Bet ar tikrai gausis pigiau nei LT Dops'ai? juk dar ir siuntimas kainuoja
Gal ir ne pigiau, bet Siulu dama istisai nieko neturi ir uzsakymus idomiai kazkaip gauna, jau jazkam paskirstytus... Mano asmenine patirtis su ja tokia...
Bet ar tikrai gausis pigiau nei LT Dops'ai? juk dar ir siuntimas kainuoja
Gal ir ne pigiau, bet Siulu dama istisai nieko neturi ir uzsakymus idomiai kazkaip gauna, jau jazkam paskirstytus... Mano asmenine patirtis su ja tokia...
Na vis tik parašiau siuvėjai ir tikriausiai suknutę siūdinsiu panelei savo. Va kažką panašaus
Tai tada kažkokiu užmestuku dar pasirūpinti teks, turim 3 baltus megztukus, bet prie suknelės nelabai nelabai...
Aloha is namu
Buvo sunki kelione per kopas mazike nuo mano ranku niekur nelipo, mociute buvo visai ne drauge.. vnz..pavargau alia uztat parsivezem pirma danti burnoj buvo abiems stomotologine kelione
Daug skaiciau diskusiju, alia ner sveikatos snd pasireikst, kilau 3.30 Uztat dabar kava pliumpinu ir laukiu kol dickiais gris is mokyklos.
Turiu maisa siulu pasidejus salia..medituoju
Nuosirdi, tu cia mazajai suknele siusi Mano akimis ji per daug suaugeliska... ta prasme modelis. Bet siaip kaip suknute tai lb grazi, as tokios irgi noreciau
Va mano lobiai
2017-04-26 12.35.54.jpg 122,55KB 1 Parsiųsta kartų
2017-04-26 12.36.09.jpg 134,2KB 1 Parsiųsta kartų
Mazes megztukui deliojau deliojau spalvas pas Vinci..gavosi tokios..ziuresim kas gausis Galvoju, gal bandyt megzt is 4 giju? Turiu tik rudos 1 matkiuka, kitu po 2.
Twidus padesiu rudeneliui
Nuosirdi, tu cia mazajai suknele siusi Mano akimis ji per daug suaugeliska... ta prasme modelis. Bet siaip kaip suknute tai lb grazi, as tokios irgi noreciau
Aha, mažikei, na tokia ji ir mažikė 10 cm iki mamos ūgio trūksta, svoris beveik toks pat
Na medžiagas rinksiuos, bet modeliukas man toks visai žaismingas atrodo, išleistuvėms panelės tokias siuvasi.
Aha, mažikei, na tokia ji ir mažikė 10 cm iki mamos ūgio trūksta, svoris beveik toks pat
Na medžiagas rinksiuos, bet modeliukas man toks visai žaismingas atrodo, išleistuvėms panelės tokias siuvasi.
siuvasi siuvasi, mano viena dukra labi panašią siuvosi. tik jos sijonas tiulinis buvo. nu tai sukainavo mums audiniai apie 30-40 eurų, ypatingai brangus gipiūras, gerai kad jo ten nedaug. na ir dar pasiuvimas, tik mums pažįstama siuvo, tai beveik nieko nepajėmė. vistiek sumoje gavosi kaip gera gariūninė suknė.
o ko ta balta neįtiko? man anoji tokia nekaltesnė nebent dukra nori pūstos
Va va ir man jinai tokia N-18
Lanade pasirinkimas didesnis nei bet kurioj lt el.pardėj, o jei siunčiasi daug, tai siuntimo išlaidos išsidalina.
Man tai reikėtų storos vilnos paltukui ir dar poros spalvų alpakos. Nu įsimylėjus aš ją konkrečiai
Šiandien dariausi gliukozės tyrimą. Rodė 3.2. Nors prieš 3 valandas buvau uogienę valgius