Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pritariu qqtei

Atsakyti

Donstop, labai girtinas darbelis :4u: o jau spalva, spalva...visai baigiu suvaikėti, ant rožinių patraukė :rolleyes:​ 

Atsakyti

maikutės su ažūriniu petuku koks siūals, primink? gražus margumas

Atsakyti

Donstop, labai girtinas darbelis :4u: o jau spalva, spalva...visai baigiu suvaikėti, ant rožinių patraukė :rolleyes:​ 

Raudona  :) 

Spėju, žiūrisi kaip rožinė  :) 

maikutės su ažūriniu petuku koks siūals, primink? gražus margumas

Scheepjes Sunkissed Nr 03  :4u: 

Atsakyti

Dontstop, fainas megztukas labai ir paprastas ir su cinkeliu, spalva tai ne mano, bet negadina akies jokiu būdu  :super:  O pradžių kiek..... nesuprantu vistiek, kaip tu tiek iškart mezgi.... :D 

Atsakyti

Sveikos,

Nuoširdi, vis ruošiuos paklausti, o kodėl tu vaikui suknučių tarp suaugusiųjų ieškai. nesvarbu, kad ūgis panašus į tavo, bet moterų suknelės vis tik dažniausiai ir subalansuotos moterims, o ir kainos taip pat. ar nenori pavyzdžiui čia pasižvalgyti 

https://www.zalando....casion=festlichaš tikrai rasčiau ką išsirikti

Na, visų pirma jau iš užsienio bijočiau siųstis dėl dydžio, nes mano pana nėra liekna ir daugelis vaikiškų rūbų netinka, dydį perku 164cm, tokio dydžio vaikiškuose retai būna.

Kažkaip žadėjau iš Next siųstis, bet jau gali ir nespėti atkeliauti, o ir vėl dėl dydžio labai didelė rizika, o ką aš darysiu paskutinę minutę jei netiks...

Donstop, gražiai varai, gražus megztukas :wub: :wub: :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 balandžio 2017 - 14:18

IMG_2156_medium2.JPG

Ot, man patinka tolkie..... kur po eilutę....

IMG_7013_medium2.JPGIMG_6148_medium2.JPG

a5_medium2.jpg

a17_medium2.jpg37_medium2.jpgDSC_1858hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh_mDSC_6027jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj_mediumDSC_7476jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj_me

Atsakyti

Kažkaip žadėjau iš Next siųstis, bet jau gali ir nespėti atkeliauti, o ir vėl dėl dydžio labai didelė rizika, o ką aš darysiu paskutinę minutę jei netiks...

Nextas tai labai greitai atsiunčia ir be jokių klausimų priima grąžinimus.  :)  taip kad gali drąsiai siųstis  :mirksiukas:

aš tai kelis kartus net esu to paties rūbo du dyžius siuntusis - pasimatuoju ir pasilieku tik tinkamą arba viską gražinu, jei netinka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 balandžio 2017 - 15:18

Dontstop, labai dailus megztukas, gražiai guli, spalva graži, tinka gražiai.

Atsakyti

Liniuka - prikėlei iš numirusių :D nu tavo sportai ir viskas ką darai labai labai gražius rezultatus duoda :) motyvuoji ir mane grįžti sportuot :D

beje natsumi, tai ir ašnoriu, o dar spalva mano mėgiamiausia violetinė....

bet kada nors ka užsidarys ligonių palata....

Atsakyti

Labas

Dontstop grazus megztukas!

Lietuti daili pradzia.

Zuviuko ligoninei balionai

Atsakyti

Labos

ačiū pastebėjusioms  :4u: Nekliūna man pačiai mano pečiai. Gal tikrai nuotraukoj kitaip atrodo nei gyvai. Ir nešioju aš juk visas tokias bliuskutes po švarku. O su švarku mano pečiai turbūt vizualiai dar didesni :D

Suknelė išgalvinė, norėjau ko nors panašaus, bet ne tokio pačio kaip šita:

2016-06-26_17.15.51_medium2.jpg

Donstop, graži bliuskutė  :super: Per siauriausią vietą (juosmenį) padarei ją platėjančią, turbūt todėl tau atrodo, kad ji storina. Atrodo, kad nori liemenį paslėpt, bet tikrai nestorina ;)

Atsakyti