Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, tavo siūlai ryt popiet jau bus Vln, cielas kg, gal dar turi kontaktus? :)

Panašu į gražų orą, kaip išlindo saulė ir kepina nugarą  :bigsmile: Reiks gal eit reisą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 balandžio 2017 - 07:01

Nite, tavo siūlai ryt popiet jau bus Vln, cielas kg, gal dar turi kontaktus? :)

Kontaktus turiu :D , bet pasiimsiu tik po savaitės. Ateinanti savaitė nusimato "pagerinta"  :oh: 

Atsakyti

Kontaktus turiu :D , bet pasiimsiu tik po savaitės. Ateinanti savaitė nusimato "pagerinta"  :oh:

Tai nesvarbu, kandžių gal neturi... :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Pabaigtukas  :4u:

Krapsčiausi kotais ilgai, virš mėnesio...

Siūlai Alize Bella Batik, virbalai 2,25 ir 3.

Modelis iš galvos.

Sūnus ne nuotaikoj fotografuotis, bet megztuku labai patenkintas  :)

SAM_3128_medium2.JPG

SAM_3129_medium2.JPG

SAM_3130_medium2.JPG

SAM_3153_medium2.JPGSAM_3157_medium2.JPG

Atsakyti

Tai nesvarbu, kandžių gal neturi... :D

Lyg ir ne :D raudoną meriną pasiiminėjau laabai ilgai, bet gavau neapgriaužtą :D

Ačiū :4u: parašyk kodinį monetų skaičių, drakius gi nė nepaklausė, kiek man jo desertas kainuos :lol:

Atsakyti

Laba diena :4u: gavau šiandien pamegzt truputuką :wub: kažkaip kol kas su kabliu mano dryžius mezgasi, per šią savaitę numezgiau viską, ką purmadienį išardžiau ir net šiek tiek į priekį pasistūmėjau :rolleyes: Nite, esu tau dėkinga už pečių juostos paprotinimą, tikrai neprašoviau, darydama i-cordą. :D

Priedas  IMG_0559.JPG   290,78KB   4 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0560.JPG   284,07KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena :4u: gavau šiandien pamegzt truputuką :wub: kažkaip kol kas su kabliu mano dryžius mezgasi, per šią savaitę numezgiau viską, ką purmadienį išardžiau ir net šiek tiek į priekį pasistūmėjau :rolleyes: Nite, esu tau dėkinga už pečių juostos paprotinimą, tikrai neprašoviau, darydama i-cordą. :D

attachicon.gifIMG_0559.JPG

attachicon.gifIMG_0560.JPG

Nu tu velnias, kaip gražu  :bigsmile: 

Atsakyti

Lace, koks gražus spalvitetas  :wub: 

Susiorganizavau tinginio savaitgalį  :bigsmile:  kaip gera turėt savaitgalį  :super:​ 

Atsakyti

aš apie tinginio savaitgalį irgi svajoju, bet dar nešviečia man toks ilgai :D

toks gyvenimo etapas :) norisi kokius2 jo metus pagreitnti :) ir po to vėl normalia eiga paleisti :D nu nemamiška aš :D kad ir kapi muyliu savo vaikus, bet amžius iki 3 metukų yra labai sunkus...

Dont Stop - gražiai gavosi megtukas <3

Lace 0 idomu kas bus galutiniam varinate :) kol kas akys raibsta nou turkio  :) ir dryziu :) tokį spalvitetą mano spinta mielai priglaustų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 23 balandžio 2017 - 14:13

Perdaug čia man garbės :geda: I-cord'ą tu pati sugalvojai  :thumb_yello: aš tik pasakiau, kad originale ta juosta man "negraži", "nesąmonė" ar "beryšio" - nu kažkaip taip rėžiau be vatos  :lol: 

Spalvos gražiai atrodo, tikrai buvo verta dalintis :angel2:

Atsakyti

Sveikos, bandau viska spet...

Priedas  IMG_20170423_155258_078.jpg   304,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Per du gerus vakarus peržiūrėjau vieną sezoną t.y. 13 serijų serialo "žmogžudystė". Norėjau mest jau pirmos serijos vidury, nes iškart pasijuto,kad visas serialas bus slogus, pagrindiniai aktoriai negražūs, bet užkabino pati istorija, nu ir ką, visa tai tęsiasi ir panašu, kad dar neišaiškėjo, kas tai padarė, o taip tikėjausi, kad per sezoną  nors paaiškės ir mesiu žiūrėt, ištemptas nerealiai  :oh:  :oh:  :oh: O komentaruose visi svaigsta koks geras serialas ir kaip gaila , kad baigėsi, nu negi visus 4 sezonus apie tą patį?... :hmm:

Jei ziuri amerikoniska, tai jo... antro sezono vidury pameciau.

Skandinaviska susirask, ten kiek pamenu vienas sezonas - viena istorija

Atsakyti