As iki siol be auskaru ir nejauciu poreikio
Realiai net nesuprantu kam save zalot del to ko realiai ko gero niekas ne nepastebi arba pacios nenaudojam
Tureciau dukra stengciausi atkalbet is viso, nu nebent dukra i mane butu ir pati nenoretu
Realiai net nesuprantu kam save zalot del to ko realiai ko gero niekas ne nepastebi arba pacios nenaudojam
Tureciau dukra stengciausi atkalbet is viso, nu nebent dukra i mane butu ir pati nenoretu
Ir aš manau, kad pakankamai skylių kūne ir taip
Sveikos
Pas mus jokio terorizmo dėl auskarų nėr. Visa į mamą, kuri tik 30 metų turėdama ausis prasidūrė Kelis kartus buvau paauglių psichologės paskaitose, tai baigia mane įtikint, kad reikia labiau atsipalaiduot ir leist vaikams pakvailiot. Riba turėtų būti tik viena - saugumas (sveikata, fizinis savo ir aplinkinių saugumas, psichologinė sveikata). O visa kita reikėtų leisti išbandyti savo kailiu. Na įsivers tuos auskarus na ir kas? Na taps gotu na ir gerai, tegul pabūna, kol atsibos. Paaugliams itin svarbu saviraiška ir priklausymas kokiai nors grupei. Ta saviraiška suaugusiojo akimis žiūrint dažnai kvailai atrodo, čia ir yra sunkiausia susilaikyt neuždraudus. Nemoku papasakot nuosekliai, bet jei turėsit galimybę pasiklausyt Aušros Kurienės, tai labai rekomenduoju. Tikrai motyvuotai ir su pavyzdžiais apie viską kalba. Ir knygą yra parašius Kaip užauginti žmogų.
Limit, nu kaip gražiai judviejų suknios atrodo
Ir niekada nesakyk niekada mano viena pažįstama ausis prasidūrė būdama maždaug 50 metų ir dabar labai savim patenkinta
Aš atsižymėjau penkiolikos, iš pradžių nešiojau daug, didelių, įvairių o paskui gal 10 metų vaikščiojau su vienais ir tais pačiais auskarais dabar vėl įvairovė
Na, galima rast visokių filosofinių paaiškinimų ir išvedžiojimų. Dauguma gyvūnų patelių yra ryškesnės už patinus, turi kokį nors "papuošalą". Nuo akmens amžiaus moterys norėjo kažkaip pasigražinti, ir prisigalvodavo visokių puošmenų, ar tai būtų sagos, apyrankės, kaklo pauošalai, rūbai, lygiai taip pat ir auskarai ar žiedai. Yra visokių laukinių ir ne tik genčių su savais "nukrypimais".
Buvo netgi teorijų su sveikatos elementais.
O mes galim tiesiog įsivaizduot, kad pabrėžiam savo grožį. Vat mergaitės atviros-nori būti tiesiog gražios visaip kaip, dar nesuvokia, pasąmonėj užkoduotas tas seksualumo demonstravimas.
Ir nereikia sakyt, kad ne ne, jau aš tai nieko nenoriu suviliot. Vienas iš pagrindinių žmogaus instinktų-daugintis. Tai vat ir vilioja patelės patinus, konkuruoja, kuri ryškesnė
Ne kitaip, katuk, ne kitaip ar gaidys, ar briedis, ar liūtas - visi pasipuošę
Nu ne visai. Daugumos žinduolių patinų ir patelių išvaizdos skirtumai pasireiškia tik dydžiu. Patinai stambesni, jų plaukai/ragai/ nagai didesni. Kaip beje ir žmonių. Bet dėl ryškumo tai abejoju.
Vis tik pripažįstu, kad greičiausiai nusišnekėjau. Kažkur kažką girdėjau, faktų nepatikrinau, bet leidau sau pasireikšti
Bet vistiek manau, kad žmonių patelių noras puoštis susijęs su seksualumu.