Freke, vienas surinkinėjo? bet gal taviškis labiau į darbus linkęs...
Su langu gale, o ką?
rasyt, daili pradžia! iš kamuoliukų vaizdo man neatrodė taip dailiai spalvos o iš kiek siūliukų dedi?
StoneWashed man irgi labai labai patiko. Tik mano mažiulė tai gana greit subumbuliuodavo, bet su nurinkėju gražiai nusiima mano pačios megztukas tai ties pažastim ir rankovėm pasiburbuliavo, kitur liuks
rasyt, daili pradžia! iš kamuoliukų vaizdo man neatrodė taip dailiai spalvos o iš kiek siūliukų dedi?
Is 4, paskutines eilutes jau 2 rozines idetos. Labai smagiai mezgasi, tikiuosi taip ir toliau bus Tik foto truputi pasviesinta. Telefonas rodo realesne spalva, o va kompo ekranas jau kitaip
Freke, vienas surinkinėjo? bet gal taviškis labiau į darbus linkęs...
Su langu gale, o ką?
Nu jo vienas. Tik tevas kita diena polikarbonata "padejo" prisukt. Na linkes prie darbu. Nama gi pats pastate bet jei bus bent vienas meistrelus tai taviskis i pameistrius gales isidarbint
Rasyte, nu tikrai gražiai dėliojasi
Turiu klausimą "pienininkėms". Ar įmanoma paprastam žmogui gauti ne urminį kiekį bifido bakterijų? Maisto papildai vaistinėse tai su visokiom priemaišom ir dar visokių bakterijų mišiniai. Raugai parduodami irgi maišyti. O mano dukra kokį tai eksperimentą turi padaryt. Nu rimtą tokį, kaip ir baigiamajam egzaminui
Išsivažinėjot ilgam savaitgaliu?
Prieš (kažkodėl guliu. Gal pavargus )
20170429_162016.jpg 53KB 0 Parsiųsta kartų
Po. Su blakstienom ( kurias nusiplaunu dabar)
received_1298859646818447.jpeg 46,31KB 0 Parsiųsta kartų
Ir info jums apie veido kontūravimą pagal formą
received_1298468706857541.jpeg 75,18KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
O as netiketai pabaigiau savo levandini megztuka ir toks pasitenkinimo jausmas dabar.... Rodos, šikart pataikiau dydi ir net rankoves idealiai :-D tureciau ideja tai pulciau kita iskart megzt, nes labai noriu vel tokio smagaus virbalinio serialinio megztuko ... Nors turiu menesi dviem proginem suknelem igyvendint, prie kuriu labai tingiu prisest, bijau kad gresia paskutine studento naktis...
Nuoširdi, aš surinkau google paieškoje drops bolero patterns ir paspaudžiau vaizdai. Išmeta daug bolero ir visi jie turi nemokamus aprašymus. Planšetė nekelia nuorodos arba aš nemoku, nors ir vaikai nemokėjo
Mes lankom tėvus šį ilgą savatgalį, nors didieji bernai liko namie.
Laba,
ačiū, paieškojau, išmeta gražių, na aš galiu pabandyt paprastą ir paskui patiuninguot kažką, mokintis nebus laiko, nespėsiu, matysiu jei nesiseks, eisiu ieškot pirkti
Ir mano paklodė, kuri man graži