Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas

Limit suknė liuks. spalva aišku, nekokia :D

Ligvitos siuntinio irgi nesupratau :D bet gražu

nemezgiau.  bet drugelius brandinu :rolleyes: taip sakant, lėliukės pavidale daba :D

Atsakyti

įkvėpta Limit suknelės mergaitei,ir aš užsisakiau siūlus,megsiu Luknei.nes tragiškai nėr ką kuklaus,bet dailaus nupirkti...nuomotis vestuvinės tai nesinori,nors mokytoja sakė,kad oj, su visokiom ateina  :blink: bandysiu prisiminti,kaip su bruoliu kliošą megzt :)

Atsakyti

idėjai :D

15722846_40981thumb650.jpg

Atsakyti

įkvėpta Limit suknelės mergaitei,ir aš užsisakiau siūlus,megsiu Luknei.nes tragiškai nėr ką kuklaus,bet dailaus nupirkti...nuomotis vestuvinės tai nesinori,nors mokytoja sakė,kad oj, su visokiom ateina  :blink: bandysiu prisiminti,kaip su bruoliu kliošą megzt :)

Pas mus tai mokytoja baisiai taktiska, ji taip graziai suvede, kad i tas vestuvines gales po visko persivilkt ir kad sukuosenu nedarytu (blyn kaip gerai, kad as berniuka auginu, vargse mergaite butu, nes nu niekaip nesuprantu kas per sukuosenos su tona plauku lako 4-5klasej...)

Atsakyti

O aš ir nepagalvojau, kad mašina galima koriuką megzt, atrodo toks sudėtingas raštas.

Vyro kolega, beje, nusipirko mašiną. Bandžiau išklaust, kas ten megs jis pats, o gal žmona. Tai kaip ir vyrai - jiems gi detalės neįdomios, nieko nežino, tik girdėjo kad telefonu konsultavosi dėl naudojimo ir priežiūros ypatybių. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 balandžio 2017 - 09:37

Pas mus tai mokytoja baisiai taktiska, ji taip graziai suvede, kad i tas vestuvines gales po visko persivilkt ir kad sukuosenu nedarytu (blyn kaip gerai, kad as berniuka auginu, vargse mergaite butu, nes nu niekaip nesuprantu kas per sukuosenos su tona plauku lako 4-5klasej...)

į kai kurias mamas pažiūrėjus,aš pilnai tikiu,kad mergaitės ateis lakuotos ir su pūstom suknelėm.nes net mamom akys žiba,kai mokytoja apie ilgą baltą suknelė pakalba :D man irgi žiba,bet aš apie šilkmocherį pagalvoju :D

Atsakyti

ai, kalbat lyg ne moterys būtumėt.... pasipuošti visom norisi, o ypač mažom. kaip kas supranta puošmenas, čia jau kita kalba, bet tas ir įdomu, kad mes visi skirtingi

man mažai būnant irgi šukuosenas darė. plaukų lakas buvo deficitas....

Atsakyti

katiniukų?

1. dc8539e8c4756593ef454ca6d1dac430.jpg
Atsakyti

fantazija likučiams

29e4abba82f6b0fe0e902f07004dcd33.jpg

Atsakyti

ai, kalbat lyg ne moterys būtumėt.... pasipuošti visom norisi, o ypač mažom. kaip kas supranta puošmenas, čia jau kita kalba, bet tas ir įdomu, kad mes visi skirtingi

man mažai būnant irgi šukuosenas darė. plaukų lakas buvo deficitas....

moterys esam,bet viskam yra ribos ir vieta.į karnavalą ir taip galima eiti,bet kai kam ir kita proga atrodo dailu...

4fd32897-245c-48e5-8ed3-52a74f621c1a.JPG

P1291540.JPG?height=400&width=300

Atsakyti

na, kaip ir sakau, visų skoniai ir supratimas skirtingi. tau negražu, man negražu, o kokiai nors Onutei tai yra grožio etalonas. nedagu tų progų toms mergaitėms pasijausti princesėm...

Atsakyti

na, kaip ir sakau, visų skoniai ir supratimas skirtingi. tau negražu, man negražu, o kokiai nors Onutei tai yra grožio etalonas. nedagu tų progų toms mergaitėms pasijausti princesėm...

aš,kiek pamenu,princesiškais baltais rūbais džiaugiausi,kai vaidinau vaikystėje Girstučio kalėdiniuose vaidinimuose pūgą.toooookia graži suknelė buvo :D

Atsakyti