Nite, tavo siūlai ryt popiet jau bus Vln, cielas kg, gal dar turi kontaktus?
Panašu į gražų orą, kaip išlindo saulė ir kepina nugarą Reiks gal eit reisą...
Laba diena gavau šiandien pamegzt truputuką kažkaip kol kas su kabliu mano dryžius mezgasi, per šią savaitę numezgiau viską, ką purmadienį išardžiau ir net šiek tiek į priekį pasistūmėjau Nite, esu tau dėkinga už pečių juostos paprotinimą, tikrai neprašoviau, darydama i-cordą.
IMG_0559.JPG 290,78KB 4 Parsiųsta kartų
IMG_0560.JPG 284,07KB 4 Parsiųsta kartų
Laba diena gavau šiandien pamegzt truputuką kažkaip kol kas su kabliu mano dryžius mezgasi, per šią savaitę numezgiau viską, ką purmadienį išardžiau ir net šiek tiek į priekį pasistūmėjau Nite, esu tau dėkinga už pečių juostos paprotinimą, tikrai neprašoviau, darydama i-cordą.
Nu tu velnias, kaip gražu
aš apie tinginio savaitgalį irgi svajoju, bet dar nešviečia man toks ilgai
toks gyvenimo etapas norisi kokius2 jo metus pagreitnti ir po to vėl normalia eiga paleisti nu nemamiška aš kad ir kapi muyliu savo vaikus, bet amžius iki 3 metukų yra labai sunkus...
Dont Stop - gražiai gavosi megtukas <3
Lace 0 idomu kas bus galutiniam varinate kol kas akys raibsta nou turkio ir dryziu tokį spalvitetą mano spinta mielai priglaustų
Perdaug čia man garbės I-cord'ą tu pati sugalvojai aš tik pasakiau, kad originale ta juosta man "negraži", "nesąmonė" ar "beryšio" - nu kažkaip taip rėžiau be vatos
Spalvos gražiai atrodo, tikrai buvo verta dalintis
Per du gerus vakarus peržiūrėjau vieną sezoną t.y. 13 serijų serialo "žmogžudystė". Norėjau mest jau pirmos serijos vidury, nes iškart pasijuto,kad visas serialas bus slogus, pagrindiniai aktoriai negražūs, bet užkabino pati istorija, nu ir ką, visa tai tęsiasi ir panašu, kad dar neišaiškėjo, kas tai padarė, o taip tikėjausi, kad per sezoną nors paaiškės ir mesiu žiūrėt, ištemptas nerealiai O komentaruose visi svaigsta koks geras serialas ir kaip gaila , kad baigėsi, nu negi visus 4 sezonus apie tą patį?...
Jei ziuri amerikoniska, tai jo... antro sezono vidury pameciau.
Skandinaviska susirask, ten kiek pamenu vienas sezonas - viena istorija