Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka nu tikrai grozis ir pati ir megztukas... O jau spalva   megztuko Abelo nuostabiai lelyte papuosei

Olaivos dramblys su mandala toks visas indiskas  :wub:

Ligvitos grazios skaros graziai pateiktos..as tai bijociau ypac baltas ant tokiu suoliuku tiest

Lace dryzis toks netiketas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 balandžio 2017 - 19:46

Labos :4u: 

Liniuka, vau vau vau :wub: Negaliu tavim atsizavet, atrodai nuostabiai :wub:  :wub:  :wub: 

Megztelio spalva super, kas per siulai?

As irgi apie Gadget sugrizima pagalvojau :D Abelo, super gavosi, labai grazios spalvos.

Olaiv, kotikas nerealus, jau kaip paminkyt noreciau :D burzgima isivaizduoju, pas mus tas pats, kai uzeina tai sienos skleidzias :D apie knarkima tai tyliu :D cia dar baisiau :D .

Qqsk ar tu ta bule ar bole vaikiska pabaigei? Gal turi foto kaip gavosi? 

Atsakyti

Mielas Luknės dramblys, elegantiškos Abelo apnertos barbės, Ligvitos skaros labai gražių raštų, o ta mėlyna labai gražios ir spalvos. Lace pradžia gražia žiūrisi, nors nesuprantu, kaip ten mezgasi kas. O Liniuka su savo nauju megztiniu ir puikia figūra apvainikavo visą savaitgalio pasirodymą. Gal galima figūros receptuką? :topsecret:     :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Ligvitos grazios skaros graziai pateiktos..as tai bijociau ypac baltas ant tokiu suoliuku tiest

Tai ten blogiausia kas su jomis nutinka - samanas reikia isrankiot, is moheros tai net su pincetu kartais renku priedus :)

Liniukai figuros pavydu ir megztukas labai tau tinka. 

Olaivos dramblys tikrai indiskas, katukas baisuliniai fainas. Pavydziu, kad sukuotis megsta, mes saviski vis dar uz uodegos turim laikyt :D

Labas rytas :4u:

P.S. nu kaip nervina, kad kompe SM cituot neleidzia, kazi cia mano kompas letu zingsniu link kapinyno eina ar narsykles problema? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 24 balandžio 2017 - 06:14

P.S. nu kaip nervina, kad kompe SM cituot neleidzia, kazi cia mano kompas letu zingsniu link kapinyno eina ar narsykles problema? 

Pabandžiau, man leidžia kompe. Aš naudojuosi mozila.

Gal kokie laikini sutrikimai vakar buvo.

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas,

anksčiau,kai namie kažkas sukrebždėdavo,nelabai man patikdavo,juk katino jau neturėjom.o dabar visur tik traška,braška,dėžutes klibina,ausų krapštuką ar pistacijos riešutą į kampą įvaro ir duodasi kotonas :D

vaikai mokykloj,galima pamegzt  :wub: šiandien vakare į filharmoniją eisim,o ryt vaikai jau rašinėlius rašys,testas standartizuotas

Atsakyti
Labas rytas.
Dar nepamiršot manęs? Kai pakeitė sm versiją griežtai uždraudė man rašyti bigsmile.gif tai ir tylėjau, kol šiandien nedaėjo, kad telefone ir kitą naršyklę turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 balandžio 2017 - 07:16

labas rytas :)

Soliuk pabaigiau bet nenufotkinau, jau atiduota nešiotojai, nežinau ar pafotkins nes prie manes apsirengė ir staigiai nusivilko, sakė kanda :)

Atsakyti

labas rytas

vėl tas darbas..... :cry2:  nenuoriu....

ir nieko nemezgu :B sekmadienį išsikroviau visą drakiaus turtą (nu tą, kuris tinkamas gamybai) miegamajam ant lovos ir meditavau meditavau... nu ir nieks nesusimeditavo :B

taigis, trumpa apžvalga

Donstop, nugis liuks gavosi. nors spalvos man tai keistokos berniukui,ale bet čia turbūt dėl to, akd aš pati nemėgstu šviesių, link baltų....

Lace dryžiai tiesiog užburiantys.... mano kompas net tokius fluorescencinius tuos dryžius rodo.

Ligvitos skaros kepamos tiesiog, meno kūriniai. man ujos sir skirtos tik gėrėjimuisi :D

Abelo maži nėrinukai :wub:  esu ir aš kažkada gaminusi tokių visokių.... net neseniai tvarkiau dukros lovos palovio dėžę, tai radau keletą megztų rūbų, skirtų meškiukui Tedžiui. dukra supyko, kai išmečiau :D  sakė, norėjo savo vaikam palikti

Olaiva savam stiliui :clap_1: gražus dramblys. siuvijnys tai labai primena man pirktinį, kažkada dukrai pirktą, net spalva tokia pat buvo. kažkur man rodos kitam palovy jis dar gyvena. dukra maniškė jaunystėj dramblius visokius kolekcionavo. nun kelios dėžutės nemažos buvo visokiausių.

Liniuka su pagyrom Natsumui net kažką sukirbino. gal vistik atsiprašyt man to modelio ir siūlų jiems ir pradėt :hmm:  vistiek gi greit nenumegsiu, rudeniui bus pats tas. a jo, Liniuka atrodo super :super:

Olaivos katinas fainas.burzgimu visas namų čakras išvalys :D

dar kažką kažkas rodė :hmm:

Atsakyti

3915d1f81a765e0cfe2e8ecabc0baf6c.jpg

720b465afba6568e5ddfbcde3f06b9bd.jpg

9150716d3b541716836c65ede1dd1f82.jpg

c90c1c5f1ce6af8158662cd019265a0b.jpg

783a3a52f837f4225ddcc7333fe50cbe.jpg

va tokį kažkada mezgiau, gal nt noriu pakartot

86fb8648913772b2448e2f9d9081d301.jpg

Atsakyti

Sveikos Olaivos dramblys su kašaru  :wub: 

Ligvitos skaros kaip visada  :super: 

Abelo  :super: irgi pagalvojau, kad gadget parsirado

Pamiršau Donstop vaikinuko megztuką  :super:

Laces pradžia  :wub:

O Liniukos foto nematau  :cry2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 24 balandžio 2017 - 08:34

O Liniukos foto nematau  :cry2:

sugudrauk :mirksiukas:  spausk "cituoti", eik "pirmyn" ir tada tekste ant nuorodos spaudi dešinį pelės mygtuką "rodyti naujam lange"

man telefone tai rodė, kompe jau nebe

Atsakyti