Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mums gegužės 14 bus Komunija,suknelę kaip ir turi,bet prie jos būtinas baltas megztukas.turi ir 2 megztukus,bet abiejų baltumai ne sukneliniai,tai praktiškai turim tik batelius...nespėjo mūsų mokytoja užrezervuoti albų,tai reiks suknelės kitos ieškoti...

Atsakyti

Laba diena, 

Lace pradžios spalvynas iš galvos neišeina, kaip gražu :wub: Užbūrė tos spalvos.

Agnexxx, kaip tik savaitgalį tavo skaras apžiūrėjau, galvojau, kur iš SM dingus :hmm: 

Vakar pabaigiau žieminę suknelę sau :D Galvojau, tik į spintą reiks padėt, bet va, ryte sniegą pamačius, šiandienį darbą atėjau :D tik foto neturiu, liūdnuma su fotografavimu pastaruoju metu  :unsure: 

Rusnės irgi laukia Pirma Komunija. Penktadienį turėjo primatavimą, suknelė bus mano megzta, švarkelį, jei bus šalta, iš pusseserės gavom, tik pamišom iš kaimo pasiimt, gal kaip nors iki geg. 13 susiorganizuosim, o gal jau ir pavasaris pagaliau ateis.

Atsakyti

Sveikos is LT  :D 

Siaurej palikau pavasari..vilnius pasitiko sniegu  :unsure: o as su plona odinuke ir sportbaciais  :blink:  :D Patekau i kita siaure  :D 

Nuglosciau vakar twidus :wub: tik tamsiai melyna sp nlb patiko, kitos  :wub:  

Siandien dar yr planas Vinci aplankyt  :B 

Olaiva, dramblyyyys  :4u: gerai, kad mano mergele nnemato..reiketu ir jai  :wub: 

Liniuka su visa figura ir natsumi kaip studencioke  :clap: 

Lace kampukas lb graziom spalvom  :super: 

Aprengtos Barbes ir Bratzes kokios monikenes  :sokiai: 

Donstop megztukas vasariskas  :super:  nu bet as savo berno niekaip tokiu atspalviu neaprengciau.

Ligvita - kaip visada  :super: 

Einam kavos..ir laukia vizitas pas dantiste..feeee..fuiiii..

Atsakyti

Va, truputis buitinių pasimaivymų:

Priedas  IMG_3940.JPG   87,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3946.JPG   114,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3962.JPG   102,77KB   0 Parsiųsta kartų

Triusikai juodi ir pasijonio dar nėr. Gal spėsiu dar sumontuot :)

Atsakyti

Sveikos, Abelo, labai ačiū už imfo, turėsiu už ko užsikibti, kalbėdama su gydytoju 😉 O dabar , masinės pagyros : mezgusios, siuvusios ir nėrusios vaikams - giriu 👌 Kad artimiausiu metu lėlių nerėdysiu - faktas, nes vaikas liepe visas lėles padovanoti ar parduoti ☺ Liniuka ❤ Ligvitos skaros žavios 👍 Vokietaites labai giria šį serialą http://m.imdb.com/title/tt2628232/Daug gražių rūbų, tame tarpe ir megztų turėtų būt. Žanras gal kiek atbaido, bet laikotarpis ir vieta įdomūs, gal ir pabandysiu

Pridėta:

Atsakyti

Limit,kaip gražu...gal ir man Luknei kažką nubrūžinti...bet neturiu siūlų baltų   :cry2: 

Atsakyti

Nu gi nebūtini super balti rūbai :) nebent norisi pačioms puoštis  :wub: 

Aš tai tikra asocialė :B bus komunija ir jau tuoj tuoj. Bet nieko nesiruošiu. Jokių ten balių/festivalių. Rengsis albom. O po apačia nors ir su trenigasais.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ačiū pastebėjusiom mano darbelį  :4u:

Nuoširdi, kaip baigėsi reikalai su suknia iš kiniečių?  :4u:

Prie gero greit priprantama - taip džiaugiausi, kad turiu kelias laisvas valandas sau, kol vaikai daržely/mokykloje.. o dabar mano zuika susirgo, baigėsi mezgimas kuriam laikui  :rolleyes:

Pas šiltą siūlą trokių skanių naujovių atsirado, kaip atsilaikyti ir nieko nenusipirkti  :blush-anim-cl: Vilna us linu ir vilna su medvilne  :wub:

wool-linen-134-salaviju-zalia-1.jpg?t=10

wooly-cotton-135-salaviju-zalia-1.jpg?t=

Atsakyti

Kai buvo susirinkimas, klebonas pasakė, kad albų nebeturi (kur jos dingo nežinau), kad ieškotumėmės patys rūbelių :)

Limit, graži suknutė :) :wub:

Tos "tortinės" kur spektakliui siunčiau ir tikiuosi pataisys, tai pirmai Komunijai nevilksi, per didelis tortas, reikia pracėkinti pardes, o jei ne, skubiai pas siuvėją :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 balandžio 2017 - 11:55

Nuoširdi, kaip baigėsi reikalai su suknia iš kiniečių?  :4u:

Niekaip dar, kai parašiau, kad kodėl turėčiau meluoti, kad laiku neatvyko suknelė, tai gavau atsakymą, ponia, niekas neliepia meluoti, čia dėl to, kad greičiau pinigėlius gautumėt, bet jei jūs galite laukti apie 2 mėn, tai tada gerai...Kažką panašaus gavau.

Atsakyti

Sveikos,

Visą rytą vejuosi... Tokių nemalonių reikalų darbe... nu prie gero darbo birža nepriveda...  :oh: 

Mums irgi jau pranešė komunijos datą, bus gegužės 27d, mano nuostabai tai bus šeštadienis. Suknelės neturiu ir gaut nežinau kur. Luknė netgi nenori megztos, aišku, ji nelabai žino ko nori išvis... Laiko dar kaip yr numegzt, bet ir aš neturiu didelio noro, ypač kai nėra konkrečios idėjos...bet iš bėdos paskutinę naktį galima nubruolint gal  :hmm: Siūlo neturiu ir aš, bet žinau kur gaut :D Dar mane stabdo pasuknė....

Limit, labai dailu nors ir paprasta  :wub: 

Liniukos pasirodyme tai man labiausiai patiko pigūra, baltai pavydu.... Megztukas sam saboj gražus, bet matytas, tai tokio įspūdžio nepalieka.

Iš Ligvitos pasirodymo labiausiai patiko foto ir tai kas po skarom ir samanom  :rolleyes:  :D 

Daugiau nebeprisimenu ką mačiau....  :oh: 

Per pietus ir pas mus gerai pasnigo šlapiais skudurėliais .

Atsakyti

Pasijutau nevisai asociale, Mantas drabuzius sventinius turi, ant virsaus albos bus. 

Patiko, kad pas mus nebus galima visiem is eiles fotografuot, - bus fotografas.

Atsakyti