Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As iki siol be auskaru ir nejauciu poreikio

Realiai net nesuprantu kam save zalot del to ko realiai ko gero niekas ne nepastebi arba pacios nenaudojam

Tureciau dukra stengciausi atkalbet is viso, nu nebent dukra i mane butu ir pati nenoretu

Atsakyti

Realiai net nesuprantu kam save zalot del to ko realiai ko gero niekas ne nepastebi arba pacios nenaudojam

Tureciau dukra stengciausi atkalbet is viso, nu nebent dukra i mane butu ir pati nenoretu

Ir aš :D manau, kad pakankamai skylių kūne ir taip :D

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Pas mus jokio terorizmo dėl auskarų nėr. Visa į mamą, kuri tik 30 metų turėdama ausis prasidūrė :D Kelis kartus buvau paauglių psichologės paskaitose, tai baigia mane įtikint, kad reikia labiau atsipalaiduot ir leist vaikams pakvailiot. Riba turėtų būti tik viena - saugumas (sveikata, fizinis savo ir aplinkinių saugumas, psichologinė sveikata). O visa kita reikėtų leisti išbandyti savo kailiu. Na įsivers tuos auskarus na ir kas? Na taps gotu na ir gerai, tegul pabūna, kol atsibos. Paaugliams itin svarbu saviraiška ir priklausymas kokiai nors grupei. Ta saviraiška suaugusiojo akimis žiūrint dažnai kvailai atrodo, čia ir yra sunkiausia susilaikyt neuždraudus. Nemoku papasakot nuosekliai, bet jei turėsit galimybę pasiklausyt Aušros Kurienės, tai labai rekomenduoju. Tikrai motyvuotai ir su pavyzdžiais apie viską kalba. Ir knygą yra parašius Kaip užauginti žmogų. 

Limit, nu kaip gražiai judviejų suknios atrodo :wub:  

Atsakyti

Ir niekada nesakyk niekada  :D  mano viena pažįstama ausis prasidūrė būdama maždaug 50 metų  :D ir dabar labai savim patenkinta  :D 

Aš atsižymėjau penkiolikos, iš pradžių nešiojau daug, didelių, įvairių  :D  o paskui gal 10 metų vaikščiojau su vienais ir tais pačiais auskarais  :rolleyes: dabar vėl įvairovė  :wub: 

Atsakyti

Na, galima rast visokių filosofinių paaiškinimų ir išvedžiojimų. Dauguma gyvūnų patelių yra ryškesnės už patinus, turi kokį nors "papuošalą". Nuo akmens amžiaus moterys norėjo kažkaip pasigražinti, ir prisigalvodavo visokių puošmenų, ar tai būtų sagos, apyrankės, kaklo pauošalai, rūbai, lygiai taip pat ir auskarai ar žiedai. Yra visokių laukinių ir ne tik genčių su savais "nukrypimais".

Buvo netgi teorijų su sveikatos elementais.

O mes galim tiesiog įsivaizduot, kad pabrėžiam savo grožį.   Vat mergaitės atviros-nori būti tiesiog gražios visaip kaip, dar nesuvokia, pasąmonėj užkoduotas tas seksualumo demonstravimas. 

Ir nereikia sakyt, kad ne ne, jau aš tai nieko nenoriu suviliot. Vienas iš pagrindinių žmogaus instinktų-daugintis. Tai vat ir vilioja patelės patinus, konkuruoja, kuri ryškesnė :D 

Atsakyti

Katuk, nu kad kaip tik dažnai gamtoj patinai puošnesni už pateles būna. Pvz. gaidys už vištą gi gražesnis :D  Čia tik moterys prieš vyrus staiposi, o gamtoj patinai pateles grožiu vilioja :D 

Atsakyti

Ai, nu tai tada viskas aišku, kas pas žmones patinai😊

Bet šiaip tai vištos paukščių giminės, o pas žinduolius kažkail kitaip viskas, ar ne :hmm: 

Atsakyti

Ai, nu tai tada viskas aišku, kas pas žmones patinai😊

Bet šiaip tai vištos paukščių giminės, o pas žinduolius kažkail kitaip viskas, ar ne :hmm:

Ne kitaip, katuk, ne kitaip  :D ar gaidys, ar briedis, ar liūtas - visi pasipuošę  :lol: 

Atsakyti

Ne kitaip, katuk, ne kitaip  :D ar gaidys, ar briedis, ar liūtas - visi pasipuošę  :lol:

Nu ne visai. Daugumos žinduolių patinų ir patelių išvaizdos skirtumai pasireiškia tik dydžiu. Patinai stambesni, jų plaukai/ragai/ nagai didesni. Kaip beje ir žmonių. Bet dėl ryškumo tai abejoju.

Vis tik pripažįstu, kad greičiausiai nusišnekėjau. Kažkur kažką girdėjau, faktų nepatikrinau, bet leidau sau  pasireikšti :D 

Bet vistiek manau, kad žmonių patelių noras puoštis susijęs su seksualumu.

Atsakyti

Bet vistiek manau, kad žmonių patelių noras puoštis susijęs su seksualumu.

Nu nesakyk, grafkė pirmūnės ausy  :hmm: čia gal ne apie seksą  :lol: 

Atsakyti

Nu nesakyk, grafkė pirmūnės ausy  :hmm: čia gal ne apie seksą  :lol:

Čia ne puošimasis, čia saviraiška, maištas.

Seksas ir seksualumas man truputuką skirias. Lytiškumas gal greičiau tas seksualumas. T.y. noras išskirti, parodyti savo lyties išskirtinumą. 

Atsakyti

:D ojei kaip jūs čia linksmai vakarojat :D apie gamtą ir visą kitą :) 

tos psichologės knygą ir aš norų sąraše turiu, tik va, nėr kada :(

Atsakyti