Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika: https://grazinagum.c...jusu-sveikatai/. Aš druskos dedu, ir daugiau šiek tiek :).

Įdomu, ar Limit visgi gavosi valgomi, ar ne? Reiktų man susiraugti burokėlius, kuriuos iš anytos nušvilpiau, nes jie nesuvalgo ir paskui išmeta, o mes visus susimarinavom su obuolių sultim, kiek liko neraugtų.

Atsakyti

nu ką aš galiu pasakyti.

kažkotais ir nuotaika ir savijauta pagerėjo. nors gerklę ir skaudena toliau, bet jėgų atsirado šiek tiek.

ciberžolė jėga :super:

Atsakyti

o kur ja pirkt?prie prieskoniu buna?

Atsakyti

:D, nu, Katuk, džiaugiuosi. Aš tai ją skeptiškai geriu, raukydamasi, bet kad suveikia, tai gal ne placebas koks. Geriausia gal būtų kokioj ekologiškoj pardėj, bet aš Aliejaus pirkau. ta pati kolegė, kuri vartoja dideliais kiekiais ją (pirko pusė kilo, nes greit jai sueina :)  ), irgi ten pat pirko.

Traukinys pajudėjo :).

Atsakyti

o kur ja pirkt?prie prieskoniu buna?

jo, aš pirkau prieskonių skyriuke, bet gal tikrai geriau kokiam nors spec. padaliny :hmm:

Restar, :bigsmile:  apie kokį traukinį kalba eina? geros naujienos?

Atsakyti

Nu kaip pasiskaičiau aš apie tą ciberžolę tai ir man reik

nors irgi nemėgstu :)

Atsakyti

Štai ir aš. Buvau susigalvojusi pati sau darbo. Čia iš Niumos aprašytos serijos :D

Va mano grobis, iš foto tai aš tikrai jų nepirkčiau, bet... nusipirkau :D

Priedas  16111105_1548091368540422_662403212_n.jpg   89,23KB   0 Parsiųsta kartų

Ciberžolės ir aš nemėgstu, bet ko nepadarytum "prie chebros".... :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 sausio 2017 - 15:16

kokia bordine spalvaaaa

Atsakyti

Traukinys Vilnius:Kaunas :). Tiesioginė prasmė. Prieky atsisėdo šiaulietė ir visą laiką kalba telefonu, tai nervina, negaliu susikaupti dirbti. Reikia sutartis sudarinėt, pinigų nepripainiot...

Šarange, ir aš iš foto nepirkčiau :). Bet tu gi ką nors gražaus sutversi.

Atsakyti

Laba diena,

Restar, darkart nebandžiau raugt burokèlių. Vis ruošiuos nuo Kalėdų :D Atidėliojimas mano antras vardas  :rolleyes: ir kaip nuo to pagyt :hmm: 

Katuk, smagu girdėt apie tavo gerėjimus  :4u: 

Darbe turim Moters grožis arbatą. Vis mėgstu išgert po puodelį. Ten lyg irgi su ciberžole. Reiks patikrint sudėtį. 

Atsakyti

Tai man reiks užsiraugt ir tau atnešt paragaut kada :). Bet aš vakarais kažkaip be galvos būnu, nesugalvoju, ko noriu ir neprisimenu, ką reikia padaryt. Prasimalu kažkaip su vaikais besišnekėdama ar juos bevarinėdama :) ir pan.

Atsakyti

Šarange, kažin ar nebus tas siūlas su vadinamu "laukiniu šilku" :) esu čiupijusi tokį siūlą savaom itališkų siūlų "taške".

Kaip man patinka miagzt iš alpakos :wub:

Pridėta:

• Priedas  005.JPG   122,04KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  014.JPG   247,04KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti