Restar džiugu kad nieko blogo
aš po primierkos kolegei (bijojau kad neįkišiu ar ką aš jos į tą suknę tai pamieravau, geriau ardyt dabar nei paskui visą. Įtilpo, visai neblogas vaizdas sakyčiau
Sveikos,
virbalus išparceliavau, finansus suvedžiau, nevietinėms per pietus siuntinukus išsiųsiu.
Vakar išbandžiau savo naujuosius lenktus ChiaoGoo virbalus. Kol kas atrodo, kad tai meilė iš pirmo žvilgsnio - nerealiai lengvai slysta akytės virbalu, jokio jokio kibimo ar pasipriešinimo per valo jungimo vietą. Nežinau, ar čia taip dėl jų lenktumo, ar tiesiog ta jungtis labai kokybiškai padaryta, bet rezultatas laaabai malonus. Man tik truputį prie jų aštrumo priprasti reikia, smailesni už mano įprastinius addi.
ir dar pasidžiaugiau vienu pirkiniu - kartu užsisakiau tokius clover antgaliukus, kad paliktas ar transportuojamas mezginys nuo virbalų nenuslystų. Irgi superinis reikalas
Sveikos,
Vakar išbandžiau savo naujuosius lenktus ChiaoGoo virbalus. Kol kas atrodo, kad tai meilė iš pirmo žvilgsnio - nerealiai lengvai slysta akytės virbalu, jokio jokio kibimo ar pasipriešinimo per valo jungimo vietą. Nežinau, ar čia taip dėl jų lenktumo, ar tiesiog ta jungtis labai kokybiškai padaryta, bet rezultatas laaabai malonus. Man tik truputį prie jų aštrumo priprasti reikia, smailesni už mano įprastinius addi.
arasyk i gmail koki kieki monetu paruost
Sveikos
Pasirodau savo paprastutę pereinančių spalvų skolą:
Pradėjau suknelę iš pernykščio grobio:
Nuo sausio pabaigos kol kas dar siūlų nepirkau
Kol nieks neparašė, nemačiau jokių ten kažkokių ne tokių pečių Viskas normaliai man čia O suknelės pradžia tai labai labai įdomi
Nu nieko sau, pavydžiu
Aš vakar neatsilaikiau, padariau Drops siūlų užsakymą iš siulų damos
Sveikos,
Nuoširdi, vis ruošiuos paklausti, o kodėl tu vaikui suknučių tarp suaugusiųjų ieškai. nesvarbu, kad ūgis panašus į tavo, bet moterų suknelės vis tik dažniausiai ir subalansuotos moterims, o ir kainos taip pat. ar nenori pavyzdžiui čia pasižvalgyti
https://www.zalando....casion=festlichaš tikrai rasčiau ką išsirikti
Lietuti, pradėtukas stebuklingais gražus, toks drugeliškai vasariškas dėl drįžiaus pritarsiu daugumai.
Mano pabaigtukas
Reikėjo paprasto megztuko prie džinsų, kedų, po striuke. Dukrą į darželį vest, į turgų, paštą, parduotuvę nubėgt ir pan. Orientavausi į modelį Sunshine coast iš R, bet aprašymo nepirkau, mezgiau pagal nuotrauką su savo korektyvom. Siūlai Scheepjes Stone washed 78 % medvilnė, 22 % akrilo, virbalai 2,25 ir 3,25. Gavosi storesnis, ir šiltesnis, negu maniau. A siluetas, ypač derinyje su 3/4 rankovėm, kiek storina...Smagumas megzt buvo labai didelis, siūlai labai minkšti ir malonūs, bei įdomios tekstūros, aplink baltą siūlą lyg raudonais pūkais aplipę, tai mezginys gaunasi lengvai margas...
šonas
Na ir prie to pačio parodysiu, kas ant virbalų, ogi 3 grynmedvilniniai vasariški mezginiai Vieną tikiuosi dar šį mėnesį pabaigt, atskyriau jau rankoves ir kūną, kadangi berankovis, liko labai mažai darbo Šiandien mano mama atvažiuoja penketui dienelių, užims vaikus ir perims ūkį, galėsiu pamegzt
Tuoj bus maikytė su ažūriniu petuku
Paprastas, daug kartų megztas raštelis - automobilinis projektas
Dar vienas paprasčiausias raštas maikytei, mezgu žaisdama su vaikais ir pan