Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na, nežinau, kaip ten su tais pavyzdžiais....

aš taip net nemoku špakliaus užsidėt, kaip mano dukros kad užsikrauna.... tikrai niekas artimoj aplinkoj taip nesidažė.

stiliaus jausmas gal net geresnis nei mano. bet čia sakyčiau, mano kaimiška prigimtis išlenda. o jos tai miestietės totalios :D

o jeigu vėl paliesti religinę temą, tai man atrodo kokia 70 proc ir tėvų nelabai suvokia, kas per šventė ta pirmoji komunija. viskas dėl mados, dėl bandos jausmo...

Atsakyti

Nu dėl 70proc. tai gal ne... bet 50proc. gali būt :D Bet tai kodėl tada būtent tie labiausiai puikuojata švente, nu čia kaip ir su krikštynom panašiai....  :hmm: 

Atsakyti

Nu dėl 70proc. tai gal ne... bet 50proc. gali būt :D Bet tai kodėl tada būtent tie labiausiai puikuojata švente, nu čia kaip ir su krikštynom panašiai....  :hmm:

šventėm tai puikuojasi, bet kaži kaip po švenčių :hmm:  kiek sykių bažnyčion užsuka...

Atsakyti

Atsimenu, po bernų Komunijos kitą sekmadienį kunigas paprašė pakelt rankas, kurie praeitą sekmadienį ją pirmą kartą priėmė, tai buvo vos kelios rankos :D

Man labiausia patiktų, jei visi vaikai su albom būtų. Gražu ir tvarkinga.

Tą švarkelį, kur gavom, tai irgi dėvėjo tai pačiai progai su tortine suknia. Suknią irgi gavom, reikėjo matyt, kaip Rusnės akys žibėjo :D Bet sutarėm, kad dėvės tik namie arba karnavale kokiam :D

Atsakyti

Ai, dar dėl auskarų, tai vaje vaje, koks noras  :blink: Spaudimas laiks nuo laiko nustatyt terminą, kada jau galės, tai sutarėm 10 gimtadieniui, bet aš visai ne už. Pati gal 17 prasivėriau :rolleyes: 

Atsakyti

Kapseika, marš megzt !!!!!! :mad2: :lol:

Atsakyti

Kapseika, marš megzt !!!!!! :mad2: :lol:

:bigsmile: geras  :bigsmile: 

Ne vien Kapseikai praverstų tokia "rekomendacija"  :lol: 

Atsakyti

Ai, dar dėl auskarų, tai vaje vaje, koks noras  :blink: Spaudimas laiks nuo laiko nustatyt terminą, kada jau galės, tai sutarėm 10 gimtadieniui, bet aš visai ne už. Pati gal 17 prasivėriau :rolleyes:

Pas mane irgi su auskarais vis iškyla šnekos, bet man tikrai negražu tokios mergaitės su auskarais, o dar ir vargo būtų, nes gi pamestų, būtų ašarų, vai vai :). Maniškei tai jau 10, bet terminą kažkur toliau nukėliau, jau neatsimenu :). Tik paklausė, kada aš pati prasivėriau. Žinau, kad vasarą po 9 klasių - į 10 jau atėjau su skylėm. Tai gal maždaug bent iki panašaus laiko pavyks atidėti.

O dėl lakavimo, - negražu, nereikia, bet gi jos taip nori... Kažkaip nerandu baisiai daug argumentų, kad gražiai paaiškinčiau, kodėl ne. Tai ir leidžiu. Man nieko neleido, tai ir nemoku nagų lakuoti iki šiol. Manau, kad savo griežtą ne pasilaikysiu svarbesniems dalykams. (Gerai, gerai, aš ir taip skysta ir nuolaidi, kas to nežino :B ).

LImit - aš šiandien tokia be fantazijos - nu nesuprantu, nuo kur ir kaip ta kišenė megzta :). Prieš kokias 2 dienas galvojau apie panašų modelį su kišenėm. Jaučiu, kad Ristinos žavi kišenėta tą paskatino, bet žinau, kad su mašina niekada taip neišmoksiu, tai svarsčiau, kaip galima paprastai kišenes pasidaryti :). O kaklui jokio išėmimo visai nedarei?

Atsakyti

Pas mane irgi su auskarais vis iškyla šnekos, bet man tikrai negražu tokios mergaitės su auskarais, o dar ir vargo būtų, nes gi pamestų, būtų ašarų, vai vai :). Maniškei tai jau 10, bet terminą kažkur toliau nukėliau, jau neatsimenu :). Tik paklausė, kada aš pati prasivėriau. Žinau, kad vasarą po 9 klasių - į 10 jau atėjau su skylėm. Tai gal maždaug bent iki panašaus laiko pavyks atidėti.

O dėl lakavimo, - negražu, nereikia, bet gi jos taip nori... Kažkaip nerandu baisiai daug argumentų, kad gražiai paaiškinčiau, kodėl ne. Tai ir leidžiu. Man nieko neleido, tai ir nemoku nagų lakuoti iki šiol. Manau, kad savo griežtą ne pasilaikysiu svarbesniems dalykams. (Gerai, gerai, aš ir taip skysta ir nuolaidi, kas to nežino :B ).

LImit - aš šiandien tokia be fantazijos - nu nesuprantu, nuo kur ir kaip ta kišenė megzta :). Prieš kokias 2 dienas galvojau apie panašų modelį su kišenėm. Jaučiu, kad Ristinos žavi kišenėta tą paskatino, bet žinau, kad su mašina niekada taip neišmoksiu, tai svarsčiau, kaip galima paprastai kišenes pasidaryti :). O kaklui jokio išėmimo visai nedarei?

Atsakyti

Ristinčik, sąžine tu mano😀bet pasakyk kiek akių kūnui dėjai?

įklimpau aš su vienu mezginiu, optimistė mat, įsivaizdavau galinti imti ir nubrūžinti megztini MB. Gavosi taip, kad bus tysuoklis man, bet rankoves vis tiek turiu permegzti...  

Limit, ar gerai įžiūriu, tu tik vieną kampą nuapvalinai?

Atsakyti

kapseika, abu nuapvalinau.

Restar, uždėjau 20 akių ir pridėjau tolygiai suapvalindama kampus, kol gavau tinkamo ilgio, paskui lygiai taip nuiminėjau.

Ir taip, kaklas visai neišimtas, lygus, savaime susiformavo. bandžiau daryt su išėmimu, bet nesusitvarkiau su korta kitai pusei, permezginėjau gal 7 kartus, Nitė matė, tokiam panašiam megztiniui, tai savo suknei jau nebesukau galvos ir baigiau lygiai. Pečiai nuleisti kažkiek, bet nedaug. Gal kiek ir trūksta to išėmimo, bet planuoju dar Inspirą prie jos, tai bus apykaklės vietoj ji man :D

Atsakyti

Ristinčik, sąžine tu mano😀bet pasakyk kiek akių kūnui dėjai?

Kad aš žinočiau... kadangi pats didžiausias tankumas, tai spejų, kad 70-0-70.

Atsakyti