Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man pvz čia irgi ne pats geriausias variantas

pirmos-komunijos-suknele-167897-9953.jpg

Atsakyti

Sveikos, aš pritarsiu Katukui. Kol proto ribose ir ne į pamokas, tegul dabinasi. prisiminiau savo draugę, kuri augina du berniukus, kaip ji baisėjosi, kitos draugės mergaite, kuriai, tuomet penkiametei, mama nulakavo nagučius. dabar galiu tik pasidžiaugti, kad gyvenam viena nuo kitos toli ir ji nemato mano grožio, kai kartais sumąsto pasidabinti :P

Olaiva, tavo rodomos jau karnavalinės, bet ne kiekvienam tai duota suprasti, su skoniu jau arba yra arba ne...

Limit, jau kaip jūs abi su dukriuku mokat reprezentuoti tavo puikiuosius mezginius, kad ui.... tavo suknutė kirbina norėjimą ir reikėjimą. savaitgalį jau nusistebėjau Fb rodytu Ristinos megztuku, kad net nėjo patikėti jog taip paprasta ir taip puiku, dabar tavo suknutė. spėju, kad užbaigusi savo nevykėli megztinį, bandysiu ir aš kažką iš paprastuolių. tiesa, gal papasakosi ar parodysi, kokios formos kišenę darai, kai šitaip montuoji iš šono.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 25 balandžio 2017 - 09:39

o pvz tokia mielai papuoščiau ir nematyčiau nieko blogo

104658_2.jpg

Atsakyti

man Komunijai persiuvo mamos vestuvinę suknelę, tokia paprasta šiek tiek platėjanti žemyn storokos medžiagos buvo, plaukus paliko palaidus o viršuj supynė vainiką iš drakoniukų, dar rūtų vainiku padabino

mamai buvau labai graži, sau ne itin :D kitos buvo su pūstom sukniom :D

dabar pačiai sau jau būčiau graži

o tada man patiko tik šukuosena :D

Atsakyti

o pvz tokia mielai papuoščiau ir nematyčiau nieko blogo

Bet šita be lakinės šukuosenos  :D 

Atsakyti

Bet šita be lakinės šukuosenos  :D

bet gal nors lakierkas apsiaus :)

Atsakyti

Sveikos,

vakar ilgokai naktinėjau prie kompo, šiandien apsiblausus iš ryto...

Man irgi negražu tortinės suknės ir dukrų neaprengčiau taip, bet visai galiu suprasti, kokios laimingos tos mergaitės. Apskritai, kuo daugiau žmoguje "kaimo" blogąja prasme, tuo  įdomiau jie supranta pasipuošimą... Na, bet iš tiesų, tai kas mums darbo, atsakingos esam tik už save ir savo vaikus.

Kapseika - jau nebekovoju su vėjo malūnais dėl mergų lakavimosi. Svarbu priminti, kad nusivalytų, kai tas lakas visai baisiai atrodo... Dantis sukandus ir savo tušą leidau naudoti, nors man labai bjauru buvo, bet ir vaidino karnavalą ar kokias indes, baisiai mėgsta kurti modelius visokius, persirenginėti ir pan. Na, negi žlugdysi kūrybiškumą. Tik tuo ir guodžiuosi :).

Atsakyti

Labas rytas, Nėr paprasčiau tą suknią numegzt- du gabalai ir rankovių du gabalai :D susiūt, viskas :D Kapseika, tokios kišenės:

Priedas  IMG_4046.JPG   114,94KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Suprantu as ir nora pasipuost, ir pustu sukneliu grozi, bet kai ketvirtoke su trisdesimtmetes sukuosena ir makiazu... 

Atsakyti

Sveikos,

Šiandien vėl iš paskos....

O aš bjauri mama ir nagų tiesiog neleidžiu lakuotis, ausų vertis irgi dar neleidžiu, neleidžiu ir kitokių kičinių nesamonių... O kaip vaikui suformuosi skonį, jei viską leisi, ką pvz. leidžia sau draugė beskonio... nesupras kas gražu o kas ne :D Bet dabar, žiūriu, jau puikiai supranta, kad gražu ir skoninga, o kas ne, o gal ir blogų pavyzdžių ne tiek daug bemato.

Tortinės suknelės viena yra su skoniu ne kažką, o kitas dalykas kažkaip ir nevietoj jos.... Dažniausiai jomis rengiasi tos, kurios mažiausiai ir suvokia, kas tai per šventė :) o gal jau ir praėjo ta mada, nes buvo laikas kai ir į išleistuves ėjo su tortinėm, maždaug prieš 10m, bet dadar kaip jau jau tortų nei ant galvos, nei ant pilvo nesideda, nei per išleistuves, nei per vestuves (dauguma).

Atsakyti

Nu dėl tų gražu negražu, su skoniu be skonio...man gali būt negražu bet nedrįsčiau taip jau teigt kad va aš su skoniu o anos draugės mama tai be skonio

man mama daug ko neleisdavo...na o bet tačiau aš suaugus kai į ją pažiūriu ir tada ir dabar nesakyčiau kad jinai labai su skoniu yra

Atsakyti

Tai taip, neleidimas su skoniu neturi nieko bendro, aš gal per daug į vieną krūvą surašiau, bet skonis su neskoniu irgi turi ribas. Sorry, bet tortinės suknelės šiuo laiku tikrai yra beskonybė, tačiau nereiškia, kad netortinės visos su skoniu. 

Atsakyti