Į temą mergaitiškų megztukų/bolero
IMG_4664.JPG 317,41KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_4670.JPG 328,71KB 0 Parsiųsta kartų
taip bus po skalbimo
IMG_4662.JPG 208,43KB 0 Parsiųsta kartų
Į temą mergaitiškų megztukų/bolero
IMG_4664.JPG 317,41KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_4670.JPG 328,71KB 0 Parsiųsta kartų
taip bus po skalbimo
IMG_4662.JPG 208,43KB 0 Parsiųsta kartų
Labos
jaučias temoj pavasaris - šitiek daug gražių mezginių
Ačiū Nitei už atsakymą Ne drėgmės sensorius vis dėlto... Atrodo normaliai, pavaliau dar aš jį, vistiek prasčiau džiovina
Pasirodau savo paprastutę pereinančių spalvų skolą:
Siūlas: [url]https://www.loveknitting.com/us/millamia-cotton-ombre-5-ball-colour-pack[/url] Labai maloniai mezgėsi, bus matyt, kaip nešiosis.
Pradėjau suknelę iš pernykščio grobio:
Nuo sausio pabaigos kol kas dar siūlų nepirkau
Sveikos,
Nuoširduk, mano 1 merino babina irgi baisiai dvokė, kaip kokiu dumblu ar pan. Gal potvynyje dalyvavo. Gi ne veltui tuos siūlus išparduoda babinom . Bet praleido kelis mėnesius balkone, lyg išsivėdino, o paskui, tikiuosi, kad gaminys išsiplaus.
Lietuti - žadini vasaros norus . Jo, tavo atveju gal geriau būtų buvę ryškią spalvą leisti žemyn , nes labai ryškina, ko gal ir nereikėtų pabrėžti. Gauni gėlių, tai gal šeimoje taika?
Vakar aš irgi matematikas sprendžiau, uždavinius sudarinėjau, bet ne tokius sudėtingus . Reikia prisiminti, kaip plotas, perimetras apskaičiuojamas, daugybos lentelė net kartais ima strigti, ypač, kai reikia greit ir kitam aiškinant.
Vakar sužinojau, kad pažįstama su 4 vaikais skiriasi... Žinia (ir priežastys) privertė labiau džiaugtis savo vyru ir būti mažesne bambekle .
Sveikos
Man irgi Lietučio nauja pradžia labai graži O dryžiukas tikrai labai akcentuoja pečius. Tos tamsios spalvos nereikėjo.
Qqtė ryškiai senokai mane matė ir pamiršo, kaip atrodau Netikėkit ja
Katuk, nu parašei kaip kokia Gadget - pusę dienos galvojau ką tas shalom reiškia Ir tik vakare dašilo. Tai atsakymas ne. Ėjau į dabartinę.
labas rytas,
Aš vakar uždariau baseino sezoną jau, nebebus treniruočių iki rudens.... Vienok dar norėtusi pasportuot, kitok tinginys manyje labai džiaugiasi
Nite, jei tu susitiktum šiandien Lace gal paimtum ir mano virbalus? Paskui gi žinotum kur dėt... Jei ne tai dzin, palauksiu, nedega.
Beje, aš patenkinta tais zingais, kur užsisakiau, lengvučiai, smaili, smagūs
Siaubas kokia galva sunki, jau atsikėliau su skaudančia, nors nelabai tai skausmas, bet jau sunkumas ir spaudimas koks...
Lietuti, fainūs abu darbai ir spalviškai ir paprastumiškai, bet pečiai labai kampuotai atrodo, bet nežinau ką patart...
Laba,
Restar, ar viskas gerai, atlikai tyrimą?
Lietuti, dryžiukas kaip dryžiukas, bet ta pradžia, tai užbūrė
Restar, aš sutariau, kad tą babiną pakeis, aš suprantu, kad gali nepastebėti, bet atsiprašau, megzti iš paplėkusių siūlų tikrai nemegsiu, feeee, jei net "kerta" į akis smarvė. Dukra vėl pabus kurjeriu ir sakė pakeis. Nemalonu gauti tokį siuntinį, oi nemalonu
Labas rytas,
o aš kol kitos neatkreipė dėmesio, nepastebėjau tų kampuotų pečių tai gal realybėj, kai vaizdas ne 2D, o 3D, ir išvis nieko ten nesimato. nes spalvos tai man labai patinka
pradžia graži, kažkas nužiūrėto, ar nuosava fantazija?
Šarange, šiandien man irgi galva apniukusi. neskauda, bet kažkokia želė kliuksi ten
Liniuka, nu ir komplimentą suskėlei net nežianu, ar dėkot, ar apsimest, kad nepastebėjau
pradėjau vakar mezginį. ne drugelius. dukra užsimanė kažko. tai matyt bus panašus likimas, kaip daugelio paskutinių mezginių. galutinis rezultatas nuvils. bet siūlas fainas, lyg ir merinas turėtų būt, prieš šimtą metų Anykščiuose iš Olaivos nukautas. Mezgiau iš jo MB megztinį, ir į švogerio chalatą maišiau. nekaip jis nesibaigia nu ir MB megztinyje tai jis man net į kažkokią medvilnę panašus
o tas kažkas, tai tipo palaidinė, be rankovių ir paaukštintu kaklu. raštu lygiu. galima megzt be jokio smegenų sukimo