Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar džiugu kad nieko blogo

aš po primierkos kolegei (bijojau kad neįkišiu ar ką aš jos į tą suknę tai pamieravau, geriau ardyt dabar nei paskui visą. Įtilpo, visai neblogas vaizdas sakyčiau

Atsakyti

Sveikos,

virbalus išparceliavau, finansus suvedžiau, nevietinėms per pietus siuntinukus išsiųsiu. :rolleyes:

Vakar išbandžiau savo naujuosius lenktus ChiaoGoo virbalus. :ax: Kol kas atrodo, kad tai meilė iš pirmo žvilgsnio - nerealiai lengvai slysta akytės virbalu, jokio jokio kibimo ar pasipriešinimo per valo jungimo vietą. :wub: Nežinau, ar čia taip dėl jų lenktumo, ar tiesiog ta jungtis labai kokybiškai padaryta, bet rezultatas laaabai malonus. :wub: Man tik truputį prie jų aštrumo priprasti reikia, smailesni už mano įprastinius addi.

ir dar pasidžiaugiau vienu pirkiniu - kartu užsisakiau tokius clover antgaliukus, kad paliktas ar transportuojamas mezginys nuo virbalų nenuslystų. Irgi superinis reikalas :clap_1:

Atsakyti

Nite, ačiū, bet jau susitariau, pašto karvelis atneš :D

IMG_3243_medium2.jpg

IMG_20140613_174545_medium2.jpg

DSC_0158b_medium2.jpg

Noriu tokios šukuosenos :D

IMG_9487_medium2.JPGIMG_8482_medium2.JPGSnapseed_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 27 balandžio 2017 - 09:48

panorėsi ir praeis :D

Atsakyti

Aš irgi noriu naujos šukuosenos. Su dabartine taip ir nesisigyvenau... Pirmadienį einu pas kirpėją, gal ką sugalos geresnio...

Atsakyti

Sveikos,

Vakar išbandžiau savo naujuosius lenktus ChiaoGoo virbalus. :ax: Kol kas atrodo, kad tai meilė iš pirmo žvilgsnio - nerealiai lengvai slysta akytės virbalu, jokio jokio kibimo ar pasipriešinimo per valo jungimo vietą. :wub: Nežinau, ar čia taip dėl jų lenktumo, ar tiesiog ta jungtis labai kokybiškai padaryta, bet rezultatas laaabai malonus. :wub: Man tik truputį prie jų aštrumo priprasti reikia, smailesni už mano įprastinius addi.

arasyk i gmail koki kieki monetu paruost :)

Atsakyti

+11,na negi oras po truputį šyla link ilgojo savaitgalio? :hmm: 

šiandien vaikams robotika,tai reiškia,kad aš turėsiu 2 valandas mezgimo :B gal lininio kūną užbaigsiu,liks tik rankovės.bet jos palauks,norisi Luknei suknelę sukonstruoti :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Pasirodau savo paprastutę pereinančių spalvų skolą:

Pradėjau suknelę iš pernykščio grobio:

Nuo sausio pabaigos kol kas dar siūlų nepirkau  :sokiai:

Kol nieks neparašė, nemačiau jokių ten kažkokių ne tokių pečių  :4u:  Viskas normaliai man čia  :4u:  O suknelės pradžia tai labai labai įdomi  :rolleyes: 

Nu nieko sau, pavydžiu  :4u: 

Aš vakar neatsilaikiau, padariau Drops siūlų užsakymą iš siulų damos  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Sveikos,

Nuoširdi, vis ruošiuos paklausti, o kodėl tu vaikui suknučių tarp suaugusiųjų ieškai. nesvarbu, kad ūgis panašus į tavo, bet moterų suknelės vis tik dažniausiai ir subalansuotos moterims, o ir kainos taip pat. ar nenori pavyzdžiui čia pasižvalgyti 

https://www.zalando....casion=festlichaš tikrai rasčiau ką išsirikti

Lietuti, pradėtukas stebuklingais gražus, toks drugeliškai vasariškas :wub: dėl drįžiaus pritarsiu daugumai.

Atsakyti

Mano pabaigtukas

Reikėjo paprasto megztuko prie džinsų, kedų, po striuke. Dukrą į darželį vest, į turgų, paštą, parduotuvę nubėgt  ir pan. Orientavausi į modelį Sunshine coast iš R, bet aprašymo nepirkau, mezgiau pagal nuotrauką su savo korektyvom. Siūlai Scheepjes Stone washed 78 % medvilnė, 22 % akrilo, virbalai 2,25 ir 3,25. Gavosi storesnis, ir šiltesnis, negu maniau. A siluetas, ypač derinyje su 3/4 rankovėm, kiek storina...Smagumas megzt buvo labai didelis, siūlai labai minkšti ir malonūs, bei įdomios tekstūros, aplink baltą siūlą lyg raudonais pūkais aplipę, tai mezginys gaunasi lengvai margas... :)

SAM_3159_medium2.JPG

šonas

SAM_3163_medium2.JPG

SAM_3169_medium2.JPG

SAM_3182_medium2.JPG

Atsakyti

Dontstop nestorina anei kiek mano akim :)

labai gražu

Atsakyti

Na ir prie to pačio parodysiu, kas ant virbalų, ogi 3 grynmedvilniniai vasariški mezginiai  :wub:  Vieną tikiuosi dar šį mėnesį pabaigt, atskyriau jau rankoves ir kūną, kadangi berankovis, liko labai mažai darbo  :)  Šiandien mano mama atvažiuoja penketui dienelių, užims vaikus ir perims ūkį, galėsiu pamegzt  :)

Tuoj bus maikytė su ažūriniu petuku

SAM_3164_medium2.JPG

Paprastas, daug kartų megztas raštelis - automobilinis projektas

SAM_3165_medium2.JPG

Dar vienas paprasčiausias raštas maikytei, mezgu žaisdama su vaikais ir pan

SAM_3166_medium2.JPG

Atsakyti