Ai, kad būčiau į temą, tai ausis pasižymėjau 20m. Kaip bus su mažiuke, kol kas nesuku galvos. Bet kaip ir dauguma tikriausiai stengsiuos pavėlint šituos reikalus
Oi,Katukas truputį prajuokino.
Liniuka super teisingos psichologės klausosi. Kiekvieną kartą su ja susidūrus - atsipalaiduoju ir suprantu, kad svarbiausia -mylėti.
Labas rytas
1. Ten sendinti atvirukai - Alisa stebuklu salyje, ir metaliniai skirtukai knygoms, kazkaip nesitikejau tokiu kokybisku
Labai įdomūs dalykėliai
Kokios skanios spalvos
Ačiū
Aš radau internetu tokią suknelę ir galvoju Saulei nupirkti, prašau pasakykit savo nuomonę, man ji tokia kukli, kaip tik tokiai mergaitiškai šventei
Nieko neraukiu apie tinkamumą būtent pirmajai Komunijai, bet suknelė pati iš savęs mano akiai graži
--------------------------------
Aš ausis prasidūriau būdama 12, daug metų auskarų nebenešioju - nepatogu, su ilgais plaukais jie nelabai ir matosi Dukra kada norės, tada galės, nemanau, kad drausiu. Pas dičkį darželyje pamenu mergytės 5-6 m dauguma jau buvo prasidūrusios ir nagus lakuodavosi šventėm taip pat (kasdienai drausdavo pats darželis).
Dėl saviraiškos labai pritariu Liniukai, aš buvau pirmūnė su auskaru bamboje ir rožiniais/mėlynais/žaliais/violetiniais plaukais tam tikrais periodais AčiūD mano mama leido visus eksperimentus
Labas rytas
nu kam auckarai saviraiška o kam kenkimas savo sveikatai
būna gi jų ir be badymosi..nu bet ko norėt aš gi paniškai bijau adatų kai jos artinasi prie mano kūno, adata man skirta mezginiui susiūt, skylei užsiūt (o ne naujai padaryt kur jos netui būt)
vaikis į mane ir į tėtį šiuo klausimu (MB bijo kraujo, adatų, nebijo, o vaiks ir to ir to, pagerintas)
aną dieną žiūrėjau kažkokią lievą laidą apie vandens šarminimus, rūgštinimus su jonizatorium...nu ir ten kalbėjo apie kraujo sudėtį..vaiks klausė klausė, sako išjunk, aš jaučiuosi lyg mane skiepytu
Sveikos
Qqte, o kuom auskarai kenkia sveikatai Kiek žinau netgi tam tikrais atvejais gydo, jei į tinkamą tašką veriami. O šiaip pamąstymui kaži kas daugiau kenkia - auskarai ar plaukų dažai ar kosmetika
Neturiu mezginio... Ot nusiyvenau. Bet pastebėjau, kad kai mezgu neforsuodama, nekepdama vieno po kito tai gaunasi gerokai mielesni mezginiai.
Labas,
biškį kažkoks vakar keistas vakaras buvo matyt transo būsenoj buvau prisišnekėjau visokių "pievų"
tiek to.
Labas rytas
Dėl saviraiškos labai pritariu Liniukai, aš buvau pirmūnė su auskaru bamboje ir rožiniais/mėlynais/žaliais/violetiniais plaukais tam tikrais periodais AčiūD mano mama leido visus eksperimentus
Aš tai nedaug fantazijos turėjau jaunystėj, tai visi apsireiškimai apsiribojo plaukų spalvom. prima norėjau nusibalinti, bet tą padariau tik kirpčiams, kurie tuo metu buvo suveliami į tooookį stogą virš nosies. nepatiko balta spalva, norėjau kaštoninės. sugalvojau prisirinkt kaštonų, išviriau nuovirą ir išsiploviau plaukus....... tas šviesusis "čiubas" patapo.... žaliu
nu reikai nepamiršti, kad mano jaunystė prabėgo tuo laiku, kai netgi normalaus plaukų lako sunkiai galėdavai nusipirkti. tai darydavom tokį sirupą su juoda duona ir cukrumi nu tam "čiubui" pastatyt gi reikėjo kokio tai sutvirtinimo. o plaukų dažai ta buvo du: Irida ir Chna ai, nu meisto merginos gal daugiau turėjo visokių galimybių, aš gi kaime gyvenau....
vis dar nemezgiau
Liniuka sveikatai kenkia skylės pradūrimas, čia ta prasme. gi kraujas bėga žaisdelė būna paskui gal nekenkia kai sugyja
pas mano mamą buvo kažkokio lako buteliukas, jinai jo nenaudojo, aš mėginau velt statyt, kol kažkas paklausė ko mano grifka ryža, pasirodo su atspalviu lakas
Donstop, jei auskarų nenešioji daug laiko, tai skylės jau užsitraukė
kai mamos kaulijau skylių ausyse, tai vienas iš argumentų buvo, kad atitinkamai patiakius į gerą tašką pradurt, galvos nebeskauda visai ne esmė, kad man galvos tuo metu išvis neskaudėdavo
qqte, tai tau bet kokia žaizdelė turėtų būt labai jau kenksminga....
Oi, katuk, kaip linksmai gražinaisi jaunystėj. Nors esu vyresnė, bet tokių priemonių negirdėjau.
Aš tai be saviveiklinio ausų badymo daugiau nieko nedariau. Ir šiaip visada buvau tarsi šalia gyvenimo, kitokia nei kiti. Paauglystėj nemaištavau ir net man buvo labai nepriimtinas kitų maištavimas. Plaukus pirmą kartą nusidažiau prieš pora metų ir tai kuo artimesne savo plaukų spalvai, taip kad niekas net nepastebėjo šito pokyčio.
O užėjau paklaust, kaip šiemet drakiai - ar užsisakinės iš Lanade, nes jau lyg nuolaidos prasidėjo. Mano kolegė, kuri vis su manim užsisakinėja, šiandien pastebėjo.
aš 5 metus nenešiojau auskarų ir po to laisvai įsivėriau auskarus,neužsitraukia taip greitai ;)
labas rytas povės,liūtės ir kt. gražuolės
katuk nu tai aišku kenkia, žaizdelė ir yra sveikatos pakenkimas