Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O jau pats atsirado, Liniuka labai fainas  :wub: 

Pas mane jis laukia kartojimo  :mirksiukas: 

Atsakyti

Paėmiau atskirti mezginio rankoves ir viską išardžiau  :oh: nu nėr vaistų nuo žioplumo  :frusty: 

Atsakyti

Paėmiau atskirti mezginio rankoves ir viską išardžiau  :oh: nu nėr vaistų nuo žioplumo  :frusty:

kodėl?  :blink: 

aš irgi tuoj atskyrinėsiu rankoves,liko 6 eilės.lyja,taip smagiai mezgasi :wub: 

Atsakyti

kur žioplumas pasireiškė?

mano MB megztukas laukia naujo šeimininko :rolleyes:  buvęs šeimininkas pareiškė, kad jam per mažas ir liepė netaisyt :hmm:  buvo per ilgas, patrumpinau, ir maty per daug. dabar toks biškį "pašautas" atrodo :D  siūliausi vėl pailgint, ale bet nenori. įtariu, kad pats mezginys nepatinka.

tai va, spėkit , kiek man noro liko artimiesiems megzti.... nors dukra prašo kažko, net ir modelį parodė. tik įtariu, kad numezgus bus panašiai: ai, tikėjausi visai ne to......

reik kokios kitos vieklos susigalvot, nes megzt nu niekaip netraukia :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 24 balandžio 2017 - 09:16

reik kokios kitos vieklos susigalvot, nes megzt nu niekaip netraukia :B

O tai sau megzt irgi netraukia  :huh2: 

Nes kitiems tai jooo  :oh: , labai jau jie išrankūs  :lol: nors MB tai labai laukia savo megztinio  :bigsmile: vakar pamatė, kad ardau tai labai susirūpino ar numegsiu iki žiemos  :ax: 

Atsakyti

vakar pamatė, kad ardau tai labai susirūpino ar numegsiu iki žiemos  :ax:

:lol:  :lol:  :lol: 

Laukia matyt del to, kad taip daznai jam mezgi

Mano klientas irgi sake, kad visko pakankamai dabar turi, kai padusavau, kad pavasarinio megztuko jam reiktu naujo, bet laiko ner megzt... 

Atsakyti

Sveikos, gražios ir gražiamezgės!

Lace pradžia graži labai.

Liniukos megztuką irgi mačiau (3 nr po saulėtai katiškos šypsenos ir aptartosios figūros), superinis.

Lėlių rūbus irgi mačiau ;) Smaguuuu.

Ir aš naujus gaminu (lėlinius). O savo raudonai sukniai tuo numegsiu apykaklę ir pavasarį. Šiemet.

Katukai gražiai ieško. Net man rado!!

Atsakyti

Priedas  20170424_063247.jpg   122KB   0 Parsiųsta kartų

Moherinė suknia ir fėjiniai batai ;) moherio ir prabangybinio siūlo paltas ;)Priedas  20170424_063247.jpg   122KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 24 balandžio 2017 - 09:34

I

Atsakyti

Pakeliui i darba gavau is pastininkes paketa su prirdais, kurie butu buve idealus vakarykstei skaru fotosesijai, teks laukt dabar jiems kol vel kokia apvalia skara ar pleda numegsiu... 

Atsakyti

O tai sau megzt irgi netraukia  :huh2:

sau irgi ne itin.

pirma, niekaip neišsirenku modelio. to vieno vienintelio.

antra, siūlų gi neturiu :D  tų vienintelių

Atsakyti

sau irgi ne itin.

pirma, niekaip neišsirenku modelio. to vieno vienintelio.

antra, siūlų gi neturiu :D  tų vienintelių

žiaurus tas gyvenimas...darbas šiandien nemielas,modelio neišsirenki,siūlų neturi... :unsure: 

Atsakyti