Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, vienas surinkinėjo?   bet gal taviškis labiau į darbus linkęs...

Su langu gale, o ką?

Atsakyti

rasyt, daili pradžia! :) iš kamuoliukų vaizdo man neatrodė taip dailiai spalvos :ax:  o iš kiek siūliukų dedi?

StoneWashed man irgi labai labai patiko. Tik mano mažiulė tai gana greit subumbuliuodavo, bet su nurinkėju gražiai nusiima :) mano pačios megztukas tai ties pažastim ir rankovėm pasiburbuliavo, kitur liuks  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 28 balandžio 2017 - 17:09

rasyt, daili pradžia! :) iš kamuoliukų vaizdo man neatrodė taip dailiai spalvos :ax:  o iš kiek siūliukų dedi?

Is 4, paskutines eilutes jau 2 rozines idetos. Labai smagiai mezgasi, tikiuosi taip ir toliau bus :rolleyes: Tik foto truputi pasviesinta. Telefonas rodo realesne spalva, o va kompo ekranas jau kitaip :)

Atsakyti

Freke, vienas surinkinėjo?   bet gal taviškis labiau į darbus linkęs...

Su langu gale, o ką?

Nu jo vienas. Tik tevas kita diena polikarbonata "padejo" prisukt. Na linkes prie darbu. Nama gi pats pastate :) bet jei bus bent vienas meistrelus tai taviskis i pameistrius gales isidarbint

Atsakyti

Rasyte, nu tikrai gražiai dėliojasi

Turiu klausimą "pienininkėms". Ar įmanoma paprastam žmogui gauti ne urminį kiekį bifido bakterijų? Maisto papildai vaistinėse tai su visokiom priemaišom ir dar visokių bakterijų mišiniai. Raugai parduodami irgi maišyti. O mano dukra kokį tai eksperimentą turi padaryt. Nu rimtą tokį, kaip ir baigiamajam egzaminui

Atsakyti

Labas :4u:

Rasyte, kokia graži pradžia :wub: :wub: :wub:

Turiu prašymą, gal turit kokių biolero išsisaugojusios nelabai sudėtingų, bent jau įvertinčiau ir gal pabandyčiau pati numegzt dukrai.

pleduką baigiau, džiūsta.

Atsakyti

Išsivažinėjot ilgam savaitgaliu?

Prieš (kažkodėl guliu. Gal pavargus :D

Priedas  20170429_162016.jpg   53KB   0 Parsiųsta kartų

Po. Su blakstienom ( kurias nusiplaunu dabar) 

Priedas  received_1298859646818447.jpeg   46,31KB   0 Parsiųsta kartų

Ir info jums apie veido kontūravimą pagal formą :) 

Priedas  received_1298468706857541.jpeg   75,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

O as netiketai pabaigiau savo levandini megztuka ir toks pasitenkinimo jausmas dabar.... :D Rodos, šikart pataikiau dydi ir net rankoves idealiai :-D  tureciau ideja tai pulciau kita iskart megzt, nes labai noriu vel tokio smagaus virbalinio serialinio megztuko ... Nors turiu menesi dviem proginem suknelem igyvendint, prie kuriu labai tingiu prisest, bijau kad gresia paskutine studento naktis... :D​ 

Atsakyti

Tiesa, užsisakiau ir gavau virbalus Nr. 2.5 - 100 cm. Ačiū Lace.- Hiya 100 2.5

O  pasirodo turiu iš KnitPro Zova tokio pačio Nr (buvau pamiršus).

Jeigu ką domina, galiu perleist. Kaina 7.22 e. Parsiuntimo išlaidas pasilieku sau, nes ir daugiau ėmiau. 

Atsakyti

Nuoširduk, sunki ką patart ☺tam pačiam google įsivesk "megztas bolero", ir gausi pasiūlymų. Arba šiaip kiaurstaščiu megzt ir viskas. Mano paskutinis mezginys nebloga idėja :)

Atsakyti

Nuoširdi, aš surinkau google paieškoje drops bolero patterns ir paspaudžiau vaizdai. Išmeta daug bolero ir visi jie turi nemokamus aprašymus. Planšetė nekelia nuorodos arba aš nemoku, nors ir vaikai nemokėjo :)

Mes lankom tėvus šį ilgą savatgalį, nors didieji bernai liko namie.

Atsakyti

Laba,

ačiū, paieškojau, išmeta gražių, na aš galiu pabandyt paprastą ir paskui patiuninguot kažką, mokintis nebus laiko, nespėsiu, matysiu jei nesiseks, eisiu ieškot pirkti :)

Ir mano paklodė, kuri man graži :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 balandžio 2017 - 19:49