sudetis tai man visai netinkama... Nebent Manto megztukui kaip tik pavasariui reikia naujo, nors mantas sako, akd jam nereikia nieko dabar
as jau seniai nebeverciu, vienas galvos skausmas spalvos nesvietiskai grazios, tik sudetis tai man visai netinkama... Nebent Manto megztukui kaip tik pavasariui reikia naujo, nors mantas sako, akd jam nereikia nieko dabar
Va va. Aš irgi apžiūrėjau, bet kai pamačiau, kad su akrilu, tai bet koks reikėjimas praėjo.