Labas
Limit labai grazu!!!
Limit, verti mane iš kojų - superinis įvaizdis ir sukniai 100 balų! Ir aš noriu... Tik man reikia gerokai ūgio nuimti, kad taip atrodyčiau .
Rasyte - aš irgi "Seseris" žiūriu, susiradau netyčia, kai dar visas serijas galėjau rasti mediatekoje. Man tinka, negalėčiau miegoti detektyvų kokių prisižiūrėjus, o šitas toks "bezobidnas".
Ligvita - bet ir projektines/testines skaras turbūt pavyksta kažkur "pramušti", na, arba bent tikiesi, nes visų gi nesunešiosi.
Kokių gražių spalvų mėginukas džiūsta - pelenų rožės, džinso, mėtinės ir kiaušinio trynio spalvų ♥. bent kas nors iš kurios nors vis tiek iš jų turi gimti. Labai reikia plono paprasto megztuko prie džinsų. Džinsų irgi, beje .
Ligvita - bet ir projektines/testines skaras turbūt pavyksta kažkur "pramušti", na, arba bent tikiesi, nes visų gi nesunešiosi.
Tai be abejo tikiuosi. Be to turiu pasiulyma barterinei fotosesijai, kuriai reikia surinkt gaminius iki geguzes vidurio, kad gauciau sau maksimaliai naudinga rezultata.
Vis dar delioju pasiulyma naujam potencialiam pardavimu taskui, nes ten reikia kazka tureti, o ne siulyti galimybe numegzti...
Ir aisku uzsakymai niekur nedingo, reik juos spet
Na ir mano trys darbai, bent jau si menesi dar trys, paskui gal jau du liks.
Labas rytas
Va toki grazu siuntini is kinieciu siryt gavau
Nė nesupratau, kas ten?
Kaip uzsimaniau panert tasiuka koki ar krepsi ir sunaikint laros atsargas nuo sketukines suknios
Nusipirkau 5 nr vaseli. Nu siulas vistiek ne virvegal nereikia 9 nr
Aš irgi baisiai noriu nertos tašės ir sunaikint šiek tiek likučių, nusižiūrėjau tokius 2 modelius:
Bet kur rasti laiko tokiems niekučiams? Niekaip nespėju su rūbais...
Šiokios tokios mano suknios foto. Šiaip labai smagi, kutena šiek tiek, bet pakenčiamai Šitam pavasariui pats tas
Tiesiog wow ir suknia, ir kaip gula
Labas rytas
1. Nė nesupratau, kas ten?
2. Aš irgi baisiai noriu nertos tašės
1. Ten sendinti atvirukai - Alisa stebuklu salyje, ir metaliniai skirtukai knygoms, kazkaip nesitikejau tokiu kokybisku
2. Mano svajoniu tasiukas nertas, praejusia vasara taip ir nepriejo rankos iki jo
Labas rytas
Kažkoks man jausmas, kad sekta iš žiemos miego pabudo, kasdieną po naujieną, o dažnai ir ne po vieną
Liniukos natsumis dailus ir labai tinkantis sau tokio modelio bijau - tos "šikšnosparnio" rankovės greičiausiai vizualiai didins ir taip didelę mano viršutinę kūno dalį, o kita abejonė, kad kaklas per mažai išimtas, man reikia gilesnių.
Limit suknia gražioj dermėj su nešiotoja. Pirma mintis - galėčiau ir aš ką panašaus nusimegzt, bet tada primenu sau, kad man megztos suknios ir netinka, ir nepatinka.
labas rytas,
vis gi bus ne mezgiminis vardas,o vaikų knygų herojaus tokio riebaus dramblio Elmeris
Labas rytas, labai skambus ir "slystantis" vardas. Tik ne visiems prisimint
Labas rytas
Pabaigtukas
Krapsčiausi kotais ilgai, virš mėnesio...
Siūlai Alize Bella Batik, virbalai 2,25 ir 3.
Modelis iš galvos.
Sūnus ne nuotaikoj fotografuotis, bet megztuku labai patenkintas
Kokios skanios spalvos
Laba diena gavau šiandien pamegzt truputuką kažkaip kol kas su kabliu mano dryžius mezgasi, per šią savaitę numezgiau viską, ką purmadienį išardžiau ir net šiek tiek į priekį pasistūmėjau Nite, esu tau dėkinga už pečių juostos paprotinimą, tikrai neprašoviau, darydama i-cordą.
Tobula pradžia
pa-ga-liau
išpildžiau seną Luknės norą- turėti dramblį-pagalvėlę
Meilybė
Griežimas dantimis - tai vieni iš miego judesių .......
Ačiū..Viskas žinoma ir išbandyta. Labiausiai padeda savęs kontrolė ir pastangos dienos metu atpalaiduoti veidą... O jei dantis sukąsti - tai jau ... Šiąnakt pati atsibudinėjau nuo griežimo, o ryte jaučiu koks veikas "pavargęs"....
na va, pasivaiksciojom, link miego traukia O dar laukia kruva darbu...
Kokios skaros Koooks pateikimas
Sveikos
Smagu mezginius matyt. Ypač Lace pradžia žavi Ligvita skarų karalienė
Skrolindama pagalvojau, kad Gadget grįžo, o čia pasirodo Abelo su lėlytėm žaidžia
Koks gražuolis katinas
Baigiau savo Natsumi. Ir jau galvoju, kad dar vieną megsiu kitos spalvos. Nu žiauriai jis man smagus.
O čia Miglė juokingą kadrą pagavo, sako matosi, kad saulės pasiilgai
Oho, mergyt Viena nosis belikusi SUPER
Limit nu laabai labai suknia
reikia kaip ****
visą vakarą nesamonem užsiiminėjau nėriau tą savo tašę
gaunasi kieta, bus jaučiu karzinka siūlam sumest nes vašelį paėmiau 3 nr
per daug dugną platinau. raitojasi, tingiu ardyt, pabandymui sueis
vietoj to kad megzčiau suknią. kolegė laukia
vietoj to kad megzčiau suknią. kolegė laukia
matosi, kad labai nori megzt ja
as irgi viena skara stumiu vis, jau pusantros naujos numezgiau bet stumt nebera kur, tai reiks sivakar ciupt
Blyn niekaip, neiprantu, kad rytais nebelieka laiko pamegzt, dar siryt kasharas ant nervu mina. Mantas nupirko jam koncervu ir matyt nepataike carui su skoniu, eda kai visi is namu iseinam ir mato, kad nieko geriau jau negaus. Tai siryt mane terorizuoja, kadangi nepasiduodu terorui, - visa ryta bando i spinta isibraut, is serijos negi as tikrai nematomas, ot vat ir matomas be be be ...