Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet ar tikrai gausis pigiau nei LT Dops'ai? :hm: juk dar ir siuntimas kainuoja :hm:

http://www.lanade.de/drops

https://siuludama.lt...o-siulai/drops/

Gal ir ne pigiau, bet Siulu dama istisai nieko neturi ir uzsakymus idomiai kazkaip gauna, jau jazkam paskirstytus... Mano asmenine patirtis su ja tokia... 

Atsakyti

Na vis tik parašiau siuvėjai ir tikriausiai suknutę siūdinsiu panelei savo. Va kažką panašaus :)

Tai tada kažkokiu užmestuku dar pasirūpinti teks, turim 3 baltus megztukus, bet prie suknelės nelabai nelabai...

Pridėta:

Atsakyti

O aš kad rašau linade...  :oh:

Gal ir ne pigiau... O dar turi kažkas apsiimt užsakinėt, o jei siūlai tik bibliotekai tai išvis.... :D Ristina, gerai, kad atkalbėjai :D

Kas nors bandėt Drops flora? idomu kaip jie palyginus su alpaka? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 balandžio 2017 - 12:30

Aloha is namu :4u:

Buvo sunki kelione per kopas :unsure: mazike nuo mano ranku niekur nelipo, mociute buvo visai ne drauge.. vnz..pavargau :B alia uztat parsivezem pirma danti burnoj :wub: buvo abiems stomotologine kelione :D

Daug skaiciau diskusiju, alia ner sveikatos snd pasireikst, kilau 3.30 :blink: Uztat dabar kava pliumpinu ir laukiu kol dickiais gris is mokyklos.

Turiu maisa siulu pasidejus salia..medituoju :rolleyes:

Nuosirdi, tu cia mazajai suknele siusi :) Mano akimis ji per daug suaugeliska... ta prasme modelis. Bet siaip kaip suknute tai lb grazi, as tokios irgi noreciau :wub:

Atsakyti

Va mano lobiai :wub:

Priedas  2017-04-26 12.35.54.jpg   122,55KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  2017-04-26 12.36.09.jpg   134,2KB   1 Parsiųsta kartų

Mazes megztukui deliojau deliojau spalvas pas Vinci..gavosi tokios..ziuresim kas gausis  :D Galvoju, gal bandyt megzt is 4 giju? Turiu tik rudos 1 matkiuka, kitu po 2.

Twidus padesiu rudeneliui  :wub:

Atsakyti

Nuosirdi, tu cia mazajai suknele siusi :) Mano akimis ji per daug suaugeliska... ta prasme modelis. Bet siaip kaip suknute tai lb grazi, as tokios irgi noreciau :wub:

Aha, mažikei, na tokia ji ir mažikė 10 cm iki mamos ūgio trūksta, svoris beveik  toks pat :)

Na medžiagas rinksiuos, bet modeliukas man toks visai žaismingas atrodo, išleistuvėms panelės tokias siuvasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 balandžio 2017 - 12:47

Nu vat išleistuvėm tai taip, o pirmai Komunijai kažkaip tokia va kaip sako suaugėliška

aš su tokia ženytis eičiau :D

Atsakyti

Aha, mažikei, na tokia ji ir mažikė 10 cm iki mamos ūgio trūksta, svoris beveik  toks pat :)

Na medžiagas rinksiuos, bet modeliukas man toks visai žaismingas atrodo, išleistuvėms panelės tokias siuvasi.

siuvasi siuvasi, mano viena dukra labi panašią siuvosi. tik jos sijonas tiulinis buvo. nu tai sukainavo mums audiniai apie 30-40 eurų, ypatingai brangus gipiūras, gerai kad jo ten nedaug. na ir dar pasiuvimas, tik mums pažįstama siuvo, tai beveik nieko nepajėmė. vistiek sumoje gavosi kaip gera gariūninė suknė.

o ko ta balta neįtiko? man anoji tokia nekaltesnė :D nebent dukra nori pūstos

Atsakyti

Va va ir man jinai tokia N-18 :rolleyes: 

Lanade pasirinkimas didesnis nei bet kurioj lt el.pardėj, o jei siunčiasi daug, tai siuntimo išlaidos išsidalina.

Man tai reikėtų storos vilnos paltukui ir dar poros spalvų alpakos. Nu įsimylėjus aš ją konkrečiai :wub: 

Šiandien dariausi gliukozės tyrimą. Rodė 3.2. Nors prieš 3 valandas buvau uogienę valgius :hmm: 

Atsakyti

Liniuka, man irgi alpaka  iš Dropsų numero uno  :super:  Tai čia nuo uogienės taip lieknėji? :D Apie gliukozę tai nieko neišmanau...

Atsakyti

o kam dareisi Liniuka tą tyrimą jei valgius buvai?

man kiekvieną kartą pabrėžia kad tą dieną  nevalgom

man Dropsų alpaka kanda

šilkalpakė patinka  bet apseisiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 balandžio 2017 - 13:07

Ai dariausi tai šiaip ant bajerio :D  Pas mus darbe ši savaitė yra sveikatos, tai galim lankyt visokias mankštas, paskaitas ir vietoj pasidaryt gliukozės tyrimą, spaudimą pasimatuot, kmi. Tai va ir nušliaužiau ekspromtu. 

Atsakyti