Olaiva, turbūt neilgą megsi? Nes man tai per savaitę sijonas - oho kaip greitai. Saviškei kai mezgiau, tai nuo Kalėdų pradėjau, bet mano buvo iki žemės.
Olaiva, pasidalink rašteliu sijonui, jei nemokamas. Labai norėtinas dalykas.
Olaiva, turbūt neilgą megsi? Nes man tai per savaitę sijonas - oho kaip greitai. Saviškei kai mezgiau, tai nuo Kalėdų pradėjau, bet mano buvo iki žemės.
na žemiau kelių planuoju...iki žemės nemegsiu,nes paskui nelabai kur ją nešios,o iki kelių tai koncertams puikiai tiks
Olaiva, pasidalink rašteliu sijonui, jei nemokamas. Labai norėtinas dalykas.
http://www.ravelry.c...ngs-half-circle
iš kelių rašto sluoksnių ėmiau tik 2 apatinius,nes per daug man jų susirodė neilgam sijonui
Labas rytas,
Ačiū už pastebėjimą mano megztelio
Ar kas nors turit tokios konstrukcijos megztuką, kažin ar patogūs tokie pečiai?
labas rytas,
sako jums tikra kaimietė, be 5 minučių ūkininkė dvi tipo pavasarines dienas praleidusi ant plyno lauko.
štai rezultatas
18296913_10209554820128192_724209089_o.jpg 111,94KB 0 Parsiųsta kartų
jopštvai rogės, 15 kartų, jei ne daugiau, pagalvojau kad n****g man jo reikėjo. na, gal nebent jei oras būt buvęs geresnis. dabar tai sugebėjau sušalt nenormaliai, per visą žiemą nebuvau taip sušalusi.o veidą nusvilau saulėje kurios šiaip net nebuvo.
ir dar čia vidus visiškai neparuoštas.....
na, ok, kurgi jau dabar dingsi, teks augint kažką
Šarange, tavo megztelis labai neblogas. tuos "ratus" tai tik tu viena ir tematai turbūt.
Rasytės pradžia man tai labai ir ta šviesi netrukdo
Ar kas nors turit tokios konstrukcijos megztuką, kažin ar patogūs tokie pečiai?
Turiu tokį megztinį. Bet nelabai nešioju. Nes "jaučiasi" ta siūlė. . .
Gal kažką ne taip padariau bet žiūriu tie "vaura design" kardiganai gan populiarūs. Tai reiškia - patogu žmonėms
Katuk, jums kaip vegetarams tai tikrai tas šiltnamis labai reikalingas, Dar ir daržas nemažas labai prasiverstų Žiūrėk į tai ne kaip į darbą ar hobi, o kaip į sveiką maisto šaltinį, gal tuomet bus lengviau Užsikabliuosi, pamatysi, kaip patiks, pradėsi kalbėt apie žemės ūkį, gamtoj gi gera proga irgi pabūt, pasikapstyt, galvą pravėdint, aišku ne tokiu oru...šitoj vietoj tai pritariu, kol nėr normalaus oro, tai nėr jokio ir ūpo.... Mes vakar kaime irgi visi vieningai nutarėm.
Tiesa, dėl mano ratų, tai išrinkau fotkes, kur ratų nesimato, bet kai kuriose fotkėse tai jomajo kaip matėsi, greit ištryniau... jei ne fotkės tai nebūčiau ir pastebėjus, kaip dasivariau Gi faktiškai kol neišlendi iš striukių, ir šiltų megztinių tol nepastebi, o va kai jau reik išsirengt tada išlenda ir visi kompleksai
Sarange, kokia tu grazi moteris, labai . ir mezgi labai graziai sau tinkamus megztukus labai grazus sitas susagstukas net kopint norisi
rasyte, kokia daili pradzia
katuk, koks grazus savaitgalinis kurinys. teks augint dabar
na žemiau kelių planuoju...iki žemės nemegsiu,nes paskui nelabai kur ją nešios,o iki kelių tai koncertams puikiai tiks
http://www.ravelry.c...ngs-half-circle
iš kelių rašto sluoksnių ėmiau tik 2 apatinius,nes per daug man jų susirodė neilgam sijonui
Ačiū
Turiu tokį megztinį. Bet nelabai nešioju. Nes "jaučiasi" ta siūlė. . .
Gal kažką ne taip padariau bet žiūriu tie "vaura design" kardiganai gan populiarūs. Tai reiškia - patogu žmonėms
Iš jos populiarumo dėl patogumo nespręsčiau Reklama ir mada visagalė, tai dar nereiškia, kad patogu Vat man irgi kyla abejonių, nemėgstu neaiškios konstrukcijos mezginių, dėl nepatogumo, tačiau va dėl sportinio intereso tai labai norėčiau kažką kitokio numegzt... juolab,kad dabar galvoju apie kažkokį tai panašaus tipo susiaučiama megztinį
... va dėl sportinio intereso tai labai norėčiau kažką kitokio numegzt... juolab,kad dabar galvoju apie kažkokį tai panašaus tipo susiaučiama megztinį
Ir varyk jei mašina tai jokia bėda, jei nepatiktų išardai paskui ir ramu
Labas rytas
Nuoširdi, fainas pledukas, kam skirtas, pardavimui?
Bolero planavau megzti tokį: http://www.ravelry.c...ero-child-sizes
Bet, pamačius Ristinos gražuolius, suabejojau Abu abai patiko, gal kiauraraštinį visgi pradėsiu jau ne už ilgo
Šarange, ir pas mane planuose šis megztukas, sakyčiau, lieknina; kai prasegtas, gal ir galima kažkokius "ratus" įžiūrėti, jei labai ieškoti jų