pargrįžau...
šiandien, ryt, svetimų vaikų dienos pas mus, tai užšokus į pardę susigundžiau arbūzu mažiesiesiems smakams, tas džaugsmas beveik 7 eurai, daugokai, ką...
Ristina, Limit, viską konspektuoju
su savo demokratija ir nuolaidumu šliejuosi prie Restar kažkaip netrukdo man tie retkarčiais paspalvinti nagučiai, auskariukų iki šiol neprisireikė, jei ims kalbinti, spėju sutiksiu, aišku ir auskariukai bus atitinkami...
apskritai po Ligvitos komentaro supratau, kad tokiais klausimais labai sunku diskutuoti, nes gaunasi vienas apie ratus, kitas apie batus
Suprantu as ir nora pasipuost, ir pustu sukneliu grozi, bet kai ketvirtoke su trisdesimtmetes sukuosena ir makiazu...
kas yra trisdešimtmetės makiažas ir kad jo nereikia venuolikametei įsivaizduoju, viskas Ok, kas yra trisdešimtmetės šukuosena - va čia kas kita...aš jau neužilgo keturiasešimtmetė, tik kartą savo gyvenime dariusis salone šukuosena, kuri beje mano manymu, net labai tiktų ir vienuolikametei (kažkokia paturbinta eglute papintas vienas šonas, užsibaigiantis iš daugybės atskirų sruogelių, susuktu kuoduku)...ok, ok buvo ten to lako šiek tiek, bet jei ir tai vienuolikametei užpurkš to lako, tai irgi nematau nieko blogo...va tokiaisi atvejais ir prasideda nesusikalbėjimas...nesakau, kad nieko nedraudžiu, bet stengiuosi, jau atskirti, kur nediskutuotina, o kur dar galima šiek tiek perbraižyti ribas