Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

aš šiandien Katuko sesė. Ieškau preteksto ant ko užriaumot :B , net iš šalies pažiūrėjus matosi mano nuožmi išraiška ir papūsta nelaimingo vaiko lūpa :). Tai jau gerų žodžių iš manęs nelaukit. Esu pavydolė :B. Bo nes nieko beveik nemezgiau. Penktadienį laksčiau į Alytų, grįždama meldžiausi, kad tik nesustotų mašina pakelėj. Malda padėjo :B . Po tokios įtampos buvo siaubingas vakaras...

Šeštadienį nuo mašinos pagaliau dulkes nusiurbiau ir galvojau - va, imsiu ir numegsiu megztuką iš pirmo karto pagal aprašymą. Nesvarbu, kad ne man gausis, svarbu - gražiai. Tai kas iš to išėjo - kažko krito ir pynėsi akys pradžioje, tai išėjo eilinis mėginukas, trijų rūšių siūlais pamezgiau, o ketvirto nespėjau pradėt. Kabo iki šiol, net nežinau, kas ten gavosi. O kai šeštadienį priprašiau vyro nufotkinti man, kas darosi sode, nes seniai buvau, jis vis su broliu važiuoja ir būna iki išnaktų, tai man tiek per ilgai vaikus vienus palikti, o kartu - šalta, tai... sekmadienį teko lėkti gelbėti :).

Vaizdelis mano šiltnamyje :). Tikrai buvo ką veikti, šiandien  2 mazoliai ant dešinės rankos, nes nepasitenkinau vien tik šiltnamio sutvarkymu, ir sulaužytų kaulų jausmas.

18073396_1452746374762545_1400307019_n_m

Katuk, tu tik sulauk to šiltnamio planuotu laiku, tai vai vai, kiek turėsi ką veikti :). Nebent jau susikasei, paruošei jam dirvą iš anksto. Parsivežiau maišelį špinatų lapų, o ridikai pagal amžių jau seniai tupi, įtariu, taip ir neužaugs iki normalaus dydžio, šalta buvo, gal ir per drėgna pas mane. Nors žolės labai gražiai augo su špinatais :). dar morkyčių pakraščiukais pridygę, tikiuosi, kad bus zuikiams anksti skanauti.

Atsakyti

Restar, takelis atrodo labiausiai sužėlęs :D

tame ir piktumas man, kad noriu šiltai kapstytis po daržus, o ne su kailiniais :B

o ir pievos neišplėšėm, bo nu nes šalta ir šlapia, pas mus dar viskas žliugsi toj pievoj....

dar plane trys lysvės lauke 1x3 m :rolleyes: jau kad auginsiu.... tik nežnau ką :D

Atsakyti

Kerpena, nu žinok man tas drugelis irgi labai patiko.... tik vat glumina ta balta spalva... kaži ar būtų efektas, jei mažesnio kontrasto spalvos :hmm:

Atsakyti

Kerpena, nu žinok man tas drugelis irgi labai patiko.... tik vat glumina ta balta spalva... kaži ar būtų efektas, jei mažesnio kontrasto spalvos :hmm:

Man gražu būtų, jei mažesnis kontrastas vienos spalvos  :rolleyes:  arba kokia oranžinė su tamsiai mėlyna :wub:  

Atsakyti

Man kaip tik ir nepatiko tas spalvų kontrastingumas. Asmeniškai man labai gražu mėlyna su smėlio spalva...

Vat manęs žemės ūkis kol taip šalta išvis nevilioja, netgi atvirkščiai, atstumia, o dar ir siaubingai šlapia. Vakar tik medelius kelis popiet pasodinom, bet jau reikėjo....

Atsakyti

na, beveik įkalbėjot :bigsmile:  nes tokių visokių likučių turiu, kurių vienam megztiniui nepakaktų pilnai, o vat pusei jau pats tas.

daugiausia tai visokių žalių atspalvių. tik matyt kai šalta, tos žalumos ir nesinori :D dropsų alpakos turiu, nu bet kad gal ne taip ir šalta :D

visokių atmazkių :B 

Atsakyti

Arba pilka su mėlyna :). Mano megztukas šiandien pilkas, sijonas mėlynas, pėdkelnės pilkos, batai juodi, o raištukai mėlyni, rankinė (nauja) - mėlyna :).

Na, man Limit mezginiai savo paprastumu fantastiški -tobulai prabangaus paprastumo ♥.

Niurzgėjimas ima praeiti, tai ir kitas pagirsiu :) . Liniukos figūra irgi pirmiausia į akis krito ♥. O koks siūlas? Ir ar sudėtinga susigaudyti aprašyme? kažkur turiu, bet net nežiūrėjau, vienas iš "chotelkų" buvęs (o gal dar yra?).

Smagu, kad Ligvitos svajonė taip pildosi - daug užsakymų skaroms - nėra nervų su siuvimais, dydžių tikimais-netikimais, mezgi ir visada gaunasi. Graži fotosesija. Imu norėti ir sau tokio neprobleminio mezginio, kai nereikia bijoti, ar tik dydis.

Donstop - man ir šitas neberniukiškas tavo mezginys :). Spalvos OK, bet kažkas link mergiatiškumo traukia, nors tu ką. Gal tie pereinami siūlai. Bet čia tik mano toks skonis, aš tolerantiška.

Ingriga - ką tu mezgi ir iš ko?

Atsakyti

Sveikos :4u:  Nu ačiū ačiū už tas pigūras :D Nors man dabar momentas, kai jaučiuosi labai stora :D Nu nes vakar matavausi vienas kelnes ir pasiėmiau dydį, į kurį galvojau tilpsiu, o netilpau. Ir nesvarbu, kad namie turimos visos per didelės :B Vis tiek depresija :D  Solisol, siūlas pats geriausias ir tobuliausias Drops Alpaca :wub:

Aprašymas nesunkus, nors gal toks ir neatrodo. Jau vien tų žymeklių kalnas. Bet principą įkirst nesunku, o tada ir žymeklių nebereikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 24 balandžio 2017 - 13:43

Katuk drugelis grazus, man tai irgi maziau kontrasto noretusi.

Atsakyti

toks jis buvo mažas :D

Va mazam tai matosi meino kailis :) susirinko katulis graziasias abieju veisliu savybes - akytes zalios zalios  :wub: 

Smagu pas tave dabar, musu pencininkui uzeina pasiautimai, bet jau daug miega, kartais net slepiasi nuo Manto meiles priepuoliu  :D 

Atsakyti

Va mazam tai matosi meino kailis :) susirinko katulis graziasias abieju veisliu savybes - akytes zalios zalios  :wub:

Smagu pas tave dabar, musu pencininkui uzeina pasiautimai, bet jau daug miega, kartais net slepiasi nuo Manto meiles priepuoliu  :D

oj,kaip jis kvailioja namie,tikrai jaucias,kad jauniklis :)

Atsakyti

Restar Papillon'a "mezgu" is medvilnes su linu "Silto siulo"

Atsakyti