Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niekaip dar, kai parašiau, kad kodėl turėčiau meluoti, kad laiku neatvyko suknelė, tai gavau atsakymą, ponia, niekas neliepia meluoti, čia dėl to, kad greičiau pinigėlius gautumėt, bet jei jūs galite laukti apie 2 mėn, tai tada gerai...Kažką panašaus gavau.

Ot kokie  :unsure: , na anksčiau ar vėliau turi grąžint pinigus  :4u: 

Donstop - man ir šitas neberniukiškas tavo mezginys :). Spalvos OK, bet kažkas link mergiatiškumo traukia, nors tu ką. Gal tie pereinami siūlai. Bet čia tik mano toks skonis, aš tolerantiška.

Viskas ok, kažkodėl visi megztiniai jam sulaukia tokio komentaro temoje  :)  Stebiuosi aišku, kokia gi tada berniukiška spalva, jei net žydra ne, bet klausimas retoriškas, nes "užsakovas" spalvas renkasi pats  :)​ 

Atsakyti

Man tai grazu, reikia spalvu ir sviesos. Turbut dauguma berniukiskus tamsesnius isivaizduoja  :hmm: 

Atsakyti

Viskas ok, kažkodėl visi megztiniai jam sulaukia tokio komentaro temoje  :)  Stebiuosi aišku, kokia gi tada berniukiška spalva, jei net žydra ne, bet klausimas retoriškas, nes "užsakovas" spalvas renkasi pats  :)​ 

žinok, kad greičiausiai net  ne dėl spalvos. dėl pačio modelio.

pvz. man rodos vyriški megztiniai tokiom kaip ir aukštesnėm  ar siauresnėm apykaklėm. gi jiems dekolte demonstruot nereik :D

dar yra tokai nuomonė, kad reglanas labai sušvelnina formas ir bruožus. vyrams reik kampuotumo.

bet čia labai viskas subjektyvu. ypač šiais laikais

na, ir trečias dalykas turbūt praktiškumas. tokios šviesios spalvos tikrai reikalauja didesnės priežiūros

Atsakyti

Limit, labai graži lengvutė, kaip pūkas suknelė, nors man rankovių beveik norėtųsi, kažin ar nebus šalta.

Su tai gegužės orais, tai niekada negali žinoti - vyresniajai dukrai mezgiau suknelę ir dar vėliau švarkelį, tai buvo pats tas, nes buvo šalta, lynojo. O antroji sulaukusi tos suknelės vos galėjo su ja ištvert per šventę, nes buvo didžiulis karštis, apie 30. Apie švarkelį jau nė nekalbu. O abi ėjo panašiu laiku.

Atsakyti

Liniuka neprisimenu ar padekojau uz dzinsu rekomendacija  :4u:  prisiminiau tos pacios firmos bliuskute pamacius.

Atsakyti

Smagu, kad Ligvitos svajonė taip pildosi - daug užsakymų skaroms 

Oi ne tik uzsakymus cia rodau - dalyvauju daugybeje mezgiminiu projektu. Uz tai gaunu nemokamai aprasymus ;) o ir busimoms klientems kazka parodyt reikia.

Bet taip, paskutiniu metu mezgu beveik tai ka noriu ir ne Lietuvos rinkai

Atsakyti

Limit, labai graži lengvutė, kaip pūkas suknelė, nors man rankovių beveik norėtųsi, kažin ar nebus šalta.

Su tai gegužės orais, tai niekada negali žinoti - vyresniajai dukrai mezgiau suknelę ir dar vėliau švarkelį, tai buvo pats tas, nes buvo šalta, lynojo. O antroji sulaukusi tos suknelės vos galėjo su ja ištvert per šventę, nes buvo didžiulis karštis, apie 30. Apie švarkelį jau nė nekalbu. O abi ėjo panašiu laiku.

Kerpena, tai va, kad negali žinoti. Rankovėms siūlo nebeliko :D Į diržiuką sumezgiau visą visutėlį iki paskutinio galiuko :D

Bet jei kas, turim tą atiduotą švarkiuką. 

Mano bernai kai ėjo irgi gegužės vidury prieš porą metų, tai ojojoj, kaip šalta buvo, skrandų reikėjo :unsure: ir vėjas nežmoniškas pūtė. Tikiuos, iki šių metų gegužės vidurio jau būsim peržiemoję pavasarį. Kątik nusnigo kąsniais didžiuliais Š. mieste :rolleyes: 

Atsakyti

tuo tarpu kai Konstitucijos pr. giedra :D

sako, kad gegužis bus šiltas. šiltesnis nei įprastai

Atsakyti

Va toki grazu siuntini is kinieciu siryt gavau

Priedas  IMG_20170424_172550_362.jpg   139,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 24 balandžio 2017 - 16:39

2017-2018 KnitPro katalogas, failo dyfis 40MB

http://zova.lt/galle...alogue 2018.pdf

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 24 balandžio 2017 - 17:53

Kaip uzsimaniau panert tasiuka koki ar krepsi ir sunaikint laros atsargas nuo sketukines suknios

Nusipirkau 5 nr vaseli. Nu siulas vistiek ne virvegal nereikia 9 nr

Atsakyti

Kaip uzsimaniau panert tasiuka koki ar krepsi ir sunaikint laros atsargas nuo sketukines suknios

Nusipirkau 5 nr vaseli. Nu siulas vistiek ne virvegal nereikia 9 nr

Tai cia tik bandymu keliu..

Atsakyti