Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Į temą mergaitiškų megztukų/bolero :D

Priedas  IMG_4664.JPG   317,41KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_4670.JPG   328,71KB   0 Parsiųsta kartų

taip bus po skalbimo :wub:

Priedas  IMG_4662.JPG   208,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

jaučias temoj pavasaris - šitiek daug gražių mezginių  :bigsmile: 

Ačiū Nitei už atsakymą  :4u: Ne drėgmės sensorius vis dėlto... Atrodo normaliai, pavaliau dar aš jį, vistiek prasčiau džiovina :( 

Pasirodau savo paprastutę pereinančių spalvų skolą:

IMG_1307_medium2.JPG

Siūlas: [url]https://www.loveknitting.com/us/millamia-cotton-ombre-5-ball-colour-pack[/url] Labai maloniai mezgėsi, bus matyt, kaip nešiosis.

Pradėjau suknelę iš pernykščio grobio:

IMG_1297_medium2.JPG

Nuo sausio pabaigos kol kas dar siūlų nepirkau  :sokiai: 

Atsakyti

Kokia graži lietučio pradžia  :wub: 

o apie mėlyną nesiplėsiu,tiesiog aš tavo vietoje nepabrėžčiau taip pečių,kaklo zonos...

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Lietuti laba gražios suknelės spalvos, negaliu atsižūrėti.

Megztukas gražus, tik pečiai keistai nuotraukoje atrodo.

Atsakyti

Sveikos,

Nuoširduk, mano 1 merino babina irgi baisiai dvokė, kaip kokiu dumblu ar pan. Gal potvynyje dalyvavo. Gi ne veltui tuos siūlus išparduoda babinom :). Bet praleido kelis mėnesius balkone, lyg išsivėdino, o paskui, tikiuosi, kad gaminys išsiplaus.

Lietuti - žadini vasaros norus :). Jo, tavo atveju gal geriau būtų buvę ryškią spalvą leisti žemyn :hmm:, nes labai ryškina, ko gal ir nereikėtų pabrėžti. Gauni gėlių, tai gal šeimoje taika? :)

Vakar aš irgi matematikas sprendžiau, uždavinius sudarinėjau, bet ne tokius sudėtingus :). Reikia prisiminti, kaip plotas, perimetras apskaičiuojamas, daugybos lentelė net kartais ima strigti, ypač, kai reikia greit ir kitam aiškinant.

Vakar sužinojau, kad pažįstama su 4 vaikais skiriasi...  Žinia (ir priežastys) privertė labiau džiaugtis savo vyru ir būti mažesne bambekle :).

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Man irgi Lietučio nauja pradžia labai graži :wub:  O dryžiukas tikrai labai akcentuoja pečius. Tos tamsios spalvos nereikėjo.

Qqtė ryškiai senokai mane matė ir pamiršo, kaip atrodau :D  Netikėkit ja :D 

Katuk, nu parašei kaip kokia Gadget - pusę dienos galvojau ką tas shalom reiškia :D  Ir tik vakare dašilo. Tai atsakymas ne. Ėjau į dabartinę.

Atsakyti

labas rytas,

Aš vakar uždariau baseino sezoną jau, nebebus treniruočių iki rudens.... Vienok dar norėtusi pasportuot, kitok tinginys manyje labai džiaugiasi :D

Nite, jei tu susitiktum šiandien Lace gal paimtum ir mano virbalus? :D Paskui gi žinotum kur dėt... :D Jei ne tai dzin, palauksiu, nedega. 

Beje, aš patenkinta tais zingais, kur užsisakiau, lengvučiai, smaili, smagūs  :super:

Siaubas kokia galva sunki, jau atsikėliau su skaudančia, nors nelabai tai skausmas, bet  jau sunkumas ir spaudimas koks... :oh:

Lietuti, fainūs abu darbai ir spalviškai ir paprastumiškai, bet pečiai labai  kampuotai atrodo, bet nežinau ką patart...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 27 balandžio 2017 - 08:09

Liniuka nu tik nereikia kuklintis. tau atrodo kad tokia pati nes kasdien save veidrodį matai, o realiai tai pokyčiai labai akivaizdūs, ir iš veido net susmulkėjus

Atsakyti

Nite, jei tu susitiktum šiandien Lace gal paimtum ir mano virbalus? :D Paskui gi žinotum kur dėt... :D Jei ne tai dzin, palauksiu, nedega. 

Šiandien tai niekaip, bet galiu ir taviškius paimt kartu su savo. Ir atiduot J. Aš dažnai į tą pusę važiuoju  :D 

Atsakyti

Laba,

Restar, ar viskas gerai, atlikai tyrimą? :4u:

Lietuti, dryžiukas kaip dryžiukas, bet ta pradžia, tai užbūrė :wub: :wub: :wub:

Restar, aš sutariau, kad tą babiną pakeis, aš suprantu, kad gali nepastebėti, bet atsiprašau, megzti iš paplėkusių siūlų tikrai nemegsiu, feeee, jei net "kerta" į akis smarvė. Dukra vėl pabus kurjeriu ir sakė pakeis. Nemalonu gauti tokį siuntinį, oi nemalonu :unsure:

Atsakyti

Labas rytas,

o aš kol kitos neatkreipė dėmesio, nepastebėjau tų kampuotų pečių :hmm:  tai gal realybėj, kai vaizdas ne 2D, o 3D, ir išvis nieko ten nesimato. nes spalvos tai man labai patinka :ok:

pradžia graži, kažkas nužiūrėto, ar nuosava fantazija?

Šarange, šiandien man irgi galva apniukusi. neskauda, bet kažkokia želė kliuksi ten

Liniuka, nu ir komplimentą suskėlei :D  net nežianu, ar dėkot, ar apsimest, kad nepastebėjau

pradėjau vakar mezginį. ne drugelius. dukra užsimanė kažko. tai matyt bus panašus likimas, kaip daugelio paskutinių mezginių. galutinis rezultatas nuvils. bet siūlas fainas, lyg ir merinas turėtų būt, prieš šimtą metų Anykščiuose iš Olaivos nukautas. Mezgiau iš jo MB megztinį, ir į švogerio chalatą maišiau. nekaip jis nesibaigia :D nu ir MB megztinyje tai jis man net į kažkokią medvilnę panašus :hmm:

o tas kažkas, tai tipo palaidinė, be rankovių ir paaukštintu kaklu. raštu lygiu. galima megzt be jokio smegenų sukimo :D

Atsakyti

A, mano vizitas pas gyd. - gyvensiu :).  Buvo kilęs įtarimas, bet nepasitvirtino, pakitimų nėra, pakartotinai po metų.

Atsakyti