Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O šarange ačiū už drakiaus nuraminimą, iš vaizdo jų man nereik

numezgus vieną tamsmėlynę suknią ir pradėjus tamspilki sarafana dusia pradėjo prasytis dundagos margumu :)

vat drakius jųų irgi prašo

Ristina gražu net ružava

kokia čia alpaka?

Atsakyti

Ristina gražu net ružava

kokia čia alpaka?

Dropsai :mirksiukas:

Atsakyti

o aš tai iš nuotraukos pirkčiau Šarangės grobius :wub:  jatau kaip gražu, net tuoj surasiu tokio spalvyno megztuką, kuris seniai noruose guli....

Atsakyti

Man tai kirba mintis juos dar kažkuo atskiest, nes margokoki :D

Iš foto nepirkčiau todėl, kad jie atrodo šiuškštūs, tokie vos ne kaip bukle, arba kaip būna netolygūs tokie, o tokių aš nemėgztu, bet kai pačiupinau ir atvyniojau, pamačiau, kad tas siūlas paprastas, plonas, suktas iš dviejų berods ir labai maloniai švelniai slidus. :)

Atsakyti

965897a8bafb2d4053d6a850cf7e471e.jpg

Atsakyti

Katuk, mano gal margesni siūlai nei čia...  :hmm:  Nu vat reiks pasimegzt bandinuką šiandien idomumo dėlei, nes aš modelį mintyse irgi turiu jiems, nes kažkodėl manau, kad turėtų gerai krist.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 sausio 2017 - 16:08

o aš tai iš nuotraukos pirkčiau Šarangės grobius :wub:  jatau kaip gražu, net tuoj surasiu tokio spalvyno megztuką, kuris seniai noruose guli....

Ir aš ir aš pirkčiau, tik kokios kitos spalvos  :D

Atsakyti

Vat spalvas tai mačiau tik šitas, net nežinau ar buvo kitų :D

Lusi, raudonų yra merinų tikrai,  pusvilnės tai ne, gal dar kokių kitų nepopuliarių yr ... :hmm:

photo-darjeeling-2_medium2.jpg,

5462941944_0f5dea811c_z.jpg

IMGP0808_medium2.jpgIMGP0573-2_medium2.jpgIMGP0578_medium2.jpgIMGP9486_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 sausio 2017 - 16:24

Katuk, mano gal margesni siūlai nei čia...  :hmm:  Nu vat reiks pasimegzt bandinuką šiandien idomumo dėlei, nes aš modelį mintyse irgi turiu jiems, nes kažkodėl manau, kad turėtų gerai krist.

o čia kaži ne toks jausmas to šilko priedo, kaip kad senovinių tarybinių vaikiškų pėdkelnių :hmm: :D

aš kažkada gi pirkausi panašaus reikalo, medvilnės su šilku, tvidinio vaizdo, mezgiausi Lewenvicką. tai jausmas toks gurgždantis, bet nešiojasi tai žiauriai gerai. kritimo gal kiek ir mažoka, bet nesivelia, nesitampo, viskas visada vietoj, skalbiu skalbiankėj

tai dar turiu jų kažkiek :rolleyes:  nes planavau tai kišenėtą, o vat gavosi tik megztukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 12 sausio 2017 - 16:20

Dėkui, Restar :4u: 

Restar, darkart nebandžiau raugt burokèlių. Vis ruošiuos nuo Kalėdų :D 

ui, aš irgi nuo Kalėdų planuoju raugti, nusipirkau, šaldytuvan supakavau ir vis ruošiausi susiorganizuoti receptą  :rolleyes: 

tame tarpe sutvarkiau pusę spintos, dabar vakarienei metas ruoštis, taip smagiai šiandien pavyko visus vaikų reikalus kitiems numesti, kažkas nuveš, kažkas parveš :rolleyes: 

Atsakyti

Burokėliai ir ciberžolė valdo?

Moheris, kapseika, fajnas reikalas :wub:  Šiemet tik moherį perku. Ahoj Liniuka spalva supirštiniuota bus į antpirštines, ir dar papirkau tokio gražučio šilkmoherio, visai kaip ta nebalta mano dovaninio kaklo spalva :wub:  irgi bus pirštinytės :angel2:

Pirštinės valdo.

Sniego gi daaaug.

Gadget nu kaip tu gražiai apykaklę apdailini

pries pat uzraukimą siaurini kazkiek ar ne?uzbaigta Icordu?ar kaip?neinmatau

derinukas laaabai, tik spalva labiau ryza nei pelenu rozes matau

Spalva gi vakariniai sumeluota. Čia parėjusi iš darbo sugalvojau, kad aha, gražu, reik pasirodyt. Bet geriausia fotyjimo aplinka savarankiškam fotyjimui per veidrodį - miegamasis, tai patenka visokios dezindormacijos. Todėl ir paguldytas :)

Apykaklė gi net 1 kartą permegzta (nuardžiau dvi eilutes ir kitaip kraštą permezgiau, mažesniaiis virbalais). Visa apdaila i-cord, ir ant kaklo ir ant rankovių (tik ten be jokio stulpelio). Apykaklei sunėrusi akis, aš kokius 10-15 proc. pamažinu akių skaičių. Prie pat krašto siaurinimo nedarau. Priklausomai nuo iškirptės formos, pačias paskutines eilutes ir i-cord mezgu kitokio numerio virbalais.

Atsakyti

Ir aš ir aš pirkčiau, tik kokios kitos spalvos  :D

Hmmm.. ir kokios gi????

Atsakyti