Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

A, tai jeigu uošvis bus - tai neprapulsit, išjudins ir vyrą :).

Savanorių man reikėtų gegužės konferencijai - padėti su registracija ir ne tik. Bet turbūt negalės, nes nuo kokios 13 val...

Atsakyti

Sveikos, šiandien darbas vėl su katinu po ranka :)

Donstop - tu monstras :). Man labai graži spalva ir tau tinkanti to megztuko, tobulumas paprastume man ypač patinka. Įdomu, kaip nešiosis tas siūlas, aš jo vis panoriu ir susilaikau. Norėčiau  mergičkoms, bet kai reikia daug skalbti, tai ir įdomu, kas iš jo liktų. Saulemeile - tu mezgei - gal gali pakomentuoti?

Labas

Lyja lyja

As mezgiau 3 megztukus 2 Lukui viena MB visi trys yra idealios bukles. Mano Lukas tai viena jau isaugo ir jis vis dar grazus. Skalbiu skalbenkei. Man sitas siulas tobulas

Atsakyti

A, tai jeigu uošvis bus - tai neprapulsit, išjudins ir vyrą :).

Savanorių man reikėtų gegužės konferencijai - padėti su registracija ir ne tik. Bet turbūt negalės, nes nuo kokios 13 val...

nu jo, jeigu pamokų metu, tai sunkokai... parašyk, koki dieną dėl visa ko, a vdrug.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Šiandien turiu išeiginę. Tai kaip išvažiavau 8.30 tai tik dabar grįžau :B Bet užtat drakalaitį pamylėjau :wub: Spalvos nevisai tokios, bet gražios :wub: Dabar nesugalvoju, kurio iš 3 projektų imtis.

Priedas  20170428_145421.jpg   89,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka - Kąsiūluose gimtadienį išsigryninai? :).

Aš nusidžiuginau save virtualiai. Pagaliau pribrendau Siūlo galo šilkui :B . Leidau, nes vis tiek gi neturiu kuo apsirengt :). Lauksiu vasaros, noriu šilkinės bliuzelės. Jau nuo pernai, o gal užpernai juos vis žiūrinėjau, paskatino nuolaidėlė ir nemokamas siuntimas.

Atsakyti

Liniuka - Kąsiūluose gimtadienį išsigryninai? :).

Aha :wub:

Atsakyti

Liniuka, kaip gražiai apsisiūlinai  :bigsmile: 

Man gimtadieniui tiek visokio chlamo pridovanojo :(  geriau būtų"ant" čekio siūlinio susimetę :B

Atsakyti

Liniuka, vajeij kaip skaniai pamaitinai drakiu  :wub:  ypac tas kamuolaitis pereinanciu spalvu  :wub: 

Restar, gundai drakiu silkais  :rolleyes: einu pracekint kas per nuolaidos  :B 

Kaip smagiai mezgasi mazes megztukas  :rolleyes: jau idejau 1 rozini siuliuka  :wub: 

Labos  :4u: 

Atsakyti

O tu tai jau nesusipratai ant kelio užvest? Kad tiek eurų, kiek planuoja išleisti bet kokiam daiktui įdėtų į vokelį, o tu jau žinosi, kur išleisti? Iš tiesų labai apmaudu gauti nereikalingų daiktų...

Atsakyti

Laba

Katuk, maniskis diena uztruko su surinkimu ir pusdieni su uzdengimu. Bet cd neatsidare, o popierine instrukcija keliose vietose neaiski pasirode. Tas vietas perdare po metu ;) du dviem durim emei? Ar gale tik langas?

Atsakyti

O tu tai jau nesusipratai ant kelio užvest? Kad tiek eurų, kiek planuoja išleisti bet kokiam daiktui įdėtų į vokelį, o tu jau žinosi, kur išleisti? Iš tiesų labai apmaudu gauti nereikalingų daiktų...

:irnesakyk: beviltiška sakyt :wacko: gi visi "žino" ko man reik :hihihi: galėtų sveikinimai apsiribot žinutėm ir rankų paspaudimais. Visiems būtų geriau  :D 

Pvz., tokia situacija. Gaunu vazoniką gėlių. O pas mus namuos negali būti žydinčių gėlių. Augustas stipriai alergiškas tokiems dalykams. Tai tos gėlės tiesiai į šiukšlinę, kad ir kaip būtų gaila....

Atsakyti

Kampukas  :wub:

Priedas  2017-04-28 16.50.23.jpg   449,49KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti