Uoj Kapseika net pavydu tokių kalėdų
virbalai su spynom ir raktais
paskaičiau netyčia horoskopą. nu tai šiandien palanku pradėti ką nors nauja. teks megzt
Aha, stereotipai yra velnio išmislas . Net toj pačioj šeimoj - ohoho- kokie skirtingi vaikai. Mokytoja vis mano dvyniais nusistebi. Aš tai stebiu ir džiaugiuosi įvairove. Sakykim, mano matematikas, kuris vakar sau beskaičiuodamas pasiekė 1 vietą LT savo amžiaus grupėje mintino skaičiavimo penkiakovėje (kam įdomu - www.miksike.lt, gali vaikai mokytis greitai skaičiuoti), kai reikėjo prieš porą dienų dauginti stulpeliu dviženklį su vienženkliu - ūbavo, kaip nesupranta, ką reiškia "turėti minty". Nors mintinai tuos pačius skaičius kažkaip stebuklingai daugindavo jau senokai. Nekalbant apie tokius uždavinius - kaip 22578-14785 - per kelias sekundes suskaičiuoja mintinai, kai aš net perskaityti jų nespėju. Tuo tarpu mano menininkė mergina, kuri vis sako, kad nekenčia matematikos - tą patį dauginimą iškart suprato ir išsprendė greičiau už brolį. Jai tikrai nelengva su matematika, bet vat kaip būna...
Kapseika - aš tai galvojau, kad tavo mezgimo mašina ėmė gaminti megztukus ir sukneles, kad Kalėdos . Ar šiemet auginsi šiltnamį? Daigelius auginiesi, ar pirksi?
va, į auskarų ir sveikatos temą http://www.delfi.lt/...a.d?id=74451660
ausyse begalė biologiškai aktyvių taškų. tai galim apsimest, kad badydamos skyles masažuojam juos paskui kiekvieną kart veriant /išveriant, bei šiai pasičiupinėjant
Restar, tavo nupasakoti gebėjimai ten man šiurpą kelia, nors ir nesu susipykusi su matematika, bet mintinai tai ne kažką.... O vat mano vienas grupiokas, kuris labai puikiai skaičiavo mintinai ir gerai kirto matematiką, tuo tarpu labai sunkiai gaudėsi kituose dalykuose, nors atrodo, kad jie visi iš matematinės ir techninės srities, beje jis pasuko savo hobio keliu ir dirba dabar vienoj televizijoj sporto komentatorium, tai kaip ir prasiverčia gal jam ta matematika
Kapseika - aš tai galvojau, kad tavo mezgimo mašina ėmė gaminti megztukus ir sukneles, kad Kalėdos . Ar šiemet auginsi šiltnamį? Daigelius auginiesi, ar pirksi?
oi, apie tokias Kalėdas, net svajoti nedrįstu
O šiltnamis jau eksploatuojamas - salotos, špinatai, krapai, petražolės, netrukus ir ridikai... palangės nukrautos daigais, tik šilumas pasiutusiai reikia, bijau, kad perstyps mano tie daigai, jei artimiausiu metu neišnešiu į šiltnamį, kai kurių pomidorų apatiniai lapai ėmė gelsti
oho, kaip tavo bernužėlis pavaro
tiesa, gal kuri turit minčių, kas geriau prancūzų ar lotynų kalba. sūnui reikia išsirinkti, aš kažkaip mąsčiau apie prancūzų, bent jau gyva kalba...vakar viena motka ėmė pasakoti, kaip lotynu gerai, neva tai matematinė kalba, kam sekasi matematika, seksis ir lotynu, o ir lavina mąstimą, dar sudeda pagrindus ispanų, italų kalbai. man visa tai taip naujai nuskambėjo pati mokiausi tris metus lotynų, šiai dienai žinių - nulis, bet nelabai aš rimtai į tą kalbą žiūrėjau, o ir mokytoja tokia nuvėsusi buvo
mano mama sakė klasėj turi tokį vaiką kuris gali puikiai skaičiuot mintinai bet va tas skaičiavimas stulpeliu jam kažkas baisaus nu ir ką tenka vertinimą atitinkamą rašyt
maniškis vaikis tai tinginys, aną dieną pratybas darė...skaičiavo vieną eilutę, kitą, o paskui pamatė kad analogiška viskas tik dešimtys keičiasi, raz raz surašė, bus gerai
Beje, jei ką tai aš noriu šio bei to iš Lanade
Beje, jei ką tai aš noriu šio bei to iš Lanade
yra išpardavimų gerų? Norėč ir aš vienos alpakos.... Gal kas gali įmesti tinklapį? Nerandu...
Www.lanade.de
mano šiltnamis atvažiuoja rytoj, nainainai,
aišku, ką veiksim savaitgalį
aš prie lanadės gal irgi prikiščiau kokį nagiuką. mažuliuką. bibliotekai. nu nes kažkaip alpakos pavasariui nelabai vilioja...
Bet ar tikrai gausis pigiau nei LT Dops'ai? juk dar ir siuntimas kainuoja