labas rytas
vėl tas darbas..... nenuoriu....
ir nieko nemezgu sekmadienį išsikroviau visą drakiaus turtą (nu tą, kuris tinkamas gamybai) miegamajam ant lovos ir meditavau meditavau... nu ir nieks nesusimeditavo
taigis, trumpa apžvalga
Donstop, nugis liuks gavosi. nors spalvos man tai keistokos berniukui,ale bet čia turbūt dėl to, akd aš pati nemėgstu šviesių, link baltų....
Lace dryžiai tiesiog užburiantys.... mano kompas net tokius fluorescencinius tuos dryžius rodo.
Ligvitos skaros kepamos tiesiog, meno kūriniai. man ujos sir skirtos tik gėrėjimuisi
Abelo maži nėrinukai esu ir aš kažkada gaminusi tokių visokių.... net neseniai tvarkiau dukros lovos palovio dėžę, tai radau keletą megztų rūbų, skirtų meškiukui Tedžiui. dukra supyko, kai išmečiau sakė, norėjo savo vaikam palikti
Olaiva savam stiliui gražus dramblys. siuvijnys tai labai primena man pirktinį, kažkada dukrai pirktą, net spalva tokia pat buvo. kažkur man rodos kitam palovy jis dar gyvena. dukra maniškė jaunystėj dramblius visokius kolekcionavo. nun kelios dėžutės nemažos buvo visokiausių.
Liniuka su pagyrom Natsumui net kažką sukirbino. gal vistik atsiprašyt man to modelio ir siūlų jiems ir pradėt vistiek gi greit nenumegsiu, rudeniui bus pats tas. a jo, Liniuka atrodo super
Olaivos katinas fainas.burzgimu visas namų čakras išvalys
dar kažką kažkas rodė