Žuviuko namams sveikatos
Mano pabaigtukas
labai dailus minimalistinis
tik prieky prie kaklo kažkaip kitaip reikėtų,kad nebūtų tokio pakilimo,užsirietę lygtais.o gal čia dar neskalbtas ir netampytas? tas labai pagelbėtų ;)
na ką,saulės nėr,tai ta proga varau brūžinti saulės kliošą apmatavau iš ryto Luknę,bandysiu kažką sumeistrauti
vis dar knisu gražių padalkų tarp skarų,nes suknelei kažkokių reiks
Labas rytas.
As prie sektos- noriu papult pas kirpeja. Siandien.
Lietuti, graziai pasidarbavai. Man melynumai - jurbanginiai ir kt atspalviai dabar groziu groziai
Dontstop, zaviuosi tavo kryptingumu, nes tikrai labai daug visko galima pasigamint. Skanus tas raudoniukas
As irgi juk bunu namie, bet daugiau planuoju, negu mezgu
Olaiva, čia kaži ta pati
nu ne, nelabai. tai vat tokią turiu...
Labas rytas
Ačiū visom už komentarus ir pagyras
Olaiva, jau skalbtas, jo, ižsiraitoja aplink apykaklę šiek tiek, vąšeliu ten apmezgiau, pasiaurinsiu tuomet
-----------------------------------
Šiandien gavau iš siuludamos Belle ant virbalų, kitkas į sandėliuką
Sveikos, šiandien darbas vėl su katinu po ranka .
Donstop - tu monstras . Man labai graži spalva ir tau tinkanti to megztuko, tobulumas paprastume man ypač patinka. Įdomu, kaip nešiosis tas siūlas, aš jo vis panoriu ir susilaikau. Norėčiau mergičkoms, bet kai reikia daug skalbti, tai ir įdomu, kas iš jo liktų. Saulemeile - tu mezgei - gal gali pakomentuoti?
Katuk, tai kokio dydžio šiltnamį išsirinkot? Smaginsitės savaitgalį . Aš vakar dar šparagų užsisakiau, labai jau jie man skanu, o kaina bezbožna, bandysiu pati užsiaugint kažkiek.
Mano mezgėjo vardą gelbėja nesibaigianti skara, tai po kelias eilutes prie eilinės serijos numezgu, bet ir tiek. Rezultatas dar negreit, nes megsiu, kol baigsiu vieną siūlą, dryžuoju moherą su Dundaga.
Laba diena
Stumiu paskutines valandas darbe ir lėksim vakarop kalnų link Jau kaip laukiu...
Restar, aš to stonewashed siūlo (alyvinės/rožinės spalvos) kažkada pirkau. Irgi iš smalsumo Buvau kažką pradėjusi megzt gal Vaivai, bet truputį pamezgus supratau, kad man tas siūlas per storas, o ir megztinio reikėjimas toks labai sąlyginis buvo. Tai vat ir guli tie siūlai kažkur drakiaus guolyje, ir tikrai žinau, kad iš jų ir nebemegsiu (pagrindinė priežastis - Vaiva "išmylėjo" rožinę spalvą, dabar gražu viskas, kas žydra). Galėčiau už kokia prieinamą sutartinę kainą perleisti
Restar, šiltnamis 3x6 m. nu tos vidutinis sakyčiau.
kol kas garaže tai keistai atrodo. keli profiliukai, rulonas polikarbonato ir dėžutė varžtų turėjo surinkimo instrukciją pridėt, bet kadangi ne pati priėmiau namie, tai net ir nemačiau ar ji yra
jau pradedu galvot, ką ten sodinsiu ir iš kur sodinsiu bet kažkaip Mb entuziazmu netrykšta surinkimo klausimu, tai net nežinau, kada surinks... tuo labiau, kad laisvom dienom visitek lietų žada nu kada ateis tas pavasaris....
mezgimo fronte nieko naujo. buvau susirinkime, nieko nepamezgiau, ryte pramigau nu nes iki išnaktų aptarinėjom dukrų mokslus
Lace - nesvajojau apie rožinę spalvą, bet yra viena, kuriai patiktų vis dar. Kita jau irgi tik apie žydrą svaigsta. Tai parašyk privačiai, kiek turi kamuoliukų ir kokia gali būti priimtinesnė kaina , gal susigundysiu .
Katuk - be vyro ar turi kokių alternatyvų dar? Nes mano vyras su broliu ne vieną dieną dirbo. Ai, tiesa, jie ten papildomų darbų prisigalvoję dar buvo (vamzdžių įkasimas šildymui, tinkavimo tinklelio įkasimas ties ribomis nuo kurklių), dar kažkokių detalių pritrūko, tai iš metalo pjaustė žodžiu, ilgokai mane varė iš proto . Bet dar yra laiko. Kokie keli daigeliai man turėtų atlikti, padovanočiau.
Katuk - tavo panoms tas TB vienus ar dvejus metus? Tikriausiai jos ir čia pirmūnės, negi te yra labai ką aptarinėti. Mano vaikinas vakar pasiėmė kuprinę, telefoną ir atseit nuėjo pamokų ruošt. Šiandien atsikėlė tais pačiais rūbais, su kuriais atsigulė, kuprinė taip ir pragulėjo nepradaryta... Dėl mokslų ničnieko jam negaliu įkalti, tai nėra apie ką ir kalbėt.
Restar, alternatyva - uošvis lyg ir žadėjo atvažiuot, bet tik sekmadienį.
maniškio kontrukcija žinok paprastesnė, mano arkinis su kažkokiu tai ten pamatu, žmonės sako, kad per 4 valandas susitvarko. na, mums gali ir 8 prireikt dar aišku, žemę pasiruošt. MB tai darys, ale bet kai noru nedega, tai tiesiog lėčiau darbas vyks, va.
už daigelius tai bet suprasiu, jeigu neatliks
TB du metus. dabar baiginėja pirmus. bet ten baigiamieji darbai tokie tęstiniai, per abu metus tysiasi, artėja, po mėnesiuko jau, egzaminų sesija. nėra man kuo skųstis, aišku, bet iki pirmūnių netraukia. lėtapėdės jos pas mane, na, ir fantazijos biškį trūkumas. bet galiu pareklamuoti, akd jeigu reiktų kokių savanorių kokiai nors veiklai, tai meilai apsvarstytų galimybę tai iš esmės tas užklasines veiklas ir aptarinėjom. plius ir visa kita, nu nes per užimtumą nėr kada