Gadget nu kaip tu gražiai apykaklę apdailini
pries pat uzraukimą siaurini kazkiek ar ne?uzbaigta Icordu?ar kaip?neinmatau
derinukas laaabai, tik spalva labiau ryza nei pelenu rozes matau
kaip tik apie niumos alpaka norejau klaust. kaip elgiasi po skalbimo. nebus netiketumu issukus su masina??? nesivelia, nesitraukia?
nemesk į skalbimo mašina. 100 proc vilna. Mano bepirštės pirštinės susivėlė. Netyčia viena pateko. Antrą teko tyčia skalbt
Bet paprastai skalbiant- nesikeičia siūlas.
Labos
Niuma, apie ką ta knyga? Iš aprašymo atrodo, kad apie nieką, o tu rašai, kad užkabino. Smalsu, kas užkabino.
Matai, aš kai dirbau prie skirtingų vadų, mačiau daug skirtingų vadovanimų stilių. Ir žinau, kaip jaučiausi paskutiniu metu, kai galėdavau ateit, kada noriu, išeit, kada noriu. Bet kai ardavau- tai valandų neskaičiuodavau per sezoną. Ir kai yra vadai, kuriam nesvarbu, kiek valandų sėdi, bet svarbu rezultatai.
Ir yra vadai, kur turi ateit 8.00 ir išeit 16.45, arba pageidautina po 18 val, su 45 min pertrauka. Ir jam ne tiek svarbu, ką veiki, svarbu esi vietoj. O grįžčiau būtent į šitą variantą.......
o toj knygoj ir patvirtiną šią idėją.
Mano rytinis įrašas į 2017.10.26 darbo užrašų lapelį: Švenčiu jubiliejų turėdama savo verslą
Gadget nu kaip tu gražiai apykaklę apdailini
pries pat uzraukimą siaurini kazkiek ar ne?uzbaigta Icordu?ar kaip?neinmatau
derinukas laaabai, tik spalva labiau ryza nei pelenu rozes matau
ai, čia pelenų rožė turi būt man tai tokai rusva.
bet derinukas tai jo, tiesiog internetinis. palaidinė graži.....
a jo, ne į temą. iš neturėjimo ką veikt vakar per piet aplankiau ponių laimę. HUmana vadinas ji. tai nukoviau visiškai gerutėlį Zaros vilnonį klostuotą sijoną, tada Comma smulkiai languotą sijonuką su kišeniukais, naujutukas, kišeniukai net užsiūti, bei Veromodos fainutę palaidinę, trikotažinę, kasdienai, bet irgi gerutukę. nu ir aišku, ne po dvim eurų, už visus tiek nesumokėjau. apsipatenkinus.
Labas
Visiems ligoniukams
eisiu per piet ciberžolės su kefyru aišku sunkiau, bet gal kaip nors.....
Citrinos isispausk
"pipirai sustabdo ciberžolės per greitą perdirbimą žarnyne ir kepenyse, todėl geriau įsisavinama"
Mano kovinė liemenė (iš per pirtį nukautų siūlų). Pac tas rūbas šalčiams, leidžia dèvėt plonytes palaidines.
O tai rankos nesala, nesuprantu as liemeniu