Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba :4u:

Limit, graži suknelė :wub:

Vakar naktį man matyt pavasariopasiilgiapresija :D tai prisipirkau spalvotų ir baltų rūbų :)

Aš radau internetu tokią suknelę ir galvoju Saulei nupirkti, prašau pasakykit savo nuomonę, man ji tokia kukli, kaip tik tokiai mergaitiškai šventei :)

Pridėta:

Atsakyti

pargrįžau...

šiandien, ryt, svetimų vaikų dienos pas mus, tai užšokus į pardę susigundžiau arbūzu mažiesiesiems smakams, tas  džaugsmas beveik 7 eurai, daugokai, ką...

Ristina, Limit, viską konspektuoju :4u:

su savo demokratija ir nuolaidumu šliejuosi prie Restar :rolleyes: kažkaip netrukdo man tie retkarčiais paspalvinti nagučiai, auskariukų iki šiol neprisireikė, jei ims kalbinti, spėju sutiksiu, aišku ir auskariukai bus atitinkami...

apskritai po Ligvitos komentaro supratau, kad tokiais klausimais labai sunku diskutuoti, nes gaunasi vienas apie ratus, kitas apie batus :rolleyes:

Suprantu as ir nora pasipuost, ir pustu sukneliu grozi, bet kai ketvirtoke su trisdesimtmetes sukuosena ir makiazu... 

kas yra trisdešimtmetės makiažas ir kad jo nereikia venuolikametei įsivaizduoju, viskas Ok, kas yra trisdešimtmetės šukuosena - va čia kas kita...aš jau neužilgo keturiasešimtmetė, tik kartą savo gyvenime dariusis salone šukuosena, kuri beje mano manymu, net labai tiktų ir vienuolikametei :rolleyes: (kažkokia paturbinta eglute papintas vienas šonas, užsibaigiantis iš daugybės atskirų sruogelių, susuktu kuoduku)...ok, ok buvo ten to lako šiek tiek, bet jei ir tai vienuolikametei užpurkš to lako, tai irgi nematau nieko blogo...va tokiaisi atvejais ir prasideda nesusikalbėjimas...nesakau, kad nieko nedraudžiu, bet stengiuosi, jau atskirti, kur nediskutuotina, o kur dar galima šiek tiek perbraižyti ribas  :D 

Atsakyti

mano panos skyles ausyse įsitaisė gal kokių 7 metų :hmm:  nematau nieko blogo, kai kontroliuoji, kas tose skylėse kabo. nors, jei būtų neprašę, turbūt pati ir nesugalvočiau. Asmeniškai pati ausis "pasiturbinau" 17 metų.

nagų lakas... aš netoleravau, močiutė kiekvieną kart nulakuodavo... šiais laikais yra visokio ten vaikiško to nagų lako, kuris tiesiog nusplauna po kiek kartų.  tai tegul tos mergaitės žaidžia tuos grožio salonus.

šukuosenos... na, tortų ant galvos tai nei jaunystėj, nei 30, nei 40 nemėgstu pati, mano panos irgi tą paveldėjo :D. bet susišukuoti šiek tiek šventiškiau kartais reikia ir mergaitėms, ypatingai prie šventiškų rūbų. nors kažkodėl man tokios šventės kaip pirma komunija,, tai asocijuojasi su paprastumu, tyrumu, grynumu, todėl palaidi plaukučiai, su minimaliu prisegimu kokiu tai gražesniu pats tas, na gal kokia garbanėlė pagarbanota. lakas kartais praverčia, tiesiog kad išsilaikytų ne 5 minutes tos garbanos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 25 balandžio 2017 - 14:36

a jo, į mokyklą griežtai neleidžiu jokių grožybių. neleidau :rolleyes:  nes dabar tai makiažo šiek tiek dedasi, vien dėl to, kad reik gi visus spuogus paslėpti :D

bet pamenu, esu netgi perrengusi ryte, kai apsimovė šortukus vos užpakalį dengiančius

Atsakyti
siandien labai pritariu katuko mintims :) nes kai as berna auginu, tai mano pasvarstymai teoriniai tik gali but, bet skaitau katuka ir deliojasi mintys, kad panasiai turbut ir as galvociau/daryciau mergaite augindama
Atsakyti

Nuoširdi, labai faina tokia suknytė. paklausk dukros nuomonės.

Atsakyti

Pas mus auskarų poreikis labai anksti atsirado. Vyresnioji labai anksti norėjo, bet šiaip taip tempėm iki 10 m. Prisimenu prieš pat 10 gimtadienį prasidūrė, kad spėtų iki gimtadienio sugyt ir jau galėtų dovanotus auskarus įsivert. Kartu su ja tada vieną ausį prasidūrė ir vyriausias sūnus, kuriam buvo 14. Mažoji irgi anksti pradėjo norėt, tai sakėm, kad turi kaip sesė sulaukt 10m. Bet prasidūrė anksčiau, neprisimenu, ar 9, ar 8 buvo, bet vyresnioji sesė labai užtarė, sakė, nejaus nuoskaudos, kad jai vėliau leidom. :) Nežinau, dėl tų auskarų nemačiau didelės problemos, pati kartais kokius padarydavau, jei susitardavom. Ir šiaip visokių žaismingų, vaikiškų yra, manęs nepiktino jų auskarai ir nieko šokiruojančio ar  bjauraus nenešiojo.  Sūnus vėlyvoj paauglystės buvo išsididinęs tą skylę su storu auskaru, bet paskui praėjo tas kvailiojimas ir dabar jau keli metai iš vis nebenešioja.

Aš pati būdama 16 sau prasidūriau vieną ausį, bet niekaip nesugebėjau įsivert auskaro, nors visom kruvinom rankom ilgai bandžiau, bet lenktas kabinamų auskarų kabliukas ir storos mano ausys niekaip nepasidavė suvaldomos. Tai teko tą skylę užsigydyt ir paskui nueit, kad pradurtų. :)

Atsakyti

Labas

Ligvita gal gali imesti nuoroda is kur pirkai skirtukus?

Atsakyti

Labas

Ligvita gal gali imesti nuoroda is kur pirkai skirtukus?

Pirkau cia ir tikrai rekomenduoju, nes gavau labai greit - per pora savaiciu, tikiuosi cia pardavejo pliusas, o ne tai, kad man tiesiog pasiseke :)

https://www.aliexpre...0608.0.0.stONhv

Atsakyti

ai kokie katuliai pas ta pati pardaveja :) mane viskas su katinais zavi  :)

https://ru.aliexpres...61ff1d8ef&tpp=1

Atsakyti

mūsiškis jau apsiprato :)) sukūlė lempą :)

Atsakyti

ai kokie katuliai pas ta pati pardaveja :) mane viskas su katinais zavi  :)

Kadangi Mantas patempe lupa - ir man reikia... tai uzsakiau jam is cia - issirinko katuli su nata

https://ru.aliexpres...0608.0.0.rgbjJO

Yra ir katukas su siulu kamuoliu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 25 balandžio 2017 - 19:10