Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vargo vakarienė kartais būna su tais pardavimais...

tai pavyko prastumt tik tą vieną spintos valymo egzempliorių? :D

Atsakyti

Šarange, nesi susijusi? http://www.delfi.lt/...s.d?id=74418536

Atsakyti

Nu tikrai ne visi maištauja. Aš nemaištavau, mano sesės irgi ne, šiuolaikinių paauglių giminėj irgi yra, niekas ten nieko nemaištauja,bent kolkas, žinoma, kad paauglystė įtemptas ir sunkokas laikotarpis, tačiau kiekvienam savaip, nebūtinai  gal visi maištaut turi?  :hmm: 

Šiom dienom darbe nemaža diskutavom apie šiuolaikinį jaunimą. Tas jaunimas mūsų aptartasis tai maždaug nuo 20 iki 30m :D Turėjom čia tokių darbuotojų pagerintų... Tai pagrindinis "pateisinimas"visų, kad toks dabar jaunimas, atseit, nesistebėkim, tipo neatsakingi, nepunktualūs, nemastantys, neplanuojantys ateities ir pan. bet aš sakau ar tikrai visas jaunimas toks??? Turim pora ir totaliai priešingų pvz. kurie mandagūs, darbštūs, atsakingi, planuojantys ateitį ir pan. nors prie žaizdos dėk. Tai gal šaknys vis tik kažkur giliau negu amžiuj ir laikmety  :hmm: 

Atsakyti

Nea, aš su mediena nieko bendro neturiu, aš metalistė  :D 

Atsakyti

varau šiandien pas mamologą. Stengiuosi nesinervint. Mažu viskas gerai bus.

Sėkmės, viskas bus gerai  :4u: 

Atsakyti

tai pavyko prastumt tik tą vieną spintos valymo egzempliorių? :D

oj ne...daugiau negu pusės jau nebeturiu ;) dvi suknelės net į airiją iškeliavo.tikrai spinta dabar erdvesnė :D

Atsakyti

pagaliau pavyko prijungti, va mano Kalėdos :)

Priedas  ^BFA0E7C5227F2C3D6254E6EFE4C27E1B5BDB2BE6789ADCEDAE^pimgpsh_fullsize_distr.jpg   70,75KB   0 Parsiųsta kartų

Restar  :4u: viskas bus gerai...

Atsakyti

apie šiuolaikinį tą jaunimą (20-30 m) ir mano aplinkoj daug diskusijų, ir išvados labai panašios į Šarangės. darbe turiu keletą bendradarbių. tai iš 4 vnt, trys yra to šiuolaikinio tipo-keistoki. vienas iš jų viakinas, ta išvis kažkoks kosmonautas. vakar net apšaukiau. yra toks popieriaus "valgymo" aparačiukas. kiša jis ten lapus, susegtus metaliuku. sakau:nekišk, sugadinsi. o jis: visą gyvenimą (chachacha, realiausia kokius 3 metus) kišau su geležiukais, nieko nenutiko nei vienam aparatui. nu kad nenutiko, tai dar nereiškia, kad galima. vistiek ginčijasi, vs ne tokia nuostata-naiknau ir naikinsiu susegtus. tai prigrąsinau-nedrįsk, aparatas šalia manęs stovi-neleisiu. kol kas dar nebuvo atėjęs naikinti....

Atsakyti

o kas ten per pagaliukai komplektuose :hmm:

Atsakyti

Tai gal šaknys vis tik kažkur giliau negu amžiuj ir laikmety  :hmm:

Manau, kad šaknys visur :D  kompleksiškas ir komplikuotas reikalas čia. Bet labiausiai visiems kenkia stereotipinis mąstymas. Jaunimas toks ir viskas. O jaunimas, kaip ir senimas, būna visoks :D  

Atsakyti

Manau, kad šaknys visur :D  kompleksiškas ir komplikuotas reikalas čia. Bet labiausiai visiems kenkia stereotipinis mąstymas. Jaunimas toks ir viskas. O jaunimas, kaip ir senimas, būna visoks :D  

Iš dalies taip, ypač jei iš darbo biržos ateina, tai ar senimas, ar jaunimas TOKIE PAT kosmonautai :D Jų tikslai kur kas sunkiau suvokiami, tačiau aišku viena, kad tai yra (ne)darbas :D

Atsakyti

o kas ten per pagaliukai komplektuose :hmm:

tuose jungimuose yra skylutės, tai įkiši tą pagaliuką ir priverži ar tai atlaisvini su juo :mirksiukas:

o šiaip dėkui sektai įkvėpėjai :oro_buckis:

kurią čia dieną diskutavot apie juos, tai pamaniau pasidairysiu ebay kas čia per stebuklas, kokios kainos, o gi žiūriu visai netoli nuo manęs moteriškė pardavinėja, skelbimas jau gan senas, norėjo už visus 35 e. o aš jai parašiau, jei atsiunčiat už 20 - imu, nu ir ką, atsiuntė :victory2:

šiaip smagi komplektacija, visus tuos valus gali tarpusavyje į vieną ilgą sujungti, tik dar nepramezgiau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 26 balandžio 2017 - 09:59