Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

OOOO!!! Grįžo mano įkvėpėja! Labas, gadgetuk  :victory2: aš gi vis tavo RV projektus žiūrinėju, prieš žaizdama su lėlėm :D

Katuk, meskis link siuvimo  :mirksiukas: tau ten irgi labai jau neblogai gaunas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas :4u:

Kiek grožių :wub:

Donstop megztukas dailių spalvų :wub:

Ligvitos skaros :wub: Tokios net dūžtamos porcelianinės atrodo :wub:

Lace, gražiai gaunasi, laukiu pabaigos :wub:

Olaiva, tu nereali mama, kiek daug meilės tame drambliuke matau :wub: :wub: :wub:

Gadgetuko ir Abelo lėlių rūbai :wub:

Liniuka, tavęs jau pusė beliko, labai gražiai atrodai ir megztukas labai tinka, super :wub: Ar yra receptas?

Aš šiandien pabaigsiu paklodę, bet siūlų babina dar nesibaigė :rolleyes: :D :huh2:Teks dar vieną megzti :)

Sužinojau, kad gegužės 20 bus pirma komunija, reikia skubiai ieškoti suknutės. Kur?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 balandžio 2017 - 10:43

aha,

intensyviai vakar Gariūnuose ieškojau užuolaidoms audinio.

nu beveik radau. bet nenusipirkau :D

o galėčiau siūti.

bet su siuvimu yra šioks toks nepatogumas. siūnant negal iserialų spoksot :D

Olaiva, nu tu pastabi labai :B  iš tikro kažkoks papilkėjęs tas mano gyvenimas. spėju, kad viskas dėl šalčio. neįmanoma. ledainė. man net žiemą taip šalta nebuvo. ne namie. lauke.

laukiu šią savaitę šiltnamio :B  nu ir ką su juo veikt, kai toks oras. vakar vakarop kai snigtelėjo, tai ryte dar nebuvo nutirpęs :cry2:

Atsakyti

Taigi norejau kaip geriau, gavosi kaip visada  :oh: 

Gudrutė ne pagal aprašymą uždėjimus darė, jau pati moka, tai "siūlės" rankoves nevienodos  :frusty: 

Atsakyti

Katuli, megzk kišenėtą suknelę. Pvz., iš medvilnės. Gražią ir tau tinkančią buvai nusimezgusi :mirksiukas:

Atsakyti

Katuli, megzk kišenėtą suknelę. Pvz., iš medvilnės. Gražią ir tau tinkančią buvai nusimezgusi :mirksiukas:

dar ir tebeturiu :rolleyes:  jei tu apie medvilninę, dvispalvę, laivelio kaklu. reiktų ją pataisyt kiek, nes kaklo iškirptė per didelė, sukabinti reik.

o ir šiaip, tokio kiekio naujai siūlų neturiu :D  ką ir minėjau anksčiau

Atsakyti

o ir šiaip, tokio kiekio naujai siūlų neturiu :D  ką ir minėjau anksčiau

Megzk dvispalvį, kaip tas su drugeliu, rodos tu rodei. :)

Atsakyti

Tiigi megzk Natsumi, juk ir vasara orai rudeniski būna  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sužinojau, kad gegužės 20 bus pirma komunija, reikia skubiai ieškoti suknutės. Kur?

Manto geguzes 21 bus. Reikia gimines sukviest, bet kazkaip jokio noro nera... 

Atsakyti

Vilnietes ar lyja

Atsakyti

Ne, siuo metu net saule sviecia

Kazkokia nuvargus jsuciuos....

Atsakyti

pasirodau :) smagiai mezgasi,labai mielas siūlas.jūrinis,toks laisvas,mmm o ir namie smagiau,kai atsirado toks gyvis :D kai atsidžiaugsiu,jau taip dažnai jo neberodysiu :D

DSC_4274_medium2.JPG

DSC_4279_medium2.JPG

DSC_4280_medium2.JPG

toks jis buvo mažas :D

112_medium2.jpg

113_medium2.jpg

apsiniaukus jam diena šiandien :)

DSC_4267_medium2.JPG

DSC_4263_medium2.JPG

Atsakyti