Sveikos,
aš šiandien Katuko sesė. Ieškau preteksto ant ko užriaumot , net iš šalies pažiūrėjus matosi mano nuožmi išraiška ir papūsta nelaimingo vaiko lūpa . Tai jau gerų žodžių iš manęs nelaukit. Esu pavydolė . Bo nes nieko beveik nemezgiau. Penktadienį laksčiau į Alytų, grįždama meldžiausi, kad tik nesustotų mašina pakelėj. Malda padėjo . Po tokios įtampos buvo siaubingas vakaras...
Šeštadienį nuo mašinos pagaliau dulkes nusiurbiau ir galvojau - va, imsiu ir numegsiu megztuką iš pirmo karto pagal aprašymą. Nesvarbu, kad ne man gausis, svarbu - gražiai. Tai kas iš to išėjo - kažko krito ir pynėsi akys pradžioje, tai išėjo eilinis mėginukas, trijų rūšių siūlais pamezgiau, o ketvirto nespėjau pradėt. Kabo iki šiol, net nežinau, kas ten gavosi. O kai šeštadienį priprašiau vyro nufotkinti man, kas darosi sode, nes seniai buvau, jis vis su broliu važiuoja ir būna iki išnaktų, tai man tiek per ilgai vaikus vienus palikti, o kartu - šalta, tai... sekmadienį teko lėkti gelbėti .
Vaizdelis mano šiltnamyje . Tikrai buvo ką veikti, šiandien 2 mazoliai ant dešinės rankos, nes nepasitenkinau vien tik šiltnamio sutvarkymu, ir sulaužytų kaulų jausmas.
Katuk, tu tik sulauk to šiltnamio planuotu laiku, tai vai vai, kiek turėsi ką veikti . Nebent jau susikasei, paruošei jam dirvą iš anksto. Parsivežiau maišelį špinatų lapų, o ridikai pagal amžių jau seniai tupi, įtariu, taip ir neužaugs iki normalaus dydžio, šalta buvo, gal ir per drėgna pas mane. Nors žolės labai gražiai augo su špinatais . dar morkyčių pakraščiukais pridygę, tikiuosi, kad bus zuikiams anksti skanauti.